Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
markussandor #24245 üzenetére
ok, de milyen nvr-t kellene vennem ? mármint poe-s switch van, nem fogok rajta változtatni
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Feltúrtam a netet és a fórumot is megbízható működésűnek titulált TUYA ip kamera után, de nem igazán találtam.
(Az lett volna a cél hogy a többi bézik tuya szenzorommal tudjak játszadozni közös rendszerben és ne kelljen xiaomi-t venni vagy komoly felárat fizetni)
Két gyors kérdésem is lenne.
1. Van valakinek tapasztalata az Arenti (Laxihub) kamerákkal?
2. Megbízhatóan működő (bármilyen)applikációval vezérelhető IP kamerát tudtok ajánlani ami a két legegyszerűbb dolgot csinálja jól: sd kártyára rögzítés és visszanézhetőség, illetve jelzés küldése telefonra.Előre is köszönöm!
-
törölt tag
sziasztok.
na van ugye lapos, router, poe switch, meg annke c800 poe-s kamera. hogyan tudok nvr-t csatlakoztatni ?
-
markussandor
senior tag
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Ismet a segitsegeteket szeretnem kerni. Egy Imou N14P NVR-t tudok hasznalni switch-kent? A story az, h van ez az NVR-em, de mivel csak 4 csatornas, nekem pedig tobb kamera lesz, beszereznek egy 8/16 csatornasat. Abba tennem a HDD-t, viszont a regi NVR PoE kepessegeit hasznalnam (egy halozatban lenne a 2 nvr).
Kerdesem az lenne, h ez igy mukodhet-e, illetve egy futetlen garazsban tartanam, a hideg okozhat e neki gondot?
Valaszokat elore is koszinom -
LógaGéza
veterán
válasz
momcrew #24234 üzenetére
Szia,
Jó lenne esetleg tudni, hogy milyen kamerákról van pontosan szó. Ha támogatják az ONVIF protokollt, akkor jó esély van arra, hogy tudod NVR-hez is társítani.
Rakd fel egy PC-re az ONVIF Device Managert, és nézd meg, hogy megtalálja-e a kamerákat - ha ad képet, akkor nyert ügyed van (a PC ugyanazon a hálózaton legyen mint a kamerák).
NVRből nekem talán két éve működik jól az összefoglalóban is linkelt kínai NVR board, ahogy látom van dobozolt verzió is táppal, inkább ezt választanám. -
pusi1981
aktív tag
válasz
markussandor #24238 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
seolwon
tag
Sziasztok,
Van egy Hikvision DS-2CD1A43G0-IZ PTZ-s kamera, idén februári, tegnap egyszerűen leesett a legalsó pozícióba, és nem lehet feljebb állítani, oldalra működik gond nélkül, ha kézzel fentebb állítom akkor is visszaesik. Nem volt kézzel bántva mióta fel lett téve a helyére, van valami amire külön figyelni kell? Mennyit kellene ennek bírni? Van valami ajánlottabb PTZ-s kamera esetleg? Köszönöm. -
pusi1981
aktív tag
válasz
markussandor #24235 üzenetére
Csináltam gyorsan egy skiccet hátha így egyértelműbb a dolog.
[kép] -
momcrew
tag
Sziasztok,
van 4 darab 2Mp kínai kamerám saját kártyára rögzítéssel, wifi kapcsolattal. Szeretnék egy rögzítőt venni. Ahogy visszaolvastam látom, hogy az olcsó kategóriából sokan használnak Annke -t.
Én egy ilyet néztem ki. Ez fele annyiba kerül, mint egy szintén kínai Annke.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalat az ilyen olcsó rögzítőkkel, érdemes-e inkább az Annke? -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy router.
Ez adja ugye a netet.
Egy reolink nvr egy RLN8-410 es egy TP-Link powerline-on keresztül kapja netet.
Ha tegyük fel a routerbe dugok egy poe reolink kamerát azt vajon fogja látni az nvr?
Egy közös zárt hálózatnak minősül majd?
Szerintetek? -
vacs
Topikgazda
Egyik kamerát sem az eMag forgalmazza, hanem a Szekelyvill nevű egyéni vállalkozó.
A kamerák között különbséget nem igen látok.a2d2: köszi, beleírtam az összefoglalóba.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Tapo C310 kültéri kamerám. Mostanában,ha bármi vagy bárki a kamera látószögébe kerül, arról is folyamatosan értesìtést küld. A mozgásérzékelő vonalak ,amiket az applikációban jelöltem be kívül esnek a kamera által látott dolgokon. Szóval ezért nem is értem,hogy miért jelez mindenre. Nem rég volt ezy firmware frissítés,annak lehet köze esetleg ehhez? Köszönöm -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Pár telefonról működtethető kültéri kamerát szeretnék vásárolni.
Lényeg, hogy Icsee apphoz lehessen csatlakoztatni.
Az Emag mennyire jó döntés lenne?
Ezeket néztem ki.
Ha minden igaz akkor ezek már három, illetve öt megapixelesek. Mi a véleményetek róluk, illetve úgy általában az Emagról? Köszönöm. -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Egy gyors visszajelzés erről a Xiaomi EC5 kameráról (EC3-hoz képest):
- mozgásérzékelése egyértelműen jobb. Ahányszor hátra megyek a kertbe már kapom is az értesítést.
- a WIFI hotspotja stabilabb (egyszer kellett csak újraindítanom a készüléket még az első hétvégén) és a hatótávja is nagyobb (ami meglepő mert az antennák kisebbek).
- éjszakai fény hasznos, gyakorlatilag az első pont tökéletessége miatt van így egy mozgásérzékelős lámpám is egyből.Szóval amennyire nem voltam megelégedve az EC3-al annyira szuperül működik eddig ez. Remélem hosszú távon is.
Ha ugyanolyan megbízhatatlan lett volna a wifije mint az EC3-nak akkor vehettem volna egy második Tenda O9-et is + valami megbízható, felhő tárhelyes kamerát, de talán megúszom és jó lesz ez. Ár/érték arányban (23e Ft) mindenképpen rendben van eddig. -
maross
nagyúr
válasz
markussandor #24223 üzenetére
Köszi, utananezek.
-
maross
nagyúr
Sziasztok, egy ismerosomnek keresek utbaigazitast, esetleg van tapasztalat arrol, hogy lehet egy rogzitos kamerarendszer vinyojarol kiolvasni a fajlokat? Hosszu tortenet, de jelenleg csak a gepbol kivett vinyo all rendelkezesre, amin a windows nem lat particiot. Lehet ezekkel kezdeni valamit, vagy eselytelen csak a hddrol?
-
törölt tag
annke c800 konfiguráláshoz keresek önzetlen segítséget privátban.
(odáig meg vagyok gondolatban, hogy a poe-s switch portra csatlakoztatom mindkét kamerát majd) és fenn van a laposon a guarding vision. Egyenlőre csak sd kártya lesz tárolóhelynek, még nem gondoltam ki felhő-s tároltam.
légyszi segítsetek (magamba nem megy)
Csak jövő 7 csütörtökre kell a segítség, addig nem lesz meg az sd kártya.
-
sambenez
addikt
Ez így azért nem igaz, mert nem minden nvr-en van minden csatornának külön bemenete.
Ez pl 32ch-s mégsincs rajta 32 bemenet. -
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni. Adott egy imou rendszer. 4 imou kamera es egy imou n14p NVR monotorral. A kamerak sd kartyara rogzitenek. (Nem egyszerre lettek beszerezve a kamerak az NVR-rel) A kamerak es az nvr nem direktben vannak osszekotve (egy halozatban vannak csak). Ugy alakult, h kellene meg par kamera. A kerdesem az lenne, ha tennek egy HDD-t az NVR-be, az tudna-e az osszes (kb 7-8) kamera kepet rogziteni a HDD-re, illetve kezelni, elo kepet kitenni a monitorra? Az NVR 4 csatornas
Valaszokat elore is koszonom -
válasz
MrBazsi #24210 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget mondok,de tudtommal a Xiaomi kameráihoz nem kell gateway,simán a routerre kell csatlakoztatni őket,Mi Home-ból tudod kezelni őket.
Xiaominak van Hub-ja,de az legjobb tudásom szerint az okoscuccokhoz kell (Zigbee-s cuccok,mozgásérzékelők,kapcsolók,lámpák,stb),kamerákhoz nem tudom jó-e,a leírásokban nem láttam erre semmilyen utalást. -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem.
Xiaomi MWC14 kamera nem párosítható az Imilab Ec2 gateway-el. Valaki esetleg tud erre megoldást vagy muszáj leszek venni egy xiaomi gatewayt is a kamerához? És vajon hol lehet olyat kapni külön? Mindenhol csak szettben találtam. Köszönöm. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
A csoda "Terow" gigabit 8 portos POE switch (vigyázat simán van kb ugyanígy kinéző 100M portos Terow eszköz is!!!) itt volna:
Csak saját felelősségre
De mint látjátok tényleg műxik az aktív POE is benne úgy tűnik, mert nem ölte meg elsőre a laptopot
Valóban az uplink meg a POE portok is gigásak, hiszen a 300 megabit/s simán átment a szolgáltatói routertől.
A VLAN funkciója nem tudom mire jó. Megfelelő routert a switch elé kötve lehetne ezt kihasználni és minden switch portra külön tázfal szabályt rakni? Vagy ebben a formában ez inkább vetítés...
A kínai kamerák úgyis inkább hazatelefonálnak, ott meg a routerben kell a tűzfalon piszkálni ezt mit sem segít azon. Persze ha éppen a házi NAS-t is ebbe dugná az ember, akkor lehet valamire jó ez a szeparáció, de kétlem.
*120W-ot tud szumma a POE portokon
Beépített tápos. -
vacs
Topikgazda
válasz
#73959936 #24195 üzenetére
A topikösszefoglaló, Annke résznél leírtam, hogy:
"A Hikvision Hik-Connect mobil és az Ivms 4200 windows app kezeli az Annke kamerákat."Illetve az Annke.com szoftver letöltés oldalán a bal oldali menüben a Software menüben is ott van a megfelelő win app:
"Annke Vision(Desktop Software for Windows) vagy Guarding Vision(Desktop Software for Windows)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest