Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
Udv, ide lettem iranyitva, hogy itt talan kaphatok tippek, milyen kutyut kellene venni (mert ganyolni nem nagyon akarok.)
Az osszefoglaloban nyoma se volt semmi segitsegnek ehhez, igy roviden a feladat:
Adagolo automatahoz hasonlot kell csinalni, egy atlatszo muanyag csoben vannak golyok enyhen lejtos kivitelben, es be kell epiteni egy kaput, ami a golyokat megfogja, majd adott idonkent engedi tovabb.
Elsore elektromagnesre, kesobb leptetomotorra gondoltam, de kell hozza "programozasi" resz is, hogy milyen idokozonkent engedje el a golyot es menyit varjon, hogy a golyo biztosan tuljusson rajta, de a kovetkezot mar megfogja.Az mar eleve nagy segitseg lenne, ha talalnek egy elektronikat a leptetomotorral osszeszerelve, es akkor meg mindig jon a kerdes a mechanikai megoldasra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest