Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimi+Csabi
tag
Itt annyi okos ember van. Szerintem ti ott dolgoztok. Komolyan mondom eddig csak a fikázást kaptam mert leírtam a véleményem. Pedig én csak annyit kértem hogy mindenki mondja el a véleményét a részecskegyorsítóról, nem pedig azt tudatni velem, hogy én milyen hülye vagyok. Természetesen a sok barom egyböl elküld a halál f****ra!
Nem ám csak elmondaná hogy tévesek az információid barátom... NEEEEEM. Utána még, hogy átaludtam a fizika órákat meg stb. Hát ha te ilyet tanultál fizika órán akkor te ilyen Szász Marci féle okoska lehetsz vörös hajjal meg számológépes Casio órával.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- LG LCD és LED TV-k
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest