Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Megnéztem ezt a TonwShip-et, de ez az fizess, mint a güzü és állandóan beleszólok mit hogyan csinálj.
Na ettől kapok… -
Atlantis
veterán
Sajnos unalmas, semmi fejlődés nincs benne. Helyette mi a Township nevű, részben hasonló játékot toljuk, aki nem ismeri és kedveli a stílust, érdemes megnézni.
-
mark!
őstag
Valaki tolja még a játékot? Szvsz egyre jobban esik visszafelé a játék, közösség terén. Az eddigi haverok abbahagyták, az FB csoportokban se látok már annyi aktív embert.
-
lappy
őstag
Hol tudom kikapcsolni az ertesites eseten a rezgest? A hanggal nem lenne gond, de ez a rezges...
-
orange26
csendes tag
Kösz a választ.:-) Legalább valami hasznot hajtanának ezek a dekorációk.
-
kecsawi
senior tag
Az új frissítés óta élvezhetetlen a játék. Rengeteg a fagyás, ledob a szerver.
-
orange26
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül kihúztam egy Flower wagon-t, ami rögtön elvette nehezen összegyűjtött 35 gyémántomat.
Semmi rákérdezés nem volt. Hogy lehetne ezt visszacsinálni? Egyáltalán, jó ez valamire, ha már ilyen drága? -
Nyugis
senior tag
Üdv
Én játszottam vele.
Aranyos kis játék.
Pont arra való ami: ha ket munka között van egy kis időd akkor tökéletes! -
BLUE TORNADO
senior tag
Nem lesz valami újítás a szerencse kerék részén? Jó lenne, ha valami nehezen megvehető, vagy esetleg gyémántot lehetne nyerni.
-
Saccii
újonc
sziasztok nem tudom.hogy tudnátok e segíteni de nem.tudom hogyan lépjek be más csoportba valaki tudna nekem segíteni
-
Esztuss
újonc
Sziasztok
mar egy joideje van ez a Layout2 a HayDay-be. Ertem en, hogy ez arra jo, hogy szabadon rendezgetni tudjam a farmomat ami meg is tortent, de egyszeruen nemtudom megcsinalni, hogy az uj berendezett farmom legyen az aktiv/allando farm. Probaltam ramasolni a regi temara, probaltam aktivalni, de sehogy se megy. Valaki esetleg tudna segiteni?
-
bazsiking781
újonc
sziasztok lenne 1 kérdésem megvan a hay day játék és 1 facebook-fiokkal regisztráltam rá viszont most szeretném azt törölni és 1 újjal belépni hogy smint kezdjek hozzá mit kell csinálnom elöre is köszönöm a válaszokat
-
Ilidzser
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a derbyt miképp lehet szüneteltetni, egyáltalán van-e ilyen opció? Van egy kis csoportunk, ahol jól állunk, de van amikor bejönnek olyan külföldi utak, amikor valaki nem tud részt venni benne és passz, hogy ezt hogy lehet kezelni...
Mi a megoldás? -
mark!
őstag
Idegbajt kapok.
Drága Supercell nem tud válaszolni, mert túl elfoglaltak. Ma 7x kellett újraraknom a játékot, mert egyszerűen nem akar belépni. Fb-t is újraraktam, akkor se volt jó.
-
mark!
őstag
Hát, ha mindig lesz benne valami, talán még idén meglesz
És még csak 1kemence van meg!!
-
SmikOne
tag
Üdv! Aki szeretne egy aktív derbys csapathoz csatlakozni az nyugodtan jöjjön hozzánk: Öveges Crew
Jelentkezéskor annyit azért írjatok, hogy prohardver
18-as szinttol lehet csatlakozi, aktiv legyen a reszvetel a derbyn es tudjunk segiteni egymasnak
-
air76
tag
Sziasztok!
Vettem egy új tabletet,és szeretném a meglévő játékomat az új tabon folytatni.Leírnátok hogy csináljam!Köszönettel AIR! -
sanyi0627
senior tag
Akik megunták,van felesleges fejlesztő stb nektek?
Asszony a 29.szinten van,jól jönne neki.Vagy ha bárki csereberélne stb,jelezzen privátba és ismerősnek jelöli facen.
Köszi
-
törölt tag
Szomszédságot keresek, ahol 300+ a derby, mindenki elvégzi a feladatokat aki a derbiben részt vesz, aktív tagokkal, stb.
-
prannk
őstag
Sziasztok! Lenne egy hatalmas nagy kérésem. Van ez a csapat. Régen bent voltam csak kitettek mert azüneteltem fél évet. Visszaszeretnék kerülni. Tuti emlékeznek rám.
Gerg farm. A töröttlábú télen. Ha valaki belép és leírná ezt annak halas lwnnek nagyon. Ja meg az hogy 50+ a koveteles. Sajnos 44 es vagyok. Hogy az ági vegye le a szintet 44 re -
-
hgabor1
csendes tag
Hát, nálunk is van olyan játékos, akinek van 1-2-3 gyémánt, de van olyan is, aki sem gyémántot nem kapott, de még egy nyamvadt hintalovat sem, csak deszka, szög, ragasztó, fakalapács, stb. fejlesztőket, amik AMÚGY is jönnek aratáskor, városban, piacon.
És ez így elégg demotiváló tud lenni.. És most, hogy a csúcsligában vagyunk, azt hittük, minden szép és happy, de mind a 8 patkónal csak ezek a vackok... Így asszem érthető, hogy nem lehet elvárás a gyémántos taszkok csinálása... -
hgabor1
csendes tag
válasz
Mela Kehes #843 üzenetére
Igen, jogos, elnézést, de nem láttam írás közben, hogy vajh jó posztra kattintottam-e...
-
Sziasztok
A városba érkező látogató csak akkor ad ajándékot ha minden épületben kiszolgálom vagy akár már az első épület után is adhat?Előre is köszi
-
hgabor1
csendes tag
válasz
Mela Kehes #826 üzenetére
Gyémántos taszkos elvárás? Hetente 10 gyémánt csak a derbyre?
Hát Nektek gyémántbányátok van? Meg amúgy minek, mi gyémánt nélkül vagyunk a 2. ligában és az 1-3 tökre ugyanazokat az "ajándéknak" nevezett vackokat kapja...
Amúgy nálunk nincs elvárás, de jellemzően a 300 felettieket csináljuk... A többi taszkot kidobjuk... Aki nem derbyzik kikapcsolja... vagy mi kapcsoljuk ki pt, ha nem akarja kikapcsolni... -
Atlantis
veterán
válasz
nancsa72 #827 üzenetére
Gratulálok, hogy kiraktad a nejemet a csoportból, mielőtt elköszönt volna vagy begyűjtötte volna a múlt heti derbiért az ajándékokat. Ebből is látszik mennyire korrekt ember vagy...
Nem tudom ajánlani senkinek azt a csoportot (HUN Magyar Derby Team), mert ugyan a megmaradt tagokkal nincs baj, de a vezető egy véleményét sűrűn változtató, megállapodásokat be nem tartó ember.
-
mark!
őstag
Sziasztok! Meglettek a méhek is, halleluja
Kár a régi farmomért, sajnálom azt a 75 szintet
Lehet jönni a szomszédságunkba, Örökké Derby a neve, nyugodtan gyertek ameddig van hely! Elvárások:
-min. 250pontos derbyfeladat (ahogy megyunk felfele, ez növekedni fog!)
-aktivitás
Ha kedvet kaptatok, gyertek nyugodtanüdv, Zed
-
kecsawi
senior tag
Ipad 2-n ios 9-el ledob a játék, élvezhetetlen. Tud vki megoldást a játszhatóságra?
-
nancsa72
újonc
válasz
Mela Kehes #826 üzenetére
igen,ez az elvárás
-
nancsa72
újonc
HUN MAGYAR DERBY TEAM fanatikus derbyseket vár 313 pont felett + gyémántos feladat elvárással
minden héten!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Prohardver Hay Day csoportba nyomul még valaki? Szükségem lenne néhány gyámántgyűrűre...
Üdv: RR
-
mark!
őstag
válasz
Atlantis #820 üzenetére
Viszont, nemtudom Ricky Burnettet ismered-e, de Ő kinntvolt a Supercell-conon, és ma a Supercell HD fejlesztőcsapatának a tagja. Már többször is célozgatott arra, hogy készülnek egy gigantikus karácsonyi update-ra. Amit én elhiszek. Szerintem várj még egy pár hónapot, ha igaza van, akkor nagyon megéri várni.
-
Atlantis
veterán
Jogosan szólnál be, mert valóban egyre negatívabb a véleményem róla. Magasabb szinten nincs benne kihívás, tele van félbehagyott ötletekkel (pl.: város), régóta se új épület, se új termék, se új alapanyag. Az, hogy 2-3 havonta átszíneznek egy kutyát vagy most lovat és eladják újításnak, szerintem szánalmas. Derbit reszelgetik, ennyi a pozitívum.
Stabilitásával valóban nincs gond és grafika is megfelel, funkcionálisan viszont egyre szegényesebbnek tűnik.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #817 üzenetére
Hja, az mondjuk pech, ha eddig tele volt minden istállód. Nekem még nincs is lerakva mind a négy, mert csak a helyet foglalja.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #815 üzenetére
Rengeteg jó ötlet lenne, többek közt ezek is, amiket írtál és a hozzájuk kapcsolható új gépek...még 1 frissítést megvárok, ha abban se lesz semmi érdemleges, asszem abbahagyom. A tök nem tűnt fel, azt általában venni szoktam, a fődekre van értelmesebb ződség is.
Ki is felejtettem tegnap a legfontosabb újítást: átfestettek egy lovat fehérre...ez ám brainstorming, nem is értem, hogy nem durrant el a fejük gondolkodás közben.
-
mark!
őstag
Új frissítés: ködös lett a játék (szó szerint
), lett egy új ló (lipicai, szóval ismerős lehet),2új dekoráció, jó színesek lettek a fák ( a gyümölcsfák sajnos nem ) derbymódosítások: bejöttek a ligák, amikben arany trófeákkal lehet fentebb jutni (kezd hasonlítani a CoC-ra...) és nagyjából ennyi.
-
Atlantis
veterán
válasz
nancsa72 #808 üzenetére
Hát, mi az e hetit is megnyertük...nálunk kissé unalmas már. Folyton ugyanazokat a feladatokat kell csinálni, ha nyerni akarsz...kíváncsi vagyok, hamarosan illene valami frissítést kiadniuk, lesz-e valami érdemi fejlesztés, vagy megint betolnak 2 átszínezett kiskutyát, oszt nesze nekünk 2-3 hónapra...
-
nancsa72
újonc
válasz
Atlantis #801 üzenetére
Szia,
sokáig vezettünk,de nagyon erős a mezőny jelenleg harmadikok vagyunk,de még van lehetőségünk fordítani...
mindenki minimum elder ,így mindenki tud törölni, a taskok gyorsan cserélődnek...
Gondold át várunk.
Sajnos úgy vélem egyébként hogy lassan csak olyanok lehetnek elsők,nyerhetnek aki csak 320-as feladatokat csinálnak,de a cél az hogy benne legyünk az első háromban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest