Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Na ma tényleg elmentem az Alexandra könyváruházba ami a Móricz Zsiga - Bartók Bélán van. Kezembe is vettem, bele is olvastam, a szöveg elég egyszerű volt, valami olyasmi volt benne, ( mérsékelt az angol tudásom...
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg. 
Most látom, lehet, hogy Snape?? Nem elírás ez? Snake a kígyó nem??
Egyébként meg D nem tévedhetett ekkorát, valami csavar még ki fog derülni!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg.