Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
G.Ogre
csendes tag
válasz Hawk1979 #32891 üzenetére
Szevasz! Nem tudom ki vagy, nem is érdekel igazán. Ez a videó egy sima edzésen készült, nem versenyen, a testépítéshez meg főleg semmi köze nincsen, mert nem vagyok testépítő. Nem feszengek a videón, és nem is verem rá a nyálam sehol. Azért készült, hogy legyen valami az utókornak...meg egy edzésnaplóba került, amit pont az ilyen netes okostojások miatt fejeztem be pár éve. Érdekes, élőben soha senki nem kritizált meg...pont leszarom, hogy szerinted szabályos, vagy nem, 15 év edzéssel a hátam mögött erősen gyanítom, hogy minden téren előrébb tartok, mint te. Ha nem vagy legalább ezen a szinten, akkor semmi alapod nincs kritizálni sem engem, sem mást aki tartott itt valaha, ha meg előrébb lennél, akkor eszedbe nem jutna fikázni, mert tudnád, mennyi munka van ebben! Sok sikert a "megelőző" edzéseidhez!
-
Shadowbull
addikt
válasz Hawk1979 #26341 üzenetére
Ha vannak celjaid, akkor kenytelen vagy szamolgatni. Mert kulonben fingod sincs rola hogy eppen mit csinalsz es miert. Ennyi erovel edzestervet sem kell csinalni, csak le kell menni a terembe, nyomni egy mellbicepszet, pofazni a haverekkel oszt jovan.
Meg talan tomegeleshez mukodhet is a "zabalj meg mindent ami eled kerul " dolog, plane egy 60 kilos fiatalembernel.
De fogyasztasnal mar csak egy adott hatarig mukodik az intuitiv kajalas, utana nem.
(#26359) Nightmare
mivan, megjott megint?
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Shadowbull
addikt
válasz Hawk1979 #26329 üzenetére
van egy alapveto tevedes a csirkerizzsel kapcsolatban. Az ugyanis pusztan a kiszamolt kajamennyisegeket jelenti, amiben meghatarozott mennyisegu makronutriens van. De nem jelenti azt hogy neked mindennap csirket meg rizst kell enni, ch lehet mas is, krumpli, teszta, bab, lencse, akarmi.
Feherje lehet marha vagy hal is.
A lenyeg hogy az ember tudja hogy mit eszik es mennyit.
"Napi 8-10óra munka után, 34évesen a nehézgépiparban, éhen halnék ha minden nap csiribiriket kéne ennem."
Ebbol latszik hogy lathatoan nagyon nem vagy kepben....
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
enginev3.0
félisten
válasz Hawk1979 #26329 üzenetére
Nem sajnos én sem a gep előtt fogok dögleni, bar csak ugy lenne
Viszont eleg nehéz, ravennem magam a tobbet evésre, Ugye hozzá van szokva az ember...
Es most hogy jön a munka, nem tudom hogy még nehzebb dolgom lesz, vagy hogy rendezettebb kajálás lesz, konnyebb lesz, nem tudomA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Casanova*
veterán
válasz Hawk1979 #19141 üzenetére
John Brzenk fele akkora karokkal simán lenyomja ruszkit. Best Of John Brzenk ő a legjobb! Legenda!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest