Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimi+Csabi
tag
Itt annyi okos ember van. Szerintem ti ott dolgoztok. Komolyan mondom eddig csak a fikázást kaptam mert leírtam a véleményem. Pedig én csak annyit kértem hogy mindenki mondja el a véleményét a részecskegyorsítóról, nem pedig azt tudatni velem, hogy én milyen hülye vagyok. Természetesen a sok barom egyböl elküld a halál f****ra!
Nem ám csak elmondaná hogy tévesek az információid barátom... NEEEEEM. Utána még, hogy átaludtam a fizika órákat meg stb. Hát ha te ilyet tanultál fizika órán akkor te ilyen Szász Marci féle okoska lehetsz vörös hajjal meg számológépes Casio órával.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Opel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest