- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
scdlsc #195752 üzenetére
Ez a 25 gramm hogy? Spéci kanalad van hozzá? Én múlt héten mértem kíváncsiságból a PG zacskóba csomagolt saját adagolókanaluk tartalmát a konyhai mérlegen, mert ilyen alakú kanállal még nem találkoztam. A teli kanál tartalmára (kb. szintre lehúzva) 42-43 grammot mutatott + a kanál.
Na most vagy a mérlegem ennyire pontatlan, vagy megszívta magát párával a por (bár nem csomós, simán szétszáll, ha véletlenül ráfújok) vagy nagyon összetömörítem, amikor izomból megmerítem, vagy nem tudom mi van. Jellemzően fél liter vízzel keverem össze, nekem az simán finom úgy.
Persze ha túróba megy, akkor csak annyi vizet kap, hogy krémes-folyós állaga legyen, ne csomósodjon, ezért olyankor utólag adagolom hozzá a vizet.szerk: oldódás a múltkor meglepett, mert kihagytam a szokásos keverőtárcsát, és csak akkor vettem észre, amikor 5-6 rázás után még kicsit darabos volt...de gyakorlatilag kicsit utánadolgozva így is hamar kisimult a lötyi.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
scdlsc #195752 üzenetére
én alapból ~2,3-2,4dl vízben oldom fel az összeset (32-37g közötti adag, attól függően mennyi a fehérjetartalma, mindig 25g-hez közeli "tiszta" fehérjemennyiséget próbálok mérni), ha túl hígnak érzem valamelyiket, akkor utána ahhoz ~2dl vizet használok.
tejet sosem használok, mert az +ch, nekem az meg ugye necces
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest