Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gabesszg aktív tag Lenne egy olyan kérdésem, hogy nexus 7-en be lehet hozni valahogy a telefonos verziót?(elrendezésekre gondolok) 
- 

Christianes1 csendes tag Sziasztok! Problémám van a játékkal, talán itt tud valaki segíteni. 
 Frissítettem a tabletemet 4.4-re. Azóta indulásnál teljes képernyős módban indul a játék, még a virtuális kezelő gombok sem látszanak. Kiír egy üzenetet, hogy fentről lefelé húzzam az ujjam a kezelő gombok megjelenítéséért, amikor ezt az üzenetet OK gombbal el akarom tüntetni, lefagy a játék és nem megy tovább.
 Találkozott bárki hasonló problémával?
- 

Rakeem aktív tag Az a baj most költekeztem ki hogy megcsináljak pár acsit. Így meg ha bekerülök a csoportba nem lesz miből siló meg fészer upgrade cuccokat vennem a szomszéd társaktól. Pedig lenne mit, mert már csak pár cucc kell a fejlesztésekhez. 
- 

Rakeem aktív tag Nyomtam egy join req-t. Johny85 a farmom.  
- 

Anulu79 addikt Hogyan lehet csatlakozni a ph csoporthoz? 
- 

TopGun csendes tag Sziasztok! Van ket kerdesem: 1. a PH csoporthoz hanyas szinten lehet csatlakozni? En jelenleg 20-as szintu vagyok, 
 2. Tudna valaki segiteni? szeretnem boviteni a silot es a raktarat is, de nagyon nem akar ossze jonni hozza a nyersanyag! 
- 

Anulu79 addikt Itt mindenki nagyszintű már? Vagy vannak még kisebbek is? 
- 

pocokxx Közösségépítő Nagyjából működik...  Mennyi kellene? Az a baj, hogy mi hiába rakjuk, akár előre megbeszélt időpontban, közel sem biztos, hogy te fogod megtalálni... Van viszont egy "néjbórhúdunk" nem tudom, tudsz-e már ilyesmihez csatlakozni. Mennyi kellene? Az a baj, hogy mi hiába rakjuk, akár előre megbeszélt időpontban, közel sem biztos, hogy te fogod megtalálni... Van viszont egy "néjbórhúdunk" nem tudom, tudsz-e már ilyesmihez csatlakozni.
- 

mrpet tag Nekem egy jó ideje a telekfejlesztéshez szükséges Marker Stake kellene de nem ad a jatek és a piacon sem találok sehol  
- 

mrpet tag Sziasztok% Működik ez a topic? Jó lenne ha tudnánk esetleg egymást segíteni  
- 

dorc22 újonc Sziasztok! 
 19. szintű vagyok.
 Probléma: nem tudom továbbfejleszteni a "barn storage-met", mivel hiányzik 2 db "duct tape" már kb a 10. szinttől. Nagyon mérges vagyok emiatt, de sehol nem kaptam még.. :S
 Akinek van felesleg, szóljon. megveszem!
 Amúgy érdekel még.4 db SCREW és 4 NAILS.
 Köszi a válaszokat!   
- 

TopGun csendes tag Koszi! tudna segiteni valaki, a raktaram es a magtaram boviteseben? kellene egy deszka, meg egy szigetelo szalag. Jo lenne a teruletet is nagyobbitani,eleg sok a fa, meg a ko, azt nem tudom, hogy hogy lehet fureszhez jutni? Ha nem vagyok belepve facebook-ra, akkor hogy tudlak felvenni baratnak, vagy hogy talallak meg? ma lettem 10. szintu! 
- 

TopGun csendes tag Sziasztok! En meg nagyon uj vagyok a jatekban, hetfon delutan "fertozott" meg vele egy csaj a buszmegalloban, lattam, hogy nagyon "csapol" valamit a teloja kijelzojen, azt gondoltam farmville, de nem kerdeztem meg tole, hogy konkretan mi a jatek, aztan az Android storeban bongeszve talaltam egy jatekot, aminek a kepe nagyon hasonlitott arra, mint amit a csaj telojan lattam, es amikor letoltottem es elinditottam mar tudtam, hogy megtalaltam a jatekot. Tenyleg tetszik nekem is, a csajnak mar jo nagy terulten voltak mindenfele jo kis cuccai. En meg csak ma lettem 9. szintu, ha esetleg valakit felvehetnek a friend listre, aki tudna segiteni par nyersanyaggal a bovitesekhez, azt megkoszonnem! Gondolom nem baj, ha teszek fel majd kerdeseket itt a forumban, ha esetleg valami nem vilagos es elakadok valahol? 
- 

citkar addikt Köszi! 
 És ha kérek segítséget a végső jutalom értéke is csökken?A másik: csavarokat, deszkákat miegymást teljesen véletlenül kapunk a tevékenységek között? 
 Mert pl szegből 29 van, míg vmi deszkából meg 2 (eddig mindkettőből ugyanannyit használtam) és lehet az a baj, hogy egyféle növényből többet termelek, így eltolódik a kapott dolgok aránya?
- 

citkar addikt A hajós dolgoknál látom kérhetek segítséget, de azt írja, hogy 0/3, azaz gondolom hármat kérhetek. De mihez képest? Minden rakodásnál, naponta, vagy az egész-egész játékban? 
- 

citkar addikt No, tegnap megjelent az a dokk, megvettem, mára felépült. Adott is egy küldetést, összeszedtem mindent és elúszott a hajó, mindenféle jót hátrahagyva természetesen, köztük 23 kormánykereket, na a kérdésem, az, hogy az mire jó? 
- 

citkar addikt A barátlistánál látok olyan fület, hogy segítségre szorulók, ott mindig mindenféle segítségkérőt mutat? 
- 

citkar addikt Ha megérett valami és nem szedem el, idővel elrohad vagy akármeddig halaszthatom a szüretelést? Másnál láttam a dokkot és voltak kockák, azaz ládák, azokban hiányolt valamiket, ha nekem van eladhatom neki, ez is valamiféle kereskedés? 
- 

citkar addikt Közben épp "elhasználtam" az első gyümölcsfámat és ott megjelent a felkiáltójel, kértem is segítséget  
 Ezek szerint csak a termő növényeknél van ilyen? A fenyő, szikla, mocsár mehet a lecsóba a több hely érdekében?Az mit jelent ah egy barátot "követek"? 
 És a sárga jópofa a "követő" gomb mellett mire jó? mindig a facebook profilom jön elő s sose nyomtam rá tovább.
- 

citkar addikt És (#49) xenom0rph : 
 Nem tiszta.
 Azokra a fákra amik a területemen vannak, ha rákattanok csak a fejsze vagy a fűrész ikon jelenik meg, semmi más, miféle segítséget kérhetek? A barátoknál felkiáltójelet csak az eladó standján látok.
 Nézegetem az újságokat, de még csak eladó termékeket láttam.
 Nem lehet, hogy kicsi a szintem ezekhez?
- 

xenom0rph őstag Lesed az újságban a felkiáltó jeleket ,rámész az összesre és akinek valamelyik növénynél áll egy tábla arra rányomsz és kapsz érte xp-t + küld az emberke neked képes lapot érte Az a hajó dokk, a játék egyik (ha nem a )legfontosabb építménye... Itt feltöltöd a hajót áruval ,mindig 3 termékből kér megadott db-ot pl 20 búza 10 kenyér 5 kukorica... 
- 

- 

citkar addikt A régi postaládám mellett megjelent egy díszes postaláda is, amiben ha jól értem ajándékkártyák kellenek és valamiféle segítségről ír, de 18-as szinten nem tudok mit kezdeni az ismerősökkel, a szomszédsághoz meg nagyobb szint kell...így nem tudom, hogy egyelőre csak elhúzza a mézesmadzagot az orrom előtt vagy már segíthetek másnak valamiben, illetve más is nekem és ezért járhat kártya? 
- 

citkar addikt Üdv! Ha egy dolog gyártásánál beteszek valamit a gyártólistába az nem változtatható meg, nem vehető ki, hogy lecseréljem? 
- 

pocokxx Közösségépítő válasz  xenom0rph

üzenetére xenom0rph

üzenetéreCarrot Cake most nekem is kell a hajóra... Pancakenek neki állhatok, ha gondolod. Szerintem itt a csere-berénél legyen minden max áron, és kész, úgyis visszajön. Viszont ne az legyen a hirdetett cucc, mert akkor lehet lemaradunk róla... Inkább valami jellegtelen dolog: pl egy búza, vagy ilyesmi. 
- 

xenom0rph őstag Pancake carrot cakeetek nincs? Megveszem teljes áron.. Amúgy ezeket a csavar stb. 1 pénzért rakjuk ki nem? Csere alapon 
- 

xenom0rph őstag Silent : nail ok. 
 Pocok : ok 
- 

pocokxx Közösségépítő Nekem a nail lenne fontosabb. Akkor csináljuk úgy, hogy én kiteszem Silentnek a 9 screw-t, és ő meg nekem a 8 nailt. A többi a tietek. (Nem látlak még. Egyébként én vagyok a "farm") 6 an vagyunk jelenleg: 
 Klondike - ?
 Roter Farm - Silent77
 Zuzu - tupacamaru kedvese
 Kriszta farm - ?
 Farm - pocokxx
- 

Nail 15db 
 Tape 10db
- 

pocokxx Közösségépítő Nekem rajzszög (nail) kell 8, szikszalag (duct tape) 11...  - négyszögletesből (bolt) 5db felesleges 
 - a csillagfejűből (screw) akár 9-et is tud adni.
 - szöges deszkám (wood panel) szintén 9 eladó lehet.
 - palló (plank) 10et simán tudok nélülözni.Egyébként szerintem ezzel be is fogom fejezni a fejlesztgetéseket. Akkor hatkor légy online!  xeno 
 Neked is nail és duct tape kell?
- 

xenom0rph őstag Egyébként kerül valamibe a "klán" alapítás? 
- 

citkar addikt Sziasztok, pár napja elkezdtem én is Hay Day-ezni. Elég koca játékos vagyok, néha-néha felnézek, viszont ma nem tudott csatlakozni, nálatok is van ilyen probléma? Úgy emlékszem az egyik raktás bővítéshez csavarra van szükségem, minden másból többet is kaptam. Nincs szerencsém a csavarral és majd kapok vagy azt máshogy kell beszerezni? Másik: találtam vmi ládát az erdőben és kaptam egy fát belőle, ilyen néha előfordul, érdemes nézni a telket? 
- 

Logeeen senior tag Sziasztok! 
 Szöget hogy lehet szerezni a fejlesztéshez?
- 

pocokxx Közösségépítő Sziasztok! Létrehoztam egy prohardver hay day nevű szomszédot. Ha gondoljátok, költözzetek be!  
- 

Anulu79 addikt Sziasztok! 
 Az lenne a kérdésem, hogy az út szélén lévő emberke az meghoz mindent? A raktár, magtár (csavarok, ragasztók....), területfoglalási dolgokat (papír, cölöp....) is elhozza?
- 

#51177472 törölt tag Facebookon keresztul is vissza lehet tolteni a mentest, ha a jatek mentest eszlel felajanlja a visszatolteset, akkor csak be kell potyogni hogy "confirm". 
- 

Anulu79 addikt Üdv! 
 Új készülékbe költöztem és nem tudom, hogy mit kell beírni, hogy tudjam folytatni a játékomat.
- 

#51177472 törölt tag Vanillia ice cream kéne sok, ha van valakinek.  
- 

#51177472 törölt tag Rövid ismertetőm a játékról: [link]. Legyen szó hajóról, vagy csak szimplán kereskedésről, ide írjuk be és ha tudjuk, segítsük egymást.  
 Minden, a játékkal kapcsolatos kérdés jöhet a topicba. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest