Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya
üzenetére
Ez igaz. De nem is a piros nyalóka miatt izgulok, max továbbküldöm, a hajót. Rákényszerítik az embert a raktár, siló fejlesztésére, területnövelésre. Van, amikor mindenkinek csak húsklopfolója van, és/vagy éppen marhalevél.. De a fogpiszkáló mindíg hiánycikk. Ott van a bolt, a plank vagy wood panel. Ezek is általában hiánycikkek. Volt pl, hogy facsavarból 100+ db volt. Nyilván mindenkinek ezt dobta a rendszer, és bekerültek az újságba. Amennyiben tényleg random dobálná ezeket, akkor a nagy számok törvénye alapján kiegyenlítődne a db szám, és csapaton belül is szépen mindenki tudna fejlődni anélkül, hogy az újságot bújná, vagy gyémántokat költene. Nos ez nem érdeke a fejlesztőknek, így sajnos az újság böngészését nem lehet megúszni.
... szerintem.... dióbélben.jaa. még annyit, hogy kaptunk gyapjút, szövetet, gatyót, stb. De nem vettem észre, hogy kaptunk segítséget a raktár/siló fejlesztéshez. És milyen rövid a szövet ideje. Kicsit nem figyel az ember, máris tele a raktár. Bár nem vettem észre, hogy dömping lenne gyapjúból, vagy ingecskékből. Pedig szépen hozna a konyhára. Óránként kb 300 peták
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- JBL STAGE 2 9634
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
... szerintem.... dióbélben.