Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz enemi #61094 üzenetére

    A példámban az asztallap egymástól távol van alátámasztva, mondjuk, 80 cm-re. Ezt középen nyomom lefelé, mint az ökör egy kis alapterületen, mint egy borosüveg alja, akkor az sérülni fog.
    Igazad van, egy papírrács betétes ajtólapon általában csak 4 mm a fedőréteg, itt ennek a duplája, ami még a felét sem éri el a 18-as anyagnak, amit asztallap esetén duplungolni szoktak legalább kerettel.

    Persze egy korpusszal minden éle alatt alátámasztva más a helyzet, de bizodalmam így se sok van benne.

    A sajtófotó meg tipikusan a papír/monitor mindent elbír esete.

    És még egy gondolat: ezt csavarral kellene rögzíteni az asztallaphoz, a csavar a 8 mm vastag anyagba tud csak kapaszkodni, míg 1 réteg 18-as anyagnál 16 mm is biztonsággal megvan, ha előfúrnak.
    Ha nincs egy fa/MDF keretszerkezet, akkor az a 2 mm ABS élzárás sok vizet nem zavar, nekidől egy állólámpa, vagy csak egy ceruzahegyezőt felcsavarsz rá és megrogy. Persze a kábelátvezetővel lehet emelni a papírrács-betét fényén. :D

    Amúgy a JafHolz-os linken szereplő termék bruttó kiskerára 5.173 Ft/m2, míg az 50 mm vastagé 5.960 Ft/m2, de csak natúrban érhető el ennél a cégnél. Kb 2,5-6 k között vannak ugyanott ugyanezen gyártó dekoros laminált forgácslapjai, de ahogy korábban már írták, az alsó réteggel lehet olcsósítani, a natúr helyett meg hoz a lista 158 színt.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés