Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok!
Bekoltozes elott vagyunk, kicsit javitgatom a furdot (amolyan topic-hoz illo modon)
Elso korben a tusolo: a padlon, az egyik oldalan a fugak nagyon kikoptak, a csempek kozott, nehol kilatszik a fugazokereszt is. [kép]Van olyan (olyasmi) fugam, gondoltam azt az osszesen 80 cm-t kijavitom: fogom bekeverem a fuga anyagot, es belerakom.
Kerdesem:
Maszkoltam a csempeket, igy nem kell takaritassal szarakodnom (annyit). Ez rendben lesz?
[kép] [kép]
Elotte kiporszivozom a helyet, bekeverem a cuccot, majd bekenem muanyag/gumi spaklival.
A fugaanyag keveres az gond lesz, mert nagyon keves kell ugye, es nincs merlegem, hogy pontosan tudjam mennyit adagoljak a vizhezCsak a jobb oldalt olyan, a bal oldalon nagyjabol rendben van a fuga masassaga, ahhoz nem nyulnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Spórolós topik
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest