Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
spiritex #2501 üzenetére
Lényeges, hogy ki kell tenni egy figyelmeztető táblácskát, Kamerával megfigyelt Terület.
A neten lehet találni nem nagy ügy.
A kapuknál elhelyezett kamerák általában a közterületet is látják ami nem törvénybe ütköző.
1 biztos a rendőrség kíváncsi lesz a kamera felvételekre, ha betörés lesz az utcádban.
Nálam kb. 2 hete voltak mert tőlem 3 háznyira volt egy próbálkozás.
Mivel felvétel nem volt és egyébként is eléggé keveset lát a közterületből nem is akadékoskodtak. -
-
gergo1989
újonc
válasz
spiritex #1659 üzenetére
Kedves spiritex!
Lassan most már 3 hete tesztelem a kamerát, Te mit tapasztalsz ? Nálam a hangátvitel elég gyenge és ami zavar, hogy óránként érzékel mozgást, pedig a fényviszonyok is alig változnak. Most tervezek egy picit drágábbat venni, tesztelni.
----
Valaki tud ajánlani 25-35 ezer forint közötti D-Link márkájú, fontos lenne, hogy a hangátvitel is jól menjen. -
gergo1989
újonc
válasz
spiritex #1645 üzenetére
én is most ruháztam be egy DCS-932L-re viszont az email küldés funkciót nem tudom beállítani :/ .
Próbáltam beállítani a szükséges címeket, de a test küldés után, amikor áttérek a STATUS menüre, akkor a az email test-nél ezt látom : E-mail Test Invalid username/password.
Mi lehet a probléma szerinted ? -
Rick4
félisten
válasz
spiritex #1640 üzenetére
Van egy ismerősöm, ő csempe mögé tette a wc-nél, nem látszik semmi, de ha akarja, 4 csavarral kijön az ajtó, és mögötte a gép. Ha nála a wc-ben kezdenek el kotorászni, akkor meg is érdemlik, hogy elvigyék. Akármilyen épületben lehet ilyen helyet találni, ha nincs, csinálni.
-
iceman82
csendes tag
válasz
spiritex #1629 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó ötlet!
Bár az összekapcsolását még nagyon értem......De mondjuk az öntözőrendszeres tetszik!!!
) Mondjuk rakunk bele hypot....vagy sósavat.....mindjárt elmegy a kedve az illetőnek a lopkodástól.
Csak azt nem teljesen értem, hogy ha ebbe a smart konnektorba beledugom a wifi-s érzékelőt akkor mondjuk hova kötöm pl. a szivattyút vagy akármit?!
-
wgaborw
tag
válasz
spiritex #1507 üzenetére
Szia!
A kamera mydlink hozzárendelése és a WIFi kapcsolata elkülönül egymástól... Ha otthon nálad felpattintod WiFire (célszerűen WPS segítségével) majd ugye hozzárendeled a megfelelő mydlink account-hoz, majd kikapcs és egy másik helyen bekapcsolod és felpattintod egy másik WiFi-re mondjuk (akár szintén WPS segítségével), akkor simán menni fog...
De miért nem lehet ott üzembe helyezni? Amúgy már a mydlink Lite alkalmazással is hozzá tudod rendelni a megfelelő mydlink account-hoz, csupán ugyanazon a hálózaton kell lennie a kamerának és az okostelefonnak... majd a Helyik kamerák fülön megjelennek az ugyanazon hálózaton lévő kamerák.. és már lehet is hozzárendelni a fiókhoz, amivel beléptél az alkalmazásba...
G.
-
törölt tag
-
BaLee
addikt
válasz
spiritex #493 üzenetére
Egy megfelelő szoftverrel és működő pc-vel bármilyen kamera tud videót rögzíteni az nem nagy kunszt.
(#491) Immy: próbálkoztam a BlueIrissel, regos fórumtárstól kaptam tippeket (köszönet érte) de sajnos nem sikerült jól belőnöm, a fő probléma az volt, hogy annyit nem tudtam beállítani hogy ha mozgás van akkor rögzítsen egészen addig amíg x perc mozgás mentes időszak miatt le nem áll. Sokszor nem rögzített, sokszor meg leállt felvétel közben hiába volt mozgás. Pedig ezért még kifizettem volna 30$-t ha rendesen működik.
Végül az iSpy mellett kötöttem ki ami ingyenes, és a fenti dolgot elég egyszerűen be lehetett állítani rajta. Már csak finomhangolni kell. Itt meg az volt a probléma, hogy magas fps-nél (720p, 25-30fps) mindig szétesett a kép és folyamatosan rögzített. Beállítottam 15 fps-re itt jónak tűnik. Így napközben a boltban ahol be van állítva rögzít ha bejön valaki az ajtón és egészen addig rögzít amíg mozgás van majd 15mp inaktivitás után leáll a felvétel.
(#492) Tom5: erre szinte bármelyik modern IP camera megfelel, válasszál pénztárca és felbontás függvényében, szerintem HD felbontásnál lejjebb már nem érdemes adni a dolgot, utána beállítod, aztán egy Dynamic DNS kiszolgálóval meg egy programmal akár okostelefonról akár böngészőből el tudod érni bárhonnan a kamera képét.
-
BaLee
addikt
válasz
spiritex #480 üzenetére
Addig jutottam tegnap, hogy a Sighthound működik úgy ahogy kellene, meg végülis a BlueIris is látja a kamerát csak kicsit még el kellene mélyednem a beállításában.
Előbbi nagyon tetszik csak 60$-t őszintén szólva nagyon sokallanék érte. BlueIris 1 felhasználós licensz 29$ az még talán belefér. -
bigrock
Topikgazda
válasz
spiritex #363 üzenetére
5 méteren nem indokolt a fesz.esés, ha csak nem nagyon vékony a toldó kábel keresztmetszete. Én a toldó kábelt kiváltanám úgy, hogy egy 5 m-es Cat5e fali vagy patch kábel 2x4 erét összefognám, ennek a végére forrasztanám tápdugót, a másik végét meg direktbe összeforrasztanám a tápegység kábelével.
-
-
wgaborw
tag
válasz
spiritex #331 üzenetére
Szia!
A mydlink cloud fiókba egy felhasználó alá összesen 128db eszközt regisztrálhatsz... EZ akár lehet 128 különböző helyen is mindegyik más-más internetkapcsolaton.... A közs csak az account, ami alá beregisztrálod őket... Pont az a lényeg, hogy nincs gondod az internet kapcsolatokkal, azt majd a regisztrált account segítségével a mydlink szolgáltatás megoldja a háttérben...
G.
-
-
wgaborw
tag
válasz
spiritex #299 üzenetére
Szia!
A D-Link esetében a kamera mellé jár egy ingyenes szolgáltatás, amit mydlink cloud-nak hívnak. Ennek pontosan az a lényege, hogy nem kell a routered meg a kamerádat mindenféle free DNS szolgáltatásra konfigurálni vagy különböző portokat nyitni. A kamera folyamatosan tartja a kapcsolatot egy központi szerverrel, és amikor Te szeretnéd bárhonnan megnézni a kamera képét, akkor Te is a központi szerverre jelentkezel be, és a kamerád és az okostelefonod vagy notid közti kapcsolat kialakítását a szerver lerendezi. Adatokat nem tárol, semmi ilyesmi, gyakorlatilag egy jól kialakított és automatikusan működő kapcsolatot épít fel a kamera és a Te eszközöd között. Mindezt természetesen titkosítva...
Személy szerint több ilyen kamerám is van, és eddig nagyon jól működtek...
G.
-
Agostino
addikt
válasz
spiritex #298 üzenetére
hát, leginkább marketinget. hogy van benne, tudja kezelni a dns szolgáltatótól kapott belépési adataidat és magától elkommunikálgat vele. modellenként változik megy-e... nekem nem volt ilyen. 299 - te dlink és digitus termékekről beszélsz. én wamscam, elsőként linkelt változat. utóbbi 21 000 forint, utóbbi 24 000 forint. a wanscam mindennel együtt 15-16 000 környéke. az általad linkelt modelleket nem ismerem, ezért magától értetődően a bővebb működésükről sem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Autós topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- iPhone topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest