- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz python1 #188895 üzenetére
Nálunk is van belőle, teljesen jók. Ráadásul egy teremben pöttyet jobban nyúzva vannak, mint otthoni használat esetén. Szerintem örök élet + 1.
HussarF: nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem 2 féle mérettel tolják, nálunk ha jól tévedek az 5kg-s felmegy a 20-as rúdra.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Nahh mai mérlegeléssel 65.7kg, kezd szépen eltűnni a maradék zsír is. Azt néztem, hogy más is küzd ilyen magasság mellett azzal, hogy pucolja a zsírt és kg-ban eléggé le kell mennie. Ez a csávi a bal képen 71kg a jobbon pedig 61 /175 magasság mellett/
HussarF: az igen, kalapom emelem, nem semmi izomtömeg van rajtad.. A képen lévő srác /rólam nem is beszélve / ennél szolidabb.
Peaceliker: nekem is még kutyaszar ezzel a súllyal is, nyílván izomzatot kell magamra lőni, de jelenleg is cirka 15% bf körül vagyok, szal a has se villan..2-3kg-t tervezek még letolni magamról, utána szintentartás, majd aug vége szept eleje bulk, ami Aelod javasolt itt a topikban, 7-8 hónap időtartamig.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz scdlsc #188730 üzenetére
Nekem így nézett ki ez a labor:
Vizsgálat neve Egység Érték Referencia
PSA ng/ml 1.960 00-4,00
Tesztoszteron nmol/l 18.046 10-27,00
Vércukor, éhgyomri mmol/l 5.13, 0-6,0"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Dorian #188725 üzenetére
Nekem is abban adták meg, illetve ez volt a referencia tartomány -->6,10-27,00
Illetve itt nekem mellette vércukrot is néztek meg PSA-t.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MPowerPH #188693 üzenetére
Biotech 100% Pure Whey-t tolok most, ízben nekem a tejberizses jött be, tejjel kimondottan finom de vízzel is simán a vállalható kategória.
-
addikt
válasz Peaceliker #188683 üzenetére
Testsúlykg x 1.6g-2g magassága ha megvan fehérjéből, akkor sinen vagy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem speciel Arnold is már a nagy kategória, hiába nem az a vonal, mint ami most van a Mr Olympiákon. Egy kevesebb izomzattal rendelkező de arányosabb forma számomra sokkal közelebb van ahhoz ami nekem a top testalkat. 70es években ez nekem Zane, 90es érából Lee Labrada, Francis Benfatto vonal.
-
addikt
válasz Fred23 #188597 üzenetére
Például egy idő után Zane fizikuma már nem is tűnik nagynak,
Ez szerintem szubjektív, hogy kinek mi a tökéletes fizikum. Nekem pl Zane az A fizikum. Efelett nekem már groteszknek hat a test, de van aki szerint meg Zane egy nyápic és a Hulk testű testépítőket preferálja.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Fred23 #188568 üzenetére
Én emiatt mentem át egykezes súlyzóra, jelenleg pedig gépen csinálom. /de itt is 1.25-ös tárcsával alátámasztom a két lábat, mert nekem ha teljesen padlóig megy, akkor már érzem, hogy vmi nem kóser/
-
addikt
válasz python1 #188516 üzenetére
Amit leírsz az a kivételesen jól diétázok csoportja szerintem. Legtöbben szerintem ennél jobban küzdünk, én még nem is a genetikára fogom, szimplán tróger vagyok. Tudom, hogy mit kell csinálni, de sokszor megszegem a szabályokat. /erre szoktam mondani sokszor egyszerűbb lenne az élet, ha kevesebb barátunk lenne, nem lenne minden hétvégén kísértés, főleg így nyár közeledtével /
-
addikt
válasz Dorian #188501 üzenetére
2 óra az respect, én a felét töltöm lent és bőven elég, igaz heti 4-5 alkalommal megyek. /nálam ez énidő is részben, szeretek lejárni, a heti 2 nem opció/
-
addikt
-
addikt
Ha nincs bulk, akkor mitől lesz izomnövekedés? Mondjuk a magyar társadalmat megnézve a 15% bf vagy alatta az a lakosság 5%-ra talán igaz
Dorian: hja nem értettem, hogy mi ez a nagyon. Szerintem aki nem akar tonna zsírt pucolni a tömegelés végén az clean-bulk párti. Más kérdés, hogy ezt mennyire tudja az ember betartani.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Kesztyűt hordok, papucsban járok /kivétel lábnap/, legközelebb a papucshoz zoknit is veszek
-
addikt
válasz Peaceliker #188360 üzenetére
Nekem a cirka egy óra az apple watch szerint olyan 300 magassága szokott lenni 104 átlag pulzus 138 volt a max. /ez egy mell tricepsz nap/
-
addikt
válasz Woodslave #188345 üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy nem érzi az ember, hogy a seggén szedi a levegőt? Én is kérdeztem be itt, hogy milyen pihenidő kell, mert anno vmi 1 percekkel indultam, de sok gyakorlatnál éreztem /pl fekvenyomás, nyakból nyomás, húzódzkodás stb/, hogy egyszerűen 1 percnél még hulla vagyok /illetve órán a pulzusom is mutatta, hogy nem állok készen semmire/. Ha nem is határoz meg fixen vmit az ember, akkor is érzi, hogy okés vagy nem okés. Illetve Aelod 3p-s pihijét olvasva még azon is elgondolkoztam, hogy a 2 percemet is néhány gyakorlatnál feljebb tekerem. Bukásig vagy aközelig nyomva a gyakorlatot eléggé le tudok amortizálódni..
-
addikt
válasz Louro #188329 üzenetére
Gratula a progresshez, a kaja rész szerintem a legnehezebb, főleg ha diétázik az ember (: /persze van akinek ez is simán megy/. Az edzőtermi rész nálam így 40+ 3 gyerekes apukaként énidő is, így nem nagyon van olyan, hogy ne lenne motiváció lemenni Most is pont azt nézem, hogy holnap nyitva van e a terem pünkösd hétfő miatt.
tchriss: asszem ebbe én belehalnék.. Mennyi pihenőket tartasz két gyakorlat között?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Alapból kevesen jutnak el 20%+ról 15 magasságára. Az étkezési és mozgási szokások drasztikus változtatása nélkül ugye ez nem nagyon következik be, ebben pedig a magyar lakosság nem nagyon erős. Amit én olvastam 10% az alja annak amit még realatíve normálisan tartani lehet /nyílván nem egy kezdőnek/, az alatt már erősen szenvedős a történet. A 12-15% bf normál izomtömeggel, nahh ez az ami nálam a cél lenne, és ebből pont az izomtömeg építéssel van gondom nekem is, mint legtöbbünknek /Dorian is említette/. Érdekes volt számomra, mikor Aelod megemlítette, hogy rövid ideg bulkolnak az emberek és amit gainelnek azt kvázi el is égetik, valszín erre is érdemes odafigyelni.
en pl megorulok, ha ugyanazt kell ennem. de ha csak sajat foztomet ennem tuti nem ennek en se tul valtozatosan
Ott a pont, szerintem kevés férfiember fog már elnézést b@szódni a főzéssel, többet, mint amennyit muszáj. Vmennyi varianciát belevisz, de szerintem amit többet is írtak itt, pár napra /4-5/ alkalomra előre lefőznek kaját és case closed.oliva olajat hol vesztek amugy?
Olaszoknál"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Dorian #188051 üzenetére
Szerintem ez habitus kérdése, illetve a varianciát a feleségem főzése viszi bele /hét 3 napja biztosan/. Én nem vagyok táplálkozással foglalkozó szaki, de ha a fehérjét csirkéből viszem be hosszútávon /mell szárny comb/ illetve köretnek rizs krumpli saláta vonalon mozgok, akkor ezen mi egészségtelen lenne? Unalmas vkinek ezt adom, de szerintem az átlag ember ennél 1000x egészségtelenebbül kajál.
Peaceliker: figy szerintem itt simán segítünk ha van kérdés, mondjuk megfőzni senki nem fogja helyetted kezdj a legegyszerűbb dolgokkal azt onnan tudsz haladni a "bonyolultabbak" felé.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Peaceliker #188048 üzenetére
Nagyobb parának hiszed, mint amilyen valójában. Igazából ez ilyen alapfokú főzés, nagyjából hülyebiztos. Persze lehet variálni, de én elég jól tűröm a monotonitást a kajában is. Ha magamnak főzök az 90%-ban csirke vagy pulyka. Hja és nagy előnye ha te csinálod, hogy pontosan tudod majd mennyit vittél be egy étkezésre, másként csak becsülni tudsz.
-
addikt
Mintha én írtam volna.. Nyílván nem csodálkozom rá, ha nincs totál fegyelmezetten tartva a diéta, akkor ez van. Megy lefele nálam is, de a tempóval nem vagyok elégedett, időben meg több mozgást nem nagyon tudok beszuszakolni, szal kajapotmétert kell letekergetni. Igaz, most fiammal elkezdtem heti 1-2 alkalommal kosarazni, talán az is pucol valamit vagy csak az erőnlétem (is) sz@r, mert 1 on 1 a seggemen szedem a levegőt
m3ss: 13-14%- al már az itthoni férfiak 95%-nál jobban nézel ki
Peaceliker: a fehérje nálam is para volt, én nekem a megoldás a főzés volt. Megveszel mittomén 2kg csirketőgyet, befűszerezed pácolod és megvan 4-5 étkezésre a kaja. Mellé én pl tojásos rízst szoktam tolni, ha diétában vagy mehet sali, főttburgonya is bátran. Az a baj, ha veszed/rendeled a kaját, akkor sokkal nehezebb tud lenni ezt megoldani, illetve nekem itthon feleségem nem mindig tudja figyelembe venni, hogy nekem kéne a fehérje, csinál mittomén egy krumplifőzeléket, azt pont kenhetem a hajamra..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz aelod #187967 üzenetére
Brutál a forma A két kép között kg-ban mennyi az eltérés?
Dazsar: lefele is kb így megyek, kivétel az elszabott hetek, amikor mást mutat a mérleg Amúgy többször megkaptam, hogy miért cut miért bulk, de 20% körül bf-ről még kevés izomzattal se akartam még zsírt rámolni magamra.. Neten keresgélve anno meg kb 50-50 volt, hogy ki mire szavaz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz aelod #187964 üzenetére
Sokan pedig a bulkot túl rövid ideig végzik 4-6 hónapig. Ez alatt szinte biztos, hogy az általad vázolt dolgok miatt zéró izom jön fel majd jön a cut és ugyan ott vannak. Naturalon 5kg izom évek munkája főleg ha haladó is a delikvens.
Ezzel kapcsolatban, akkor kérdeznék mint kezdő. Én nyár elejére tervezem elérni azt a súlyt amit belőttem magamnak /izomtömeg nem túl jelentős, de legalább a zsírtól megszabadulok/. Nyár lenne maintaining majd szeptembertől bulk, márciusig /7 hónap/és elvileg 3 hónap cut. Ez most akkor így kevés idő bulkra? A cél az lenne, hogy nem durva zsírt szedni magamra, mivel nincs olyan rutin, hogy 2 perc alatt ledaráljam utána, hanem clean bulkkal haladni, amennyire lehet."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
válasz Woodslave #187878 üzenetére
Nekem óra szokott ugatni mikor 40 alá esik, éjjel van ilyen ami 37-38-at jelez. Persze itt megint lehet vitatkozni, hogy mennyire pontosan mérnek ezek az eszközök. Normálisan amúgy nekem az alvási azt 38-65.
-
addikt
válasz Dorian #187829 üzenetére
Én nem akarok belepofázni, mert magam is tanulok az itteni fősodortól, de kardiót nem fogja megúszni, legalább sétát vagy kocogást be kéne iktatni. Mondjuk a kaja a legfontosabb, ha az el van b@szva, akkor mozoghat az ember bármennyit.
Louro: sima séta ha az idődbe belefér edzésnapon is mehet, max lábnapon skippeled.
Woodslave: próbálj meg sétákat beépíteni. Én is ülőmunkát végzek de reggel gyalogolok 2km-t ebédidőben 3-4 km-t és este is 2-3. ez könnyebben összejön mint egy extra 60 perces kardió edzés
Nálam is ez vált be, igaz én meló után szoktam menni az ebbel és akkor letolok általában egy 5km-es etapot. Igazából reggel 8-ra szoktam menni terem, utána meló és du meg séta.
Jim-X: Meg aztan ott van az esti kardio, a kiegyensulyozott szexualis elet csokkenti a testzsirt, brit tudosok szerint
Hja a tantrikus 5 órás biztosan[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz scdlsc #187798 üzenetére
Most volt akció a kisebb zacskósra /-33%/ vettem 3-at. Én amúgy a nagy bödönöst használom, ízre a tejberizses jött be nekem. Mondjuk most, hogy írod ezt a almáspitéset, veszek belőle egy kicsit, kíváncsi vagyok milyen.
-
addikt
válasz Woodslave #187779 üzenetére
Ő most haverokkal akar menni, én meg nem erőszakoskodom. Ráadásul a bérlet csak vmi 10k, ahova én járok Campona ott a felnőtt 20k a diák meg 18500. Amúgy igazad van, hogy veled jár és így tudod kontrollálni, én úgy vagyok vele, hogy nem akarom már az elején ráeröszakolni magamat. Haverok nagyrésze szerintem úgy is ki fog kopni az edzésbőől, ha pár év múlva tudunk együtt edzeni, nekem az is okés.
-
addikt
válasz Woodslave #187776 üzenetére
Nálam terem inkább reggelente, akkor 30 alatt elvétve látok embert (: Délután totál halál, ha reggel nem tudok menni, akkor este 8 magassága.
Dorian: én nem is akarom megbombázni, inkább ismerkedjen meg a gépekkel meg súlyokkal, ügyeljen a gyakorlatok helyes végrehajtására ilyenek. Többször írtátok itt, hogy az alapoknak kell jónak lenni, az ebben a korban már simán el tudják szerintem sajátítani.
-
addikt
válasz Jim-X #187774 üzenetére
Növésben csak nem fog megállni a termi edzéstől, engem már tutti lehagy, van köztünk 2-3cm..
tisn: aztan elmegy kondizni, a topiklakok meg leszoljak a 16 eves, feszekhaju, mobilnyomkodo sracokat (meg mindig rohogok ezen)
nálunk van ilyen is olyan is, nem csak a 1x-es korosztályon látom, hogy mobilt nyomkod, 40+ kategória is jeleskedik ebben. /amúgy mobil nálam is van, de podcast vagy zenehallgatás miatt/"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Woodslave #187768 üzenetére
Nálunk fiam pont most akar elkezdeni edzeni teremben /eddig itthoni súlyzózgatás volt/, 14 és fél éves, 175 cm és 5xkg, mondhatni függőleges giliszta Kb ugyanaz amit te is leírsz, ennyi idősen nekidurálja magát abból még akármi/bármi is lehet..
-
addikt
Hazaérünk és fut tovább..
Jim-X: párszor voltam vele birkát terelni, nahh ott elfárad, nem csak a test dolgozik akkor hanem a terelgetés miatt az agyuk is, de egyébként nem lehet lelőni..
m3ss: órával, hitvitába most nem akarok belemenni, hogy mennyit ér vagy nem ér, azon az állásponton vagyok kb mint scdlsc fórumtárs.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Igazából én jól tűröm a monotonitást a kajában is, továbbra is tudnám enni a túró/joghurt/kisméz kombót, de ha beválik ez, akkor miért is ne. Abban totál igazad van, hogy fixen több mesterséges szart tartalmaz, de hát vmiben meg kell halni
Aerob nálam a kutyaséta, teremben külön nem végzek ilyen tipusú edzést. Havi szinten olyan ~130km szokott meglenni. Ilyesmi statokkal:Dazsar: köszi a sorozatot, erre rárepülök, jónak néz ki
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én 400g-t szedtem fel előző héten, nem nyívákolok, mert saját fasságom, de jó lenne célba érni júni közepére max végére. Hétvége volt megint a ludas, családi/baráti összejövetel, nahh ezeken nem kéne megcsúszni.
Más: tegnap vettem aldiban ilyen fehérjés pudingot, még nem teszteltem íz ügyileg milyen, az egyik csokis a másik epres némelyik napon jó lenne ezzel kiváltani a túró/joghurt kombót."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
válasz Dorian #187563 üzenetére
Szerintem a mi generációnknak a sport fiatalon alap volt. Ahogy írod nem kellett egyesületbe járni, nyáron ment a bringa a foci az úszás stb, szerintem 20 éves koromig az se volt gond, ha pacalpörköltet ettem hajnali 2-kor. Utána jött a meló majd a család és vhogy a mozgás elmaradt, igaz nem teljesen, de közel sem olyan intenzitással, ami kompenzálta volna a zabálást. /nálunk pl egy időben nagyon ment family frosttól bármilyen desszert, kókuszrúd, vaniliás meg csokis fánk meg mindenféle szar/. Sikerült is összehozni egy skinny fat bojler testet, most meg próbálja az ember összerakni magát 40+. Én verem a fejem a falba, hogy 30-40 között ilyen szinten sz@rtam az egészre..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Woodslave #187530 üzenetére
Egész héten tartom a diétát akkor 1 mekivel nem ruinolom le az egész hetet. Mondjuk meki nálam pont nem a szűk keresztmetszet, inkább a haverokkal való piázgatást fogtam vissza, meg úgy nagy átlagban a soft drinkeket. Valamint a családi kajázgatások a veszélyesek, anyósom egy hadseregre főz pl és el is várja, hogy rendesen fogyasszon az ember. Mondanom se kell húsleves + rántotthús + desszert szentháromságban mozog, így párezer kcal-t be lehet vinni 1 étkezésnél
De ez nyilván a qrvara lexarom ki hogy és hányszor áll a mérlegre kategória
Adom, szerintem ha csak ennyit rontana el az ember, akkor zárható lenne a topik"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Woodslave #187527 üzenetére
Ezt most nem értem, napiban is bármit elszúrhat az ember, illetve nem versenyre készül a többség. Illetve a hetiben is látod, hogy abba az irányba haladsz e amerre szeretnél, ha nem akkor változtatsz.
Amit Dorian is ír azon a vonalon megyek én is.Hja nyílván nem lustaságból nem állok rá naponta
-
addikt
válasz Dorian #187522 üzenetére
Én heti egyszer mérlegelek, hétfő reggel, max egy kv van bennem. Így látom, hogy a heti progressem jó volt e, vagy vhol elrontottam és pl stagnál a súlyom.
-
addikt
válasz Dorian #187515 üzenetére
Azt mondják eleinte mikor kezdő vki lehetséges egyszerre a kettő, de igazi masszát bulknál tudsz magadra pakolni /majd kijavítanak ha tévedek/. Nyílván ott is törekedni kell arra, hogy minél normálisabban egyél, szal nem cola+pizza egész nap (:
Vitee: nálam ami szerintem hiba volt az az, hogy nem figyeltem a fehérjét. Tudom másnak ez természetes, de én pl idegenkedtem a főzéstől, vagy ettem itt ott vagy azt amit feleségem főzött. Namost ez nyílván nem mindig tartalmazott elég proteint és a testsúlykg x 1.6-2g nem volt meg illetve a kcal több volt, mint ami kellett volna. Jelenleg főzök is, na jó ez nagyképűen hangzik, az ilyen csirke rízs kajákat el tudom készíteni, 4-5 étkezésre elég adagot készítek és azt eszem 2 napig. Mellette ha olyan van és látom, hogy nem lenne meg a bevitel, akkor nem csak az edzés utáni fehérjét iszom meg, hanem iszok egyet este is. Nemtudom a heti 500g-700g deficit lehet e, bár én kezdő vagyok, arra azt írják elvileg, hogy lehet, de majd vmi tapasztaltabb megmondja.
-
addikt
válasz Dorian #187504 üzenetére
Igen, próbálok ezen az úton járni, de nem megy egyik pillanatról a másikra. Másik meg, hogy nem akartam 20% bf-re még tömegelni, mert akkor végképp úgy néztem volna ki, mint a lefosott kmkő..
m3ss: progresszio vmilyen modon, legyen az akar suly, ismetlesszam, volumen akkor kvazi hiaba bulkolsz. vagy rosszul gondolom?
Nem, jól gondolod, természetesen van progresszió, ha ugyanazt a súlyt emelgetném, akkor nyílván nincs miről beszélni.most a vallfajas az mas kerdes, nem is ertek ehhez meg ezt te erzed.
azt csak amiatt írtam, hogy oda pl sose fogok tudni olyan súllyal dolgozni, ettől független igyekszem kihozni magamból amit lehet.en elkezdenek a helyedben azonnal guggolni, bolgar guggolni. ahhoz nem kell a vall. ez a testtomeg nagyon keves. de mintha nem lenne holnap olyan hozzallassal persze csak ha begyakoroltad a technikajat, de ennyi ido alatt az csak megvan mar.
Köszi erre ránézek, jelenleg guggolás is gépen megy. Testtömegen meg igyekszek változtatni, de amit Doriannak is írtam, 20%+ bf-re nem akartam tömegelni.
Bulkot idén még nem nyomtam, tavaly az itthoni HIIT edzéseket csináltam amikor bulkoltam, felmentem 72kg-re, de jött vele zsír is, mivel sz@rul ettem :I Ezért kezdtem most megint diétába, illetve ahogy írtam, november végétől kezdtem terembe járni."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz JoolsNOS #187502 üzenetére
Az igen, szeretnék itt tartani Nekem a tavalyi 64.7kg-s súly se volt az igazi, az is szerintem olyan 15% körül lehetett. Idén meglássuk meddig sikerül lemenni 62kg lenne a cél, de majd a tükör mutatja, mert kevés izomzattal nem akarok úgy kinézni, mint egy sugárkezelt.. Utána szeptembertől pedig szeretnék egy clean bulk-t februárig, amivel remélem tényleg jelentősen tudnék gyarapodni, de nem úgy, hogy zsírbüfébe menjek át. Meglássuk, tervek vannak, talán jövő nyárra már lehet valami kinézet is..
-
addikt
válasz JoolsNOS #187500 üzenetére
Ne is mondd, ruhában még szódával elmentem, csomóan mondták is, hogy hova kellene neked fogyni.. Mondjuk semmi meglepő nincs benne, a recept a szokásos volt, kaja/pija magyar módra mozgás meg fékezett habzással.
-
addikt
Majd dobok be képet megint ha végére értem a diétának. Az otthoni edzés HIIT jellegű volt, meglássuk a terem mennyi változást hoz. Amúgy néztem videókat, igyexem nem elmenni ego irányba, hogy nagy súly és rángatom, figyelek a mozgástartományra illetve növelem a súlyt. Nyílván megnézne egy Aelod szintű edző, akkor találna hibát,de összességében talán nem elvesztegetett idő amit lent töltök Igyekszem főleg gépekkel dolgozni, illetve a vállamra figyelni /bringabaleset miatt műtőtték és sose lesz 100%-os/.
-
addikt
válasz Fred23 #187463 üzenetére
Nahh megtaláltam a tavalyi képet, az első az a rettenet ahonnan indultam, asszem ez volt a mélypont a 177cm mellé 78kg, a második képen 64.7kg vagyok tavaly nyáron a diéta után.
-
addikt
válasz Fred23 #187463 üzenetére
Rakok majd bár sehol nem vagyok a topiklakók nagyrészéhez képest Izmot kell magamra pakolnom, az meg így 40+ már nem úgy megy, mint 20 évesen. Keresek majd képet a tavalyi formáról, skinny fat jellegből indultam, onnan kellett kihozni valamit. Itthoni edzés után, tavaly november vége óta járok terembe.
scdlsc: nálam ez így néz ki
-
addikt
válasz Fred23 #187424 üzenetére
Én most diétában az edzés + kutyasétával olyan 600-700 kcal körül égetek/nap. Nem megerőltető egyáltalán, megszokta a szervezetem. A sétát pont a diéta miatt kezdtem el, külön nem akartam edzés után még kardiózni, ez meg a napi meló után teljesen kikapcsol. 5.2 km-et szoktam menni olyan 50-52 perc alatt. Mióta nem csalok, /pia, félrekajálás/ hanem betartom szépen a kötelezőt heti 500-700g jön le rólam, így terveim szerint júni közepére ott leszek ahol szeretnék lenni 13-14% BF-el.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Teremfoci nekem 3-4 éve abbamaradt. Elkezdtek fájni a lábaim elmentem dokihoz, első kérdés: műfüves pályán játszanak? Mondom hogyne, egyből a Puskásba kaptunk lehetősége Viccet félretéve iskola tornaterme, pár mm-s műanyag borítás a betonon. Doki mondta is, hogy ok, akkor vagy abbahagyom, vagy tönkreb@szom a lábaimat, inkább az elsőt választottam.. /belegondolva a futást se ajánlják betonon, namost egy teremfoci cipő köszönő viszonyban nincs egy futócipővel, illetve nem egy irányba futsz folyamatosan, hanem futás fék, fordul fut fék és ez folyamatosan, egy bizonyos kor felett nem nagyon tolerálja a láb. Vagy csak én vagyok hurka /
-
addikt
válasz Woodslave #187251 üzenetére
3.8g a fehérje abban 100g-re, 400as a joghurt fullba.
mondjuk annak a nádudvarinak jók a makrói annyit nem oszt nem szoroz a fehérje raksz bele port. (ha szükséges)
jaja, ez 3.5g fehérje, de kcalban bitang jó. Régebben csak a 3.5%-os verziót láttam, most viszont pár hete sparban látom az 1.4%-t, azóta ez utóbbi pörög."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Dorian #187248 üzenetére
Hát diétába mennyire tudom betuszkolni jelenleg azt
Megnéztem, majd tömegelésnél jó lesz ez, kcal sok 100g-ben, fehérje meg minimálisan több (0.3g/100g), mint a nádudvaríban.én mindenből (túró, tej, bármi) a zsírosat veszem mert sokkal finomabb
nem is kérdés, viszont nekem a kalóriabevitelnél ez az 1.4%-os jackpot. Kcal kutyaszar mennyiség van benne (38/100g) illetve ízre kellemesen savanykás amit szeretek. + most ha desszertnek eszem, mert vágyom egy kis édesre, akkor ez + sovány túró + kis selyemfű mézzel felütöm.
Woodslave: 400g-re nézte
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dorian #187243 üzenetére
Görögjoghurtból melyik az aminek vállalhatóak a makrói? Én jelenleg sima natúr joghurtot tolok, Nádudvari 3.5% vagy 1.4%-os. /diéta van jelenleg/
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz fogkefe21 #187129 üzenetére
Szerintem felesleges, ha visszaolvasol, akkor pont itt írtuk, hogy milyen laborértékeink vannak és valszín edzés/fehérje bevitelnek köszönhetőek a differenciák. Amennyiben durva eltérésed/eltéréseid vannak, vagy vmi nem tiszta, akkor úgy is konzultálsz a dokiddal, aki meg majd irányba rak, hogy kell e bármin is változtatnod.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Nekem mostanin nem volt rajta, de lesz még 1 kanyar.
scdlsc: nálam is eléggé megy, mondjuk reggelire 4 tojás simán meg szokott lenni, ha nem is minden nap. Illetve egy ideje a rizst tojással dobom fel, ne legyen annyira unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
scdlsc&aelod: köszi a hozzászólást, netdoktorkodtam kicsit és én is inkább erre indulnék el, semmit veseprobléma irányába. Valamint a kreatinin kétszer is szerepel, vérben normál az értéke és vizeletben kapott csak pluszt. Karbamid meg 2.8-7.2-es tartományban mozog normál nekem 7.7. Meglássuk majd mit mond a háziorvos..
Nálam legutóbb ezek az értékek voltak.
Karbamid - 8,80 mmol/L - 2,50 - 6,60
Kreatinin - 98 umol/L - 62 - 115Nálam:
Karbamid - 7,70 mmol/L - 2,50 - 7,20
Kreatinin - 87 umol/L - 59 - 104
Vizelet kreatinin - 9.21 mmol/L - 0.00-0.00[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz JoolsNOS #187109 üzenetére
Én is véradó vagyok, nemtudom, hogy nézik e, nekem sem szóltak sosem. Most megnéztem a leletemet 12.5.32.2 a normál tartomány, nekem 13.7.
Illetve nálam amit néztem 2 ponton van probléma minimálisan magasabb Karbamid és kreatinin /ez vizeletből/."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz JoolsNOS #187106 üzenetére
Én most mentem el, pont ugyanezen okból vérvételre. Normál tartományban vagyok, de nagyon az alja, a héten akarom felhívni a körzeti dokimat, hogy akkor most erre szedjek valamit vagy ne.
-
addikt
válasz Jim-X #187089 üzenetére
Én is kb ezen a vonalon megyek, de pl eleinte fekvenyomásnál is egy percet pihentem, hát a 3. sorozatnál már a seggemen szedtem a levegőt
aelod: nekem szimplán nem volt tapasztalatom. Itthoni HIIT edzéseket toltam 1 évig mielőtt lementem terembe. Ott nyílván ilyen rövid pihenőkkel ment a mutatvány én meg azt adaptáltam a súlyzós edzésre is. Itt is kérdeztem akkor, és kiigazítottatok, illetve igyekszem azóta tájékozódni, hogy mit hogyan kéne csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Woodslave #186828 üzenetére
Nahh közben, hogy írtad utána is néztem, mi alapján tolja be az app /Autosleep a neve/ deep sleepnek. Gyakorlatilag tényleg fals /kell majd konfigurálnom az appon belül, ha másra nem már erre jó, hogy beszéltünk róla / amiatt, hogy alacsony a pulzusom.
Így néz ki ha sikerül emberi időt aludnom /6-8 óra szokott lenni az alvás/:
Szerk: közben látom te is leírtad ugyanazt
Összességében pihenten ébredek, kivétel nyílván ha nagyon keveset, vagy nagyon sokat alszom. 10 órás alvásnál olyan vagyok egész nap, mint akit agyonvertek..
aelod: Nekem is kikerekedett a szemem az 5 óra mély alváson. Ott valami nem stimmel. Átlagban a 2 óra már jónak számít.
Jogos, sose néztem utána, hogy ennek mennyi a reálisan jó tartománya, láttam nem piros, mondom akkor nincs gond vele[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz basaharc502 #186819 üzenetére
Nahh nekem ugyanez a tapasztalatom, nyílván nem az az 1.000 huf vág a földhöz, de, hogy többet ilyet nem veszek az tutti. A régi PEAK GYM-es az van vagy 2 éves, de tökéletesen működik a mai napig.
Woodslave: ez egyén függő, nálam ezzel szerencsére nincs gond. Órám monitorozza is az alvásomat, 7 órás alvásnál általában 5 óra deep sleep megvan, ami durva, hogy a pulzusomra van, hogy beszól, hajnalban van mikor beesik 40 alá
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz F_Gergely #186755 üzenetére
Én pont most kaptam agyf@szt, benthagytam a shakeremet melóban, gyorsan vettem egyet biotechben. Rázom össze és hiába tekerem rá a tetejét oldalt ereszt, lehet csak én fogtam ki selejtet, de kiba bosszantó..
aelod: Amúgy teljesen mindegy milyen bontásban edzel. Nem számít, hogy PPL, bro split, full body...
Én pont most gondolkoztam, hogy megnézném a bro splitet, de persze pro kontra vannak vélemények. Sokan azt írják, hogy heti 1x kevés megedzeni egy testrészt. Namost ez a mi szintünkön tényleg számít, vagy hagyjam a francba és teszteljem be nyugodtan? /igazából most diétában a nyári formáig nem akarnék variálni, viszont szeptembertől mikor tömegelés jön, akkor váltanék/.[ Szerkesztve ]
-
addikt
en sztem barmennyit edzek se fogom megcsinalni naturalban a standard fekvenyomast, de meglatjuk majd...
Ugyanez kb nálam is, szerintem vannak olyan számok amiket életbe nem fogok megugrani.. Illetve amit Te is írsz a tehcnika, nyílván csalva/súlyt rángatva jól át tudja verni magát az ember, hogy nincs itt probléma megy ez. Aztán rosszabb esetben jön a sérülés meg a pislogás, hogy ezt jól elb@sztam..tenyleg oldalemeles...csinalja vki ezt a gyakorlatot nagyobb mozgastartomannyal?
Csinálom, de csak normál mozgástartománnyal. Vállam műtve volt, így igazából ez az egyik gyakorlat, ahol még a linkelt vidiben lévő minimumot se érem el, igyexem inkább a technikára figyelni a kisebb súllyal is lehet eredményt elérni."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Leírásba belerakták az összes értéket, ha valaki nem akarná végignézni a videót. Hát én megnéztem, legtöbbnél a minimumon vagy kicsit feljebb vagyok. Hivatalosan se vagyok izmos
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Persze, én is a diétában azzal tolom kicsit ki a kalória bevitelt, hogy mindennap 1 óra séta a kutyával /5km/, nyílván nem egy maraton, de cirka 250-300kcal megvan vele.
-
addikt
Gondoltam, hogy valaki beleköt, nyílván napi 1 maratonra sincs ideje család meg meló mellett az embernek, de akkor legyen:
How many calories do you burn during a marathon?
On average, runners burn approximately 100 calories per mile while running. Considering the distance of a marathon, which is 26.2 miles, this translates to an average calorie burn of over 2,600 calories. Impressively, this exceeds the recommended daily calorie intake for both men and women.
2 maratonnal vagy cirka 5200-nál, azért ezt egy derék magyar aki zsírt zsírral meg rántotthúst pacallal illetve töltött lovat eszik nutellával simán tudja hozni..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem Frank Zane az ultimate, a mostani behemótok nálam már a meh kategória. Illetve 90s-ből Francis Benfatto is elég arányosan volt izmos, nem ilyen hústorony style.
F_Gergely: amit már írtak, mozgás az az alap és arra segítesz rá a jó kajával. Ha a kajád szar, akkor naponta 2 maratont is futhatsz nem fogsz fogyni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz S e t h #186533 üzenetére
Én igyekszem a kajára odafigyelni, de pl diétában van olyan, hogy nem reggelizek normálisan. Reggel egy latte, edzés majd utána egy fehérje pija és ezzel elvagyok du1-ig, amikor jön az ebéd, utána meg este 6-7 körül a vacsora. Nekem ez bevált, ha ezután még éhes vagyok, akkor vizet iszok. Alvás még ami nálam ilyen 7 órára van belőve, ha kevesebbet alszom, akkor az nem jó, de ha pl 8-9 órát beaprítok hétvégén, akkor olyan vagyok napközben, mint akit agyonvertek. Általában éjfél fele fekszem és reggel 7-kor kelek /hétvégén ez tolódik kb 1 órát/
scdlsc: szemeztem már vele, vmikor megnézem
m3tr0: én se ezt követem 100%-ban, mert nyílván nem csak vizet iszom, illetve időnként alkoholt is, de ha megnézel egy átlag magyar étkezést, akkor az maximálisan kimeríti az önpusztítás fogalmát.
aelod: Az ember omnivor. Ezen semmilyen trend sem változtat.
Ugyanezt gondolom én is, mondom felőlem el lehet tőle térni, de én a mértékkel való húsevésben semmi kivetnivalót nem találok, illetve rohadjak meg, de sose fordult meg a fejemben, hogy vegán legyek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Apollyon #186526 üzenetére
Én pár napja néztem a Friderikusz podcastet, egy gasztroenterológus volt benne. Nagyon érdekes volt az egész beszélgetés, érdemes végig hallgatni. Ott mondja a doki, hogy pl az alkohol mennyi ideig elfogadott volt, sőt ment az 1-1 pohár vörösbor jó a szívnek meg stb, azt most ez kb 2 éve megdőlt /nekem totál kimaradt/. Jelenlegi álláspont az, hogy kb alkohol ugyanúgy kuka, mint a cigaretta. A hús ellen is felszólal, de csak minimálisan, inkább ez a nem kell kétpofára tömni a húst vonal amit nyom. Részemről a fehérje bevitel húsból történik /+ a napi fehérje pija amit betolok edzés után vagy este/ és nem is tervezek ezen változtatni. Kicsi olyan érzése van az embernek, hogy hivatalosan nem tudják cáfolni, hogy rossz lenne a húsfogyasztás /nyílván mértékkel/, de akkor menjen ez a növényi propaganda legalább, hogy te szarul érzed magad, ha nem a növényeket legeled.. Mondon ezt úgy, hogy semmi bajom a vegánokkal, csak másra nem kéne ezt ráeröltetni feltétlen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
hang-t szoktam, de ilyen 10-20mp-t, amolyan kilógom magam verzióban, megnézem, hogy meddig bírom. Mondjuk hátazásnál sose fájt lekopogom..
nekem ez is segitett amugy. persze ki tudja neked mi, hol faj. de hatha er vmit..
köszi erre rápróbálok!"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Nekem vállam miatt alapból kuka a fekvőtámasz, mióta műtötték /bringabaleset/ azóta nagyon oda kell figyelnem rá. Fekvenyomás is 1 kezesekkel megy /nem olyan kötött a mozgástartomány/ illetve a 45 fokosat azt gépen csinálom, ezel váltak be. + a megfelelő bemelegítés, 40+ arcként már nem úgy mennek a dolgok mint huszonévesen
-
addikt
válasz Oppenheimer #186402 üzenetére
Engem érdekelt volna az, hogy ő személy szerint melyikeket ajánlja. Arra jó volt a vidi, hogy elbizonytalanítson, hogy sz@rt szedek..
-
addikt
válasz aelod #186389 üzenetére
Én is rizses vagyok, de mellette ha épp diétában vagyok, akkor megy a főtt kolompér is. Illetve család inkább krumplis, így nem kell túltolnom a vásárlást
-
addikt
Húst piacról szerzem be már jópár éve, rizsből meg akkora kínálat van, hogy attól is függ mit preferálsz. /basmati, jázmin amit én igazán szeretek, általában ausztriai nagybevásárlás alkalmával hozok annyit, ami negyed évre tutti elég 15+kg/ Legutóbb metro saját márkásat vettem, tökéletesen megfelelt az igényeimnek.
-
addikt
-
addikt
Igyekszem halat enni én is legalább heti 2x, illetve kaptam biotech mega omega 3-t, amikor nincs hal akkor abból dobok be 1-t. /előtte Béres Omega 3-t szedtem/
Multivitamint is tolok, abból most a supradyn energia 50+ megy."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Oppenheimer #186234 üzenetére
Gyros volt aznap az ebéd, köretnek meg saláta, lehet a hús része verte ki a biztosítékot. Mindenesetre most pont ilyen szűrés előtt állok, lesz még inzulinrezisztencia, pajzsmirigy, EKG, tüdőszűrés. 40 felett már nem ár időnként megnézetni, hogy minden okés e.
-
addikt
válasz Oppenheimer #186212 üzenetére
Én is pont most csináltam vérvételt lisztérzékenységem miatt, és úgy néz ki vmi nem kerek, megyek majd dokihoz, vasnál lipémiát írnak meg felkiáltójeles, remélem doki mond rá vmit. /igaz nem éhgyomorra voltam, nemtudom mennyire feltétele ennek a vizsgálatnak, mondani nem mondták/.
-
addikt
válasz Woodslave #186159 üzenetére
Itt reggel élhető, délután 1x voltam, ha nem hasazni mentem volna le, akkor fordultam is volna ki abban a pillanatban. kKb egy zombihordányi ember volt lent. Elég nagy terem, de legtöbb gépen várni kellett vagy minimum felváltva tolni vkivel.
scdlsc: akkor most csak emiatt átvariálom az edzéstervem Amúgy ez van nálam is, ha vmi foglalt, akkor próbálok más gyakorlatot tolni, nem szoktam várni /főleg úgy nem, ha telónyomkodós típus van az adott gépen-padon/
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jaja, annyi, hogy meg kell nézni melyik joghurt milyen zsírtartalmú, Nádudvarit azért mertem ajánlani, mert abból a sovány az 3%-os.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én mostanában amit szoktam enni, ha nincs meg a napi fehérje illetve ha kis édesség szerűre vágyom: 3.5% spar-os túró + Nádudvari sovány joghurt és bele egy kiskanál méz, összekeverve és voilá lehet is tolni.
-
addikt
-
addikt
válasz Janaboy #186028 üzenetére
Csak vicceltem, nyílván mindenki azt hord magával amit akar, itt szerencsére nem divat a másik megszólása. Nekem a telefon a legegyszerűbb, mert edzés közben arról megy a zene/podcast is.
-
addikt
-
addikt
válasz Woodslave #186020 üzenetére
Én Strong appot használok, abban vezetem, hogy mennyivel végzem a gyakorlatot, milyen ismétlésszám stb, és a pihenőidő is meg van adva benne. Mivel fülesen hallgatok zenét edzés közben, így ha vége a pihenőidőnek, csenget egyet az app és tolom a köv sorozatot.
-
addikt
válasz Woodslave #186014 üzenetére
az ideális pihenés annyi, hogy megfelelő intenzitással meg tudd csinálni a következő szettet. Ha a seggeden veszed a levegőt és emiatt kevesebbet tudsz belenyomni akkor kevés a pihenés.
Most változtattam és kétkezes helyett egykezessel tolom a fekvenyomást /vállam jobban tolerálja, emiatt váltottam/, de tervezem még visszatérni a kétkezes vonalra, akkor betesztelem, hogy növelek még a pihenőidőn. Guggolásnál érzem még, hogy ennyire kifinganék, máshol nem jellemző. Tudom, szarul edzek
Pihenj annyit amennyit kell rosszabbul nem jársz tehát nincs olyan hogy 1 percnél többet pihentél aztán azért nem lették izmos. Teljesen más miatt nem leszel
Ezzel tisztában vagyok, saját magam mulattatására járok le"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz szőröscica #186002 üzenetére
Én csendes megfigyelőként vagyok jelen, de ez a kérdés felmerült nálam is, hogy mennyi az ideális pihenés. Én guggolásnál, fekvenyomásnál pihenek ill. húzódzkodásnál 2 percet, többi gyakorlatnál 1-1.5 perc. Igazából eleinte mindenhol 1 perceket pihentem /6 hónapja járok csak terembe/, de fekvenyomásnál vettem észre, hogy a s3ggemen szedem kb a levegőt a második sorozat után /4x12 csinálok/. Esetleg még a 2 perc is kevés és nyugodtan lehetne többet pihenni?
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Witcher topik
- Autós topik
- További aktív témák...