Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
scdlsc #195752 üzenetére
Ez a 25 gramm hogy? Spéci kanalad van hozzá? Én múlt héten mértem kíváncsiságból a PG zacskóba csomagolt saját adagolókanaluk tartalmát a konyhai mérlegen, mert ilyen alakú kanállal még nem találkoztam. A teli kanál tartalmára (kb. szintre lehúzva) 42-43 grammot mutatott + a kanál.
Na most vagy a mérlegem ennyire pontatlan, vagy megszívta magát párával a por (bár nem csomós, simán szétszáll, ha véletlenül ráfújok) vagy nagyon összetömörítem, amikor izomból megmerítem, vagy nem tudom mi van. Jellemzően fél liter vízzel keverem össze, nekem az simán finom úgy.
Persze ha túróba megy, akkor csak annyi vizet kap, hogy krémes-folyós állaga legyen, ne csomósodjon, ezért olyankor utólag adagolom hozzá a vizet.szerk: oldódás a múltkor meglepett, mert kihagytam a szokásos keverőtárcsát, és csak akkor vettem észre, amikor 5-6 rázás után még kicsit darabos volt...de gyakorlatilag kicsit utánadolgozva így is hamar kisimult a lötyi.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
scdlsc #195752 üzenetére
én alapból ~2,3-2,4dl vízben oldom fel az összeset (32-37g közötti adag, attól függően mennyi a fehérjetartalma, mindig 25g-hez közeli "tiszta" fehérjemennyiséget próbálok mérni), ha túl hígnak érzem valamelyiket, akkor utána ahhoz ~2dl vizet használok.
tejet sosem használok, mert az +ch, nekem az meg ugye necces
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest