Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [bitpork:] 2024 Phautós tali zaba táblázat
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/own/prohardver.gif)
LOGOUT.hu
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/c01.gif)
soldier2
őstag
Kenyérsütéshez van nálunk minden . Ami bevált: öntöttvas lábos vagy a nagy jénai kacsasütő. Előmelegített edényben 30 perc 250 fokon fedővelmajd 20 perc 200-220 fokon fedő nélkül (700g körülikenyereket sütünk, egymás után kettőt). Így nem kell vizesedény a gőzhöz. Volt már hogy a vas edény nem volt előmelegítve (annyira híg lett a tészta), hozzáadtam 5 percet a 250 fokos időhöz, úgy is jó volt.
U.i. Amaghő mérésénén is gondolkoztam, de még nemmentem le a hőmérőért a pincébe :)
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Téma tudnivalók
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.