- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamGabor
tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen jó megoldást arra, hogy hogyan tudnék 1 gépről másik 15-20ra egyszerűen átküldeni dokumentumot ? Ez egy iskolai számtechterem, és a feladatokat küldenénk ki a gyerekeknek ezzel a módszerrel.
Köszönöm előre is!
Gábor"Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
IamGabor
tag
válasz VeryByte #4382 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Fordítva sem működik. Valamiért csak 1 géphez enged. Hogy érted azt, hogy simán bent ?
Belső hálózaton csak simán a beltéri címet adom meg... 192.168.0.xx
De próbáltam rendes beírva is, úgy sem működik..."Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
IamGabor
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani, hogy az összes otthoni gépemet el tudjam érni TightVNC segítségével.
Adott pl. 2 gép:
PC1: 192.168.0.55
PC2: 192.168.0.60WAN IP: pl. 86.56.33.11 (ez FIX IP)
Amit eddig csináltam:
1. mindegyik gépen rajta van a TightVNS Server és be van állíitva mindegyik más portra:
PC1=5998
PC2=59972. a routerembe csináltam port átirányítást:
PC1= TCP/UDP - 5998 - IP:192.168.0.55
PC2= TCP/UDP - 5997 - IP:192.168.0.60Amikor az első gépet akarom elérni, ezt írom be a VNC Viewerbe: 86.56.33.11:5998
Ez gond nélkül be is jön.De amikor a másodikat akarom elérni, akkor már nem működik: 86.56.33.11:5997
Kiírja, hogy nem elérhető a gép.Mit csinálhatok rosszul ? Valaki használja ezt a módszert a router mögötti gépei eléréséhez ?
Előre is köszi!
Gábor"Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
IamGabor
tag
válasz Gabesz84 #3889 üzenetére
Köszönöm!
Igen, ez a következő lépésem, h közvetlenül tesztelem a netet a modem és egy gép között, csak sajna nehéz, mert folyamatos az online munka. Wiresharkot szedtem le én is... ez lesz az első program, amit kipróbálok. Remélem sikerül valamit kihámozni vele."Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
IamGabor
tag
válasz bugizozi #3886 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Sajnos néha több órára is (2-3). Avast, meg 1-2 helyen Microsoft Essential. De régebben is ezek voltak, és nem volt lassulás. Pár hete van ez. Van valami hálózati forgalom figyelő progi... mert szerintem nem több gép húzza be egyszerre... de pénteken végignézem az összeset...."Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
IamGabor
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre teszem fel kérdésem. Olyan problémám lenne, hogy az intézményünk internet sebesség szinte minden nap háromnegyed 11 - 11 fele belassul nagyon. 20-25 gépes hálózatról van szó.
Elsősorban vagy vírusírtó vagy frissítésekre gyanakszom, de egyenlőre nem találom a forrást. Tudtok nekem olyan programot ajánlani, amivel meg tudnám nézni, hogy melyik IP-ről generálódhat ez a forgalom ?
Nincs szerver gép/ tartományvezérló, csak 1 sima Asus router + egy 24-es CISCO switch. (+ Invitel ADSL net).
A szolgáltatói oldalról minden oké.Sürgős lenne! Köszönöm előre is!
Gábor
"Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest