Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Popcornt keresek!  
- 

Elég gáz, hogy így oldották meg.  
 De örüljünk ennek is.
 Farmerama gépen jobb volt...
- 

- 

peu407 senior tag Ez természetes,így megy. Termelni amennyit csak bírsz, eladni a "piacon" és küldeni az autókat, a pénzből meg folyamatosan vásárolni az építőanyagot. Rengeteg idő,türelem. Így működik az, hogy először a tárolók méretét kell növelni. Mi nem a farm szépségére mentünk először, még most sem igazán, hanem hogy a feladatok amiket elvár a játék, teljesítve legyenek.Ehhez rengeteg megtermelt pénzre (coin) van szükség. Mi azt nem látványelemekre, hanem építőanyagra,állatokra,épületekre stb költöttük. Ha folyamatosan böngészed a piacot miközben készülnek a dolgok, először 3-5 nap alatt össze lehet szedni a dolgokat. Aztán ahogy nő a méret, nő az idő is 1-2 hétre. 
- 

RootRulez félisten Ejj, megvan a csoport. Látom a tagokat. De a farmba nem tok belépni.  
- 

darvinya titán Üdv RIVER COTTAGE FARM a MOBILARÉNA HAY DAY csoportban. 
- 

RootRulez félisten Létre lehet hozni egy másik csoportot is. Arra már rá lehet keresni. Így külön csoportba leszünk, de megtalálhatjuk egymást a másik csoportban. 
- 

csabám addikt válasz  Silent77

üzenetére Silent77

üzenetéreEz egy jó kérdés, gondolom nem lenne hátrány ha szomszédok lennénk... 
 Farmra nem lehet keresni véletlenül?air: Ideig óráig jó csak. Utánna mindig csak szenvedek a hellyel. 
 Eleinte folyton találtam alkatrészt. Viszont mostanában nem akar összejönni. Árulni meg kevesen árulnak (vagy csak ritkán nézem az újságot?! ) )darvinya: Köszi. Lehet, hogy ez most nem fog összejönni  
- 

air nagyúr De hogy növeled a méretét, ha nincs hozzá anyag? 
 Ha nem aratsz eleget nem kapsz anyagot. Ha nem forgalmazol eleget nem lesz pénzed, tehát nem lesz miből megvenni a fejlesztési kellékeket.
 Szerintem szépen fokozatosan lehet lépkedni. Én mindig megtermelek mindent, ami a táblán van, és utána küldöm el az autókat.
 Olyat, hogy "először csak arra mentünk, gogy növeljük a méretét" szerintem nem lehet csinálni.
 Ha jól számolom az 1000-es mérethez már minden alkatrészből 38 darab kell. Ez mennyi idő alatt jön össze?
 És egyébként hány készüléken játszotok?
- 

peu407 senior tag Ez év január 11-én kezdte,kezdtük.Ma este léptünk az 58-as szintre. Du ő játszik,napközben ha tehetem én nézek rá,este az enyém. Hétvégén sokat vagyunk rajta. És gen,végig 25-ösével nő a hely,és mindig eggyel több anyag kell hozzá. Mi először csak arra mentünk, gogy növeljük a méretét, mert pl a teherautót nem lehet elküldeni annyiszor kis raktárral,amennyit a játék feladatként meghatároz. 
- 

air nagyúr  
 19-esen így áll a raktár és a magtár, és nem elég?
 23-ason vagyok, és a magtáram 150-es, a raktár 175-ös. Még semmilyen fejlesztési "alkatrészt" nem vettem, csak azokból fejlesztek, amit "találok".
 Egyelőre csak a hirdetőtáblára dolgozom. A kikötő holnap délután nyílik meg.
- 

darvinya titán Megalapítottam a MOBILARÉNA HAY DAY -t, mivel PROHARDVER HAY DAY betelt. (#164) csabám A gond, hogy a Dropbox izé csak tölt és tölt…, de képet nem látok semmit. 
- 

darvinya titán Nem tudok csatlakozni, mert megtelt.  
- 

RootRulez félisten Én sajnálom ilyenre a gyémántot.  
- 

peu407 senior tag Sziasztok! A kislányom csatlakozott (az invitálásomra) a Prohardveres TSZ csapathoz. Lili néven fut a farm.57-es szint. Facebookon nem vagyunk fent, de én napjában többször is olvasom a prohardvert,és amikor iskolában van többször ránézek a farmra is.Ha kell segítség.... 
- 

darvinya titán Most egy kicsit morcos lettem a játék/app-ra, mert 2 órával ezelőtt kiléptem belőle, hogy termeljen. 
 Most visszalépve ott tart, mint 2 órával ezelőtt. 
- 

válasz  baloghzoli92

üzenetére baloghzoli92

üzenetéreconfirm-ot kell beírni.  air: Ahogy pocok is írja ültess sok sok bokrot, ami olyan azt nyugodtan küld el.  
 Volt idő mikor nem foglalkoztam a hajóval, csak a pénzt gyűjtöttem.Most látom, hogy hirdetőtáblát írtál.  azt egyáltalán nem csinálom, csak ha ékszert kér. azt egyáltalán nem csinálom, csak ha ékszert kér.
- 

baloghzoli92 csendes tag Sziasztok! 
 Abban még tudnátok segíteni hogy hozzá adom az új telón a goggle+-t de kér még valamit hogy irjam be.Mi lehet ez?
 Ezt írja If you want to erase the current farm and load your old one,please type confirmElőre is köszönöm 
- 

air nagyúr Sziasztok! Egy kicsit ideges lettem. 19. szinten vagyok. A hirdetőtáblán csupa olyan rendelés van, amihez málna kellene. Összesen 17! Natúr gyümölcs és málnás süti is. 
 Ezzel szemben a málnabokor 16 óránként terem 2 málnát! 
 Az újságban nincs egy szem málnás hirdetés sem. 
 Most hogyan tovább? Előre is köszi. 
- 

secler07 tag Ha vannak ilyen papírgyárosok, akkor engem is érdekelne  Farmlife a nickem Farmlife a nickem
- 

RootRulez félisten Most miután ugye délután kiárult vagy 30x10db ezt-azt, most megint kitett 3x10db papírt. Tuti cheatel, ilyet nem lehet.  
- 

RootRulez félisten Hogy lehet az, hogy valaki 10-essével árulja a Land Deed-eket?  És nem egyszer árul 10-et, hanem naponta/kétnaponta bepakol a boltba 1x, 2x, 3x 10 db papírt, cölöpöt vagy épp kalapácsot... Nem értem, mit csinálnak ezek, én örülök, ha napi 1-2 (talán 3) leesik nekem... És nem egyszer árul 10-et, hanem naponta/kétnaponta bepakol a boltba 1x, 2x, 3x 10 db papírt, cölöpöt vagy épp kalapácsot... Nem értem, mit csinálnak ezek, én örülök, ha napi 1-2 (talán 3) leesik nekem...
- 

válasz  baloghzoli92

üzenetére baloghzoli92

üzenetéreMagától menti. 
 Simán belépsz a másik telefonnal, ott rákérdez majd ,hogy betöltse-e.
- 

baloghzoli92 csendes tag Szia 
 Azt tudom de hol tudok menteni?Vagy magától ment?
 Köszönöm a választ!
- 

válasz  baloghzoli92

üzenetére baloghzoli92

üzenetéreFelhőbe menti.  
- 

baloghzoli92 csendes tag Sziasztok! 
 Új telefonba költöznék és szeretném át tenni a játékot mert nem akarom újra kezdeni.Google+ ba már be léptem hogy tudnám menteni a játékot?Előre ia köszönöm a választ!
- 

secler07 tag Sziasztok ! Nyomtam egy csatlakozási kérelmet, jelenleg 37-es vagyok, remélem bevesztek  
- 

DrJaka aktív tag Sziasztok! Délelőtt kezdtem, lvl9 vagyok a kérdésem/kérésem az lenne hogy a magtáram, és a raktáram fejlesztéséhez szükséges cuccokkal tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm 
- 

darvinya titán Sziasztok Tegnaptól én is játszom. 
 Eddig ismerkedek, de jövök kérdezni/segíteni.A csoportba hogyan lehet jelentkezni? Üdv Monday Frees 
- 

#99546112 törölt tag Hali! A területet tudnám bővíteni, de egy rakás dolog kell hozzá, valami kalapács, meg nemtudom mik, azokat hogy tudok szerezni? Mert felröppenőben nem kapok, még mást is nehezen, pl facsavart, ami a fejlesztéshez kellene. :S 
- 

RootRulez félisten Egy bő hónapja játszom vele, azóta rászokattam menyasszonyom és a fél családot.  Hmm, jelentkeztem én is a PH termelői szövetkezetbe.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vagy már nem aktuális...?
 Vagy már nem aktuális...? 

azt egyáltalán nem csinálom, csak ha ékszert kér.
 azt egyáltalán nem csinálom, csak ha ékszert kér.