Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2008) jozsi252


jozsi252
veterán

Végre megjött Aliexpress-ről a pizzalapát. Egy 33cm-es lapátot rendeltem rövid nyéllel, ez tökéletes méret az N3 sütőhöz. Előszedtem a dagasztógépet amit pár éve kaptunk de nem volt használva csak kipróbálva, de az sem dagasztáshoz hanem keveréshez meg habveréshez. Viszont most hogy van sütő így szeretném kipróbálni. A használatiba az van hogy 4 perc használat után 10 percet kell pihentetni. Néztem a Profi Cook gépnél ami többször ennyibe kerül mint ez, ott meg 5 perc van írva, gondolom ennyit bírnak aztán felmelegednek.
Szerintetek ez a ALDI-s Ambiano dagasztógép megfelel arra a célra hogy mondjuk 2x5 percet dagasszam a tésztát benne? Mennyivel jobb egy ilyenben dagasztani mintha mondjuk kézzel dagasztanám csak? Vagy érdemesebb akkor mondjuk 2x5 percet itt, aztán kézzel még kicsit dagasztani? Akinek ilyen nagyon alap dagasztója van hogy szokta használni?
Köszönöm! :R

iPhone 13 Pro Max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.