-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Lehet van saját topikja, bocs.
Van egy [ParkSide PBH 1500 F6] gépem, és az alábbi, egyre inkább bosszantó probléma merült fel: A gép oldalán van ugye egy kapcsoló, amivel váltok fúrás, ütve fúrás, vésés közt. Na mármost vésés módban ugyebár a vésőszárnak nem szabad elfordulni ( kivéve, ha erre állítom a kapcsolót, ezt a módot nem használom ), de most már elforog a vésőszár.
Néztem pár videót, a gép belsejéről, működéséről és az említett kapcsolóról. A kapcsoló belül egy kis műanyag " P " alakú pöcökkel ellátott tengely, ez tol meg egy lemezt, ami oldja a forgató hajtást és rögzítené a tengely, ez utóbbi nem történik meg....
Az egyik videóban a fickó erre az ő nála elkopott " P " alakú részre egy kötegelőt tett, mondván elég az, meg az alá egy pici csavart, hogy ne csússzon be a fogaskerekek közé.
Kérdésem az lenne, szerintetek az én gépemmel is ez a probléma és ez a megoldás jó-e?
Köszönöm a figyelmet és a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Mikrotik routerek
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest