- SCYROX V8 gamer egér
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
PC-n, amikor megjelent 2003. nyarán, rendkívül bugos volt (volt, hogy kiestem a pályáról a semmibe; volt, hogy beszorultam úgy egy helyre, hogy csak a visszatöltés segített, hiányzott a karakterek arca, rengetegszer crash-elt, stb.stb.). Pedig technikailag nagyon előremutató volt, ha jól tudom az egyik legelső játék volt, ami a DX9-es Shader Model 2.0-t is ki tudta használni.
Azóta lehet, hogy ezeket a bugokat kijavították (sőt biztos, főleg a GOG verzióban), de az elmúlt 20 évben nem játszottam újra, most meg már megvárom a remastert.
[ Szerkesztve ]
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Lord Myn
senior tag
...és a pár évvel ezelőtti PC verziót még nem játszottam.
Szerintem pótold, mert nálam 2022 legjobb PC-s játéka volt, ráadásul a GOG-on már DRM mentesen is kapni.Hogy on is legyek, nálam a TR4-5-6 jobban bejövős volt, mint az 1-2-3, hiába azok a klasszikusok, sőt a 6 anno kifejezetten tetszett nekem, főleg, hogy kalandelemek is voltak benne, csak nagyon (értsd: NAGYON) bugos volt, remélem a remasterrel valami jót hoznak ki belőle!
"War does not determine who is right - only who is left."
-
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Mondjuk én inkább átügyeskedem magam a QTEken, mint hogy percekig legózzak valami rejtvényen.
Ha quici time eventtel találkozom egy mai játékban, erős nosztalgia érzés is elfog ráadásul.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én töretlenül hiszem, hogy aki kitalálta a különféle random és button-smash QTE-ket, arra egy külön előmelegített bugyor vár a pokol mélyén. Inkább 10 fejtörő, mint egy a látóteremet teljesen betöltő képernyőn egy nem várt helyen felugró alig észrevehető méretű véletlenszerű gomb, amit át kell csépelni az asztallapon. Totál idegbaj, mint régen a DOS-os sportjátékok.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
A rise of the tomb raiderben már több van és kevesebb az akció míg a shadow of the tomb raiderben már a felfedezés, puzzle játékok dominálnak és jóval kevesebb az akció. Nem tudom miért uncharted klón mikor sokkal összetettebb mind a 3 újkori TR. Képességfa, kraftolás, gyűjtögetés, minden van benne, míg az unchartedben még egy nyamvadt invectory menüd sincsen. Csak mész átvezető videótól átvezető videóig a cső lineáris pályákon. A régi TR-ek nekem azért nem tetszettek mert üres, statikus pályákból álltak. Mentél, másztál, ugrottál az üresen kongó pályákon, nagy néha megtámadott valamilyen állat és időnként jött egy boss is.
-
Épp én is azt a játékot akartam írni neki, mert nekem is utóbbi időben az az a jatej, amiben sok ilyen fejtörős minijáték van.
Nekem a személyes kedvencem a Ubisofttól, számomra a valaha készült legjobb játékuk.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Daelion
őstag
Hát akárhogy is de remélem pozitívan fogsz csalódni bennük, jó szórakozást!
Én tavaly vittem végig a fullos kiadását az Immortals Fenyx Rising-nek és ugyan az nem régi módi TR de az a mennyiségű fejtörő/puzzle nekem egy életre elég volt aszem.
'amúgy nagyon tetszett a játék csak nekem az a része már kicsit sok volt néha'
-
Chiller
őstag
Persze. Teljesen jó játékok a maga módján az új TR-ek is. Az Uncharted és az új TR szériának is megvan a maga közönsége, virágozzék minden virág!
Még az se zavar igazán, hogy TR-nek hívják, felőlem hívják, ahogy akarják.
Az zavar, hogy nincsenek már ilyen fejtörős, gondolkodós (régi TR stílusú) játékok
[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Igen, én is alapvetően akciójátékként közelítek ezekhez a részekhez.
Ilyen szemmel egyébként tetszett a 2013-as reboot is, bár a második fele talán túlzás volt nekem.
A Definitive Survivor Trilogy-t vettem meg PS-re, abban szerintem bennvan minden plusz tartalom hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Passra ugye ilyen Sony portok nem kerülnek fel soha de már láttam elég jó akciókban Unchartedet szal sztem legközelebb be is húzom.
Félre értés ne essék Rise meg Shadow-ba is sok a lövölde de sztem vannak bőven felfedezni való részek is sőt utólag még kapott is direkt olyan dlc packot amibe volt pár új tomb ami benne van a teljes kiadásban ha úgy vetted meg.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Hasonlóan, engem sem mozgatott a régi TR, de az új hullám annál inkább elkapott. Az Uncharted-et, meg ha teheted vedd meg, vagy Gamepass-ban játszd ki, nagyon jó, és totál új TR hangulata van, vagy fordítva!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Daelion
őstag
Ezzel nincs is baj, engem csak ez a mi minek a klónja kifejezés nem tud érdekelni pláne manapság amikor már szinte minden az.
Régi TR engem nem vonzott soha sem már akkoriban sem és a rebootot sem azért játszottam mert lehet valaminek a klónja ami amúgy tetszene külön is.Tervbe van véve az Uncharted PC verziója de az állandó backlog meg a nekem ajándékozott éves Gamepassok miatt nem jutok odáig.
Pedig Rise meg Shadow-ba azért van pár nagyobb tomb meg volt olyan fejtörő aminek inkább utána kellett néznem neten egy idő után amikor elegem lett.
Engem is inkább az akció meg a sztori része vonz a reboot TR-be, amennyi fejtörő van benne az bőven elég is.[ Szerkesztve ]
-
"Uncharted klónok"
Hát épp ezért jók, főleg amíg PC-n nem volt Uncharted, úgy is hívták őket, hogy a PC játékosok Unchartedje😀
Nekem sincs türelmem a régi fejtörőkkel sokáig vesződni, én Unchartedben is voltam úgy, hogy telefonon felcsaptam egy tutorialt hamar, hogy tovább tudjak haladni a sztorival. Minket maga az akció faktor meg esetleg a quick time eventek visznek magával a játékban, ahol inkább reakcióidő kell meg lövöldözni lehet, nem maguk a logikai feladványok.
-
PTM
aktív tag
Már a 2013-as rész második felében is halomra kellett lőni vagy nyilazni mindenkit, de felfedezés, fejtörő, ahogy írtad, nem igazán volt benne. Pár opcionális kriptára emlékszem, azok tetszettek a legjobban, de olyan kicsik voltak. A többivel nem is játszottam már, bár épp decemberben megvettem őket párezer forintért akcióban, aztán meglátjuk.
Számomra a Legend, Anniversary, Underworld volt a sorozat fénypontja, kár hogy nem ezt a vonalat folytatták.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
-
Montanaxy
aktív tag
Ezek voltak az igazán jó részek.
Havernál mit törtük a gép előtt a fejünket a 4-5 résznél.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én sem bírtam sose a régi TR-t pedig korban/generációban úgy ahogy benne vagyok '35'.
Uncharted egyik részével sem játszottam mert soha nem volt konzolom és a pár évvel ezelőtti PC verziót még nem játszottam.Ennek ellenére a TR reboot széria nagy kedvencem és már mindegyik részét 2x vittem végig.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
És itt hölgyek és urak, láthatjuk két generáció összecsapását
Én az utóbbi kollégával vagyok Tomb Raider 1- közepes graffon 20 fpssel, "azt a rohadt milyen durva már és hetekig elakadva egy-egy fejtörönél" generációhoz tartozom.
2013 oké, de csak nyomokban tartalmazott TR, Lara 3 rész alatt kincs gyüjtő archeológusból killer machine lett. Hívjuk XY Uncharted vagy valami más TPS ilyen típusú klónnak és mehet. Tomb Raider? Nem.
tibaimp: Csak hogy értsd, nekünk az újjakat Tomb Raidernek hívni olyan mint "Fresh" nevű magyar lánycsapatot zeneileg a Spice Girl mellé tenni és elkérni ua az árat
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chiller
őstag
Menj a sarokba
Szerintem meg az újak nem TR-ek. Akármilyen szórakoztatók is. Uncharted klónok.
Nade a hírhez is:
Nagy kár, hogy nem folytatták a rendes remastereket, ez így számomra értéktelen
Kíváncsi vagyok a TR6 mennyire lesz bugos, mivel ilyen gyorsan jön ez is, sok bizodalmam nincsen. -
tibaimp
nagyúr
Nekem ezek a régi TR-ek nagyon nem jöttek be, annál inkább a 2013-ban kezdődött új hullám.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az újabb remaster csomagra már nem kell sokat várni, jövő hónapban várható a premier.
- Hardcore café
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SCYROX V8 gamer egér
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest