Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [galaxy55:] Mi történt deviantart-on?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [wapee:] Eltávozott a kis angyalom
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03
LOGOUT.hu
Hozzászólások
bl4ze
veterán
G3-nál fixen 220 grammos bucikkal számolj, dolgozz.
Nekem most az új recept miatt kisebb lett, küzdöttem is vele. Nehéz volt nyújtani, formázni, hogy megfelelő méret + forma legyen....
Nagyon kéne ez a "biscotto" a G3-ba, a vasárnap esti tisztításkor (kiégetés) láttam, hogy meg van repedve a gyári kő....
.:. bl4ze .:.
Téma tudnivalók
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.