Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jolti05 #1261 üzenetére
Nos, ha 4 hagfalat kötsz be, gondolom a ki kapcsoltad az erölködőben a nem használtakat, ha nem akkor az a gond, mert az erősísítő dolga rákeverni a sub és a center csatornákat a 4 hagfaladra.
Teszt lemezzel vagy filmmel teszteld a, hangkártya tesztje nem mindig(vagy egyáltalán) nem jó spdif-en.
Amikor zenét játszól le akkor pl. pcm jel megy, tehát akkor azt kell kiírnia. Ha nem akkor valami beállítás gond lesz.
Lehet, hogy nem érzékeli automatán, hogy milyen jelet kap, és át kell kapcsolgatni az erölködőt? Esetleg nézd át könyvét még egyszer.
Vagy kapcsd ki(ha lehet ilyet) a hangkártya beállításaiban a 3d-s effektet meg az ilyen marhaságokat. Én csak analog kimeneten használom az xfi-met nem is néztem a digitálissal.
Ja meg a vistában(ha azt használsz) állítani kell esetleg a vista hangbeállításokban is dolgokat, pl a hogy milyen jeleket tud fogadni az erősítőd, ami le van tiltva az nem fog kimenni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest