Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
válasz
brownus
üzenetére
főleg a mértéktelenség. meg a tudatlanság. mondanám a pénztelenséget is, de amíg teszkós kólát megveszik... a másik, hogy sok kis pékség nem fog rozs meg teljes kiőrlésűvel tökölni, simán belecsapnak dagasztáskor annyit, hogy el lehessen adni rozsosnak meg humbuknak...
amúgy meg

-
meroly
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Én azért zsírosabb vagyok szerintem. De amúgy jó forma.
Kár hogy nekem az a v alakú akármi ott derék két oldalán nem olyan látványos.Telefonról néztem a képet és féltem a lefelé görgetésnél megmondom őszintén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként kár hogy nem jár ide a topikba csaj (Deszar nagyanyot kivéve
), kíváncsi lennék az ő véleményére kire mit mondana 
-
meroly
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Te azért masszívabb (vastagabb) csontozattal vagy megáldva (nemtom ezt hogy mondják a szakik)
Endomorfnak
..sajnos 
Láttam igen, hogy főként ilyeneket tolsz

Végigfutottam már ebben a topikban mind a százvalahány hsz-ed, de így hirtelen nem találtam. A régieket nem néztem (a részletes kereső egyébként kényelmesebb sztem).Ez a muscle-up a gyűrűn való tornát jelenti? Csollány Szilveszter is sok izommal gyarapodott tőle, biztos jó lehet

(#20525) wertigo1984:

-
Tamoo
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Te is testőr vagy?
(csak hogy mindenki képben legyen macikos összefoglaló) -
-
Nightmare
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Persze, ez mind igaz is. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha több időm lenne pihenni, előrébb járnék. Így marad a lassú tempó. Én a nagy átlagról beszélek, akik soha nem lesznek izmosak, csak bohóckodnak. pl meroly.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt mindenki csak szeretne még izmosabb lenni. Egy két kivétellel.
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére

Én erről beszéltem Itt emlegetik hogy "országos fegyenc találkozó" Kicsit sem szimpatikus figurák.
meroly ja, minden sport elbuzul előbb-utóbb, csak itt már az elején elindult a folyamat.
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
nem tudod hogy milyen megallapodasa van az oldal uzemeltetojevel, nem tudod hogy az a munkaadoja-e egyaltalan, kap-e fizetest az EV-ert vagy nem, es ugy altalaban nem tudsz semmit. Az hogy evek ota megy hasonlo stilusban a dolog, az inkabb azt mutatja, hogy ez az oldal fenntartojanak az egyetertesevel es jovahagyasaval megy, ugyhogy minden ilyen megjegyzes hogyhat neki a normalis valaszadoas lenne a munkaja, ertelmetlen.
Egyebkent meg be kell tartani a szabalyait es normalisan kell kerdezni, akkor normalisan fog valaszolni. Ha valaki erre nem hajlando, mert azt gondolja hogy neki JAR hogy ha hulye akkor is probaljanak vele normalisan viselkedni egy olyan szolgaltatasban amiert meg csak nem is fizetett, az szerintem baromi tevuton jar.
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
Persze, vallásosan hisz benne
Ez nagyon magas labda nekem amúgy 
spammer elindítottál valamit, már nem elérhető a honlap

-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Kicsit más egy endo anyagcseréje mint egy ektoé. Én magamon látom, mennyire megy el az izom diétában, és foggal körömmel kell tartanom, hogy maradjon valami. Aztán van ekto ismerősöm, aki még mintha nőne is diéta alatt, hogy rohadna meg a befőttje

Tudok aerob nélkül is diétázni, csak fosabb a végeredmény.
-
Gabe123
aktív tag
-
Nightmare
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Flint 2 OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pont, hogy azt mondom, hogy ehhez a magassághoz semmi gond nincs a tömeggel...

, hogy 35-el nem tudok guggolni, Ő meg 64-el 3X6-ot. 52 kilójával...