Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Phobya vagy Akasa-mindkettő jó.Viszont ellenőrizd az adott aljzat terhelhetőségét a manual-ban és a kinézet ventik áramfelvételét!!
-
AssAssynn
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Rendben van, akkor úgy jó, ha bentről fúj ki. Ugyanis, ha belegondolsz, az első ventilátor benyomja a friss levegőt, utána az átmegy a CPU hűtőn, s végül a most beszerelt ventilátorod kidolgozza a házból, így gyakorlatilag kiszellőzteted a házadat.
-
AssAssynn
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Alapesetben jó, viszont az érdekelne, hogy a gépház oldalait felszoktad szerelni, vagy mindig ilyen csupasz?
-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
erről van szó

anno én is olyat akartam venni de nem volt az apróban

-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
majd írj ha összeállt a cucc

-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
MX2 helyett a Coolink Chillaramic-ot ajánlom...

Coolink: 10g/1000ft, folyékony (és az is marad hónapok múlva), a netes tesztek alapján 0.5 Celsius fokkal rosszabb mint az MX2...
MX2: én 4g/1200ft-ért vettem régebben, gyurmaszerűvé sűrűsödik, bár ez a hőmérsékleten nem érződött... -
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
lényegébe véve bármilyen 12centis hűtő megteszi, most hogy beledúrtam az apróba ez mondjuk egy jó vétel
[link](#8261) KonzolKartel: az sem rossz

-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
ha jól látom az egy CM TX2, egy közel 100W-os procira azért már kevés

egy 65W-oson használtam TX3-at, most meg 212+ -t... szal nem ventillátor vagy por baja van sztem egyszerűen kevés a borda...

-
Krissz5435
aktív tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Ránézésre igenis nagy por van, ha simán látszik a képeken. Egyébként nem tudom milyen a procihűtő, de szerintem kéne bírnia a procit. Lehet az is tele van porral és azért nem hűt úgy ahogyan kéne. Meg ha 65 fok akkor vagy a hűtő kicsi rá teljesítményben, vagy ha elbírja, akkor a paszta nagyon kevés alatta. Az is lehet, hogy szar minőségűt használtak és kiszáradt. Ventit meg én első gondolatra talán artic coolert ajánlanám. Olcsó és jónak mondják.
-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Amúgy milyenek a hőmérsékletek hogy elégedetlen vagy velük?

-
Krissz5435
aktív tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Első körben ahogy látom alapos portalanítás, második(valszeg kell is ha melegszenek a dolgok) az újrapasztázás. Harmadiknak vennék egy jó kis ventit hátra nagy légszállítással.
Negyedikként bónusznak beügyeskednék egy másik ventit(ha befér 12-est) a dvd író részbe, ha ott nincs semmi. Szerintem oda elfér egy 12-es, de ha nem le kell mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Grózi