Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz Lajmund #184314 üzenetére

"Rivaul: Úgy érzem itt jobban ki kell hangsulyozni ezeket a dolgokat. "

És szerinted ennek az a módja, hogy lekezelő stílusban beszélsz az emberekhez?
    1.: Nem fog működni ilyen stílussal. Csak magadat égeted.
    2.: Mi vagy te? Hittérítő, hogy kötelességnek érzed meggyőzni az embereket?

Ez olyan, hogy nekem sokáig ekcémám volt. Senki nem tudott rajta segíteni, pedig voltam több bőrgyógyásznál, természetgyógyásznál, allergia vizsgálatokon.
    Aztán az oldotta meg a dolgot egy csapásra, hogy vadkovászos, otthon készített kenyeret eszem. Egyéb pékárut amúgy sem szoktam enni, de kenyeret igen. Hiába nem sokat és hiába próbáltam egy csomó fajtát (igen, a csillió Ft-os ötezerszeres kiőrlésű kézműves kenyereket is, tönkölybúzát is, de próbáltam sütni otthon kenyérsütőben élesztővel, vagy épp szódabikarbónával), mindegyinél előjön az ekcéma. A vadkovászosnál nem. Ja, gluténérzékeny sem vagyok.

Akkor én most ezek alapján kéretlenül kezdjek el hittéríteni mindenkit? De ilyen stílusban ám, hogy:
    Egyétek csak azt a sok sz@r kenyeret, nem is értem miért vagytok ilyen igénytelenek magatokra. Ti tudjátok egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy egy kenyér vadkovászos? Nyugodtan tegyétek tönkre az életeteket, én szóltam...

Szerinted ez normális dolog?

Többen mondtuk már. Stílus. Állíts ezen a beképzeltségen.

neophyte79: Igen, ebbe beleszaladt. Persze már akkor gondoltam, hogy elintézi annyival, hogy jóóóóvanna, elírták.
    Meg amúgy is cserkészbecsszó minden rendben van, meg amúgy is érzem, hogy az összes közül ez épül be a legjobban a testembe... :DDD
    (persze, ha a biotech és társai esetén lenne egy ilyen elírás, ott már véres kardként hordozná végig és újra osztaná az észt, hogy na látjátok, minimum értelmi fogyatékos, aki ezen kamucégek trágyáját issza)

[ Szerkesztve ]

• aelod

veterán

válasz Lajmund #184314 üzenetére

Azt írtad hogy kétszer jobban mint itt bárki

...amiből te tévesen levontál egy következtetést mivel csekély tudással rendelkezel a témában.

#184319neophyte79

Miben is "osztom az észt"? Fejtsd ki kérlek érdekel.

#184315HussarF

:C :C

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés