- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Cimi+Csabi #69 üzenetére
Komolyan mondom eddig csak a fikázást kaptam mert leírtam a véleményem.
Ez azért van, mert egy vélemény megformálásához valamennyire azért ismerni kell az adott témát, ami a nyitó hozzászólásod alapján rád nem igaz. A génsebészeti kutatások jelenlegi helyzetéről sem tudsz megfogalmazni semmilyen véleményt genetikai és biokémiai ismeretek nélkül, mert egyszerűen magát a vélemény tárgyát sem tudod értelmezni a szükséges ismeretek hiányában.
Az LHC-ben folyó kutatások megértéséhez is mindenképp szükség lenne arra, hogy legalább képben legyél, mit is csinálnak ott, miért gyorsítják a részecskéket, stb. Én sem vagyok atomfizikus, de azért igyekszek a hírek alapján minél többet megtudni a dologról, mert érdekesnek találom, ezen kívül egyszerű paraszti ésszel is feltételezem, hogy minden bizonnyal a sokszáz egyetemi professzor atomfizikus nem hobbiból dolgozik ezen évek óta és a kutatások finanszírozói sem puszta kedvtelésből öntenek milliárdokat a projektbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- be quiet! Pure Power 12 M 850W 80 PLUS Gold
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest