- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Angel2014 #166811 üzenetére
Én is elkaptam valószínűleg. Először csak sima megfázásnak hittem, az edzést sem hagytam abba, háziorvos sem utalt be tesztre. Úgy is ment át rajtam, mnit az szokott, kis láz, de Rubophennel lenyomtam, 2 napig tartott az egész. Kb. 4 nap múlva vettem észre, hogy hopp, szaglás eltűnt. Onnantól már nem volt sok kétségem. De addigra már egyébként semmi bajom nem volt, csak jött ez a szaglás/ízlelés vesztés.
Edzésben azért éreztem egy kis gyengülést, meg az oxigénfelvétel nem ment úgy. Mikor aeroboztam az elején úgy kapkodtam a levegőt, mint mikor bő fél éves kihagyás után kezdem újra. Aztán ráerőltettem és beállt az oxigénfelvétel.
Neked érdemes vigyázni a korod meg a sok betegséged miatt, Te különösen veszélyeztetett vagy. Én magamat azért nem féltem. Ha én belepusztulok ebbe, akkor kb. már mindenki írhatja a végrendeletét. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #166811 üzenetére
A kezilabdasok komolyan erintettek, de eddig semmi jele barmi ilyesminek. Asszem a komplett vaci csapat elkapta meg a nyaron. Kicsit kesobb kezdtek a felkeszulest de aztan annyi. Mindig sajnalatos az akivel epp mrgtortenik a baj de ebbol nem feltetlen a legrosszabra altalanositani. Korona elotti idokbol egy-ket evvel ezelott legalabb 3 gyuros ismerosod halt meg 40 ev korul, csakhogy soktizezerre teheto a 40 eves gyurosok szama.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest