Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Mivel legkisebb ráfordítás esetén csak a frontok cseréjét kéne megoldanod, még úgy sem lehetetlen, hogy a WD 9-es sorozatod van. Mivel ebben kellene elsődlegesen maradnod az egységes hangkép megtartása céljából. Újonnan már kevesebb helyen látom, de szerintem használtan sem kellhet túl nagy szerencse, akár egy értékegyeztetéssel történő csere lebonyolításához (ugye még pluszban is kijöhetsz belőle).
Az állvány ügy nem egyszerű, mert 60-80cm magasak vannak elsődlegesen, plusz a hangfal magassága. egy 100-120 cm-es állvány beszerzése már jóval neccesebb, mert azokat nem ekkora dobozokra gyártják elsődlegesen, hanem a kis bögrékhez. Viszont mivel a hátad mögé tudod őket rakni, egy alacsonyabb állvány sem olyan rossz talán, mint a mostani helyzet.
Aktív témák
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest