- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
Morris #56225 üzenetére
Ezzel az erővel akkor zárható is lenne a topic. Értem, hogy változnak a dolgok, de pl. számítógép fronton is. Mégis meg tudom mondani, hogy milyen gépet rakj össze játékra 200k-ból. Sőt, adok 2-3 variációt magyarázattal.
Megkérdeznéd tőlem, hogy 200k-ból játékra milyen gépet vegyél, én meg azt mondanám, hogy használtban 150 körül indul a móka, de lehet 200 is. Ha új kell, akkor menj fel a gyártók honlapjára (intel, amd, msi, asus stb.), és válogass. Látszik, hogy mi a belépő kategória.Kicsit olyan érzésem van, hogy nálatok a tudás, de nem akarjátok megosztani másokkal.
Ennyi lenne: Most 200k-ból egy Denon 2345rre típust tudsz venni 120-ért. Hozzá egy 5.0 belépő hangfalszett pl. a Jamo Super5, vagy ha van akciósan, akkor beleférhet az Onkyo MegBASS egy másik 120-ba. Ha sokallod, akkor esetleg van egy olcsóbb hangfalszett az XY márkától, kezdésnek legyen az, azt 80-ból megúszod. Később majd, ha "kinőtted", lecseréled. Az erősítő jó lesz későbbre is.
Ezeket hiányolom. Annyira azért nem frissül a piac napi szinten, hogy ez ne férjen bele.
De ha én látom rosszul, akkor bocs, hogy megemlítettem, és nem írok ide többet. De tényleg azt látom, hogy sokan elkullognak segítség nélkül, gyakorlatilag lepattintva, ha nincs legalább fél misi a zsebben.
Remélem senkit nem sértettem meg, normális hangnemben írom, amit látok és tapasztalok. De ha ez egy ilyen "szakma", akkor továbbállok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged