Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
dombi81 #36189 üzenetére
Létezik, meglehetősen nagy a választék.
Miért van olyanra szükséged?(#36190) Gigi01
Jó ötlet.
Van CD-játszóm, 1993-ban vettem és rendszeresen összehasonlítom a nálam megforduló készülékekkel a hangját. Analóg és optikai kimeneten is. A 300000 forint az a határ, amikkel simán felvette a versenyt, illetve jobbnak bizonyult az öreg jószág. Érdekes, a Cambridge Audio CXU analógon jobban szólt, viszont a CXUHD HDMI-n elmaradt tőle, analóg kijárata nincs. -
zsoika
addikt
válasz
dombi81 #35896 üzenetére
Nekem sa ht870 -esem volt és az meglepően jól szólt, de ugyanaz a baja mint a 990-esnek....az hogy nincs digitális(optikai) bemenete.
Szerintem a 900-as gyengébb de azon van optikai bemenet tehát tudsz rá küldeni külső forrásból 5.1 hangsávot, míg a 990-re csak analóg csatlakozású sztereót és abból csak dolby prologic 2 vel tudsz virtuális (egyébként egészen jó) 5.1-et. -
dave118
senior tag
válasz
dombi81 #35893 üzenetére
Gondolom új vagy még ebben a topikban, úgyhogy gyorsan írok is mielőtt jön a videó
Igen, megéri lecserélni. DE nem az általad linkelt holmira! Olvasd el gyorsan az összesítőt, gondold ki mennyi pénzed lenne, amit bele tudnál tenni a dologba, fogalmazd meg az igényidet, írd le nagy vonalakban a helyszínt/körülményeket ahol használnád és ezek után fogunk tudni ajánlani jó megoldást!
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
dombi81 #15490 üzenetére
Pcn a vezérlő pult, hangbeallitasoknal.
Ha 'áll' 5.1et akarsz, azt szerintem a házimozi szetten kell beallitanod.
Olyat keress a hazimozin hogy Dolby pro logic vagy ilyesmi.
Ez esetben a hazimozi szét 'dobja ' az összes hangfalra a hangot.
Az optikan az a hang megy at, ami a tartalomban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X CM MasterBox MB500 850W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest