- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
válasz
zozy84 #107605 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom egyikkel sem, tehát laikusként nem tudok még én sem dönteni.
Amint szokták mondani meghallgatás után kell(ene) dönteni, de ugye erre nem sokunknak van lehetősége, nekünk ott a tanulópénz vagy ugye online megrendelés esetén van lehetőség elállni attól, ha jól tudom, de ezt 3 szor nem biztos, hogy el lehet játszani.
Csak azok alapján tudok elindulni, amiket itt olvastam róla...nálam az adott terület 20nm
A PSW125/Klipsch 12R lehet sok lenne, plusz gondolkodom abban, hogy később az egységes mély miatt, inkább 2db 10"-os sub-ot vennék az 1db 12" helyett, vagyis most megvenném, ha jó áron van az R10-et, plusz majd később beszereznék egy másikat. Nem egyszerű a döntés
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gitáros topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG 50" Neo QLED 4K QN90A Smart TV eladó
- Eladó Steelseries Nova 1 Headset!
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest