Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Napi kaja: Királyrákos-brokkolis rizs
-
adam_
senior tag
Sziasztok!
Egy tonhalas pizza dobozán találtam ezt a táblázatot. Egy egész pizzában 35,4 g fehérje, mellé 88,7 g szénhidrát. Mit gondoltok? A nagy Bibliában "szennykajának" számító pizza, még így is "szenny", egy nehezen hízó embernek, esetlegesen edzés utáni szilárd kajás visszatöltésre? Szerintem tömegelés közben bátran, ha nem is minden nap, de szerintem ez egy korrekt fehérje-szénhidrát arány, ha kiindulok a különböző tömegnövelő turmixot tápértéktáblázatából, amely nehezen hízóknak lett kitalálva, és szintén tele van csapva cukorral.
Most nem azt mondom, hogy valaki ettől várja a Svarci formát, csak meglepődtem, amikor szemléltem ezt a táblázatot a dobozon. Nem mellesleg nagyon ízletes volt, és csak 1,5 Euroba kerül.
Várom a pro és kontra véleményeket, hurrogásokat!
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #30274 üzenetére
Egyre jobb, alakulgatnak a dolgok.
-
adam_
senior tag
Halihó! Mit gondoltok az alábbi étrendről (tömegelés során):
400 gramm rizs (tészta) - szárazon mérve
200 gramm csirke
100 gramm zabpehely
250-300 gramm barna kenyér, némi pulykamellsonka (egyéb felválgott)
1 liter tej
1-2 banán
1-2 alma
3-4 liter vízEzen alapanyagokból állítottam most össze a napi étrendem, a tésztát, rizst variálgatom, nem is magába, néha paradicsomosan, néha más szósszal, hogy jobban csússzon. Elosztva napi 4-5 étkezésre. Nehezen hízok, korábban is az vált be, amikor nagyon sok szénhidrátot ettem. Ezek az adagok normálisak? 175 cm vagyok, 69 kg.
Mellette most sajnos nincs időm GYM-be járni, ezért a közelben van egy park, ott erősítgetek kétnaponta - naponta 3/4-ed órát (igen, fegyenc, de nagyon megszerettem az utóbbi időben), és egy kicsit futok is, csak hogy annyira ne zsírosodjak azért be.
Mit gondoltok, ezzel az étrenddel, és rendszeres mozgással, erőnléti gyakorlatokkal jönni fog a tömeg izomba? Célom olyan 76-77 kg, minimális zsírosodás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz bandus #31024 üzenetére
Maradék csirke helyett bab (egyéb növényi fehérje), több tej, túró...? Mondjuk ezzel úgy vagyok, hogy diéta során majd több lesz a fehérje, és kevesebb a szénhidrát. Nálam tényleg az vált be, ha orbitális mennyiségű szénhidrátot tolok be. Sajnos abból a szempontból ez rossz, hogy nagyon sokat kell ennem, abból a szempontból meg kicsit gazdaságosabb, hogy nem kell annyi csirke pl.
Melegítő a parkba. De egy-két hónap, utána megyek kondiba. Addig meg jó, most egy kisebb kihagyás után szoktatom magam vissza szépen lassan.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Múltkor kaptam a fejemre, hogy kevés fehérjét fogyasztok tömegelésem során, mit gondoltok az alábbi fehérje tartalmú ételek beiktatásáról:
Az első az egy előre elkészített csirkemellfilé, amit már csak ki kell sütni. Fél kg-ról van szó, és a doboz hátulján található tápérték arányok elég biztatóak számomra. Mindössze 2,60 Euroért.
Csirkemellfilé_1
Csirkemellfilé_2A másik pedig egy halfilé, amely 400 gramm, és 1,40 Euroért lehet kapni.
Tömegnövelésbe most ezeket próbálgatom ki, mellé 500 gramm tészta / rizs naponta, barnakenyér, némi gyümölcs, magvak, zabpehely + tej, és sok sok víz. Multivitamin is megy reggelente.
-
adam_
senior tag
válasz Coccolino_O #31268 üzenetére
Nana, az csak egyszeri kicsapongás volt.
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #31292 üzenetére
Elég volt egy photoshop
-
adam_
senior tag
Mindennapi kajánkat add meg nekünk ma.
Paradicsomos rizs recept itt: [link] 500 grammra. Így valahogy jobban csúszik, a fél kg csirkemellet meg lesütöm simán tepsiben sütőben. A csirkét váltogatni szoktam hallal.
Ezen kívül reggel 100 gramm zabpehely, este 200 g cottage cheese paradicsom salival. Banán, alma minimálisan napközben. Sok lityó víz. Melóhelyen még van hogy lecsúszik két szelet barna kenyér csirkemellsonkával.
Remélem kora tavaszra elérem a 80kg + ezzel. Most 1 hét alatt feljött rám + 2 kg (kicsit megijedtem, hogy ennyire jönnek a kilók, de szerencsére minimálisan zsírosodtam. vagy csak azt hiszem. ), 71kg vagyok most, 175 cm.
Remélem izmos leszek egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #31669 üzenetére
Még nem, szerintem már nem is fog. Papa, amikor tömegeltél, az elején hetente hány kiló ment fel rád?
N.Ferry:
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #31673 üzenetére
-
adam_
senior tag
[link] Ha volt már, akkor sry.
-
adam_
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
Napi hírek:
Átlagban évi 30 kg csirkét esznek a magyarok, minden bizonnyal Kathi és Kökény Bélát nem vették bele a statisztikába. (na meg ugye a fórumozok többségét )
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz Coccolino_O #33005 üzenetére
Csak a híradó!
-
adam_
senior tag
Tömegelés alatt az első hónap alatt feljött 3kg (minimális zsírban szerencsére), ez így ideálisnak számít? Mit várhatok a következő hónapokban, ha odafigyelek a kajára rendesen? Ugyanezt a havi kb. 2-3 kg reális lehet még pár hónapig? 69 kgról mentem most 72 kg-ra.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
Sajnos a hátam iszonyatosan alulfejlett a többi izomcsoportomhoz képest. Ez belátható annak is voltaképp, hogy utálok húzóckodni, ami elég gáz, viszont ezen gyakorlaton kívül, akár saját testsúlyos gyakorlat, akár súlyzós, gépes, melyik a legjobb, ami legjobban hozza a tömeget a hátra? Az aláhúzottat preferálom, most leginkább, mivel csak jövő hónaptól fogok GYM-be járni.
Szeretném a húzóckodásomat is fejleszteni, de valahogy annyira szenvedősen megy, hogy hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Akkor voltaképp a klasszikus húzóckodást tejlesen ki is lehet iktatni, és anélkül, pl. az általad említett csigás gyakorlattal is szép eredményeket lehet elérni?
A másik ilyen, "nem szeretem ezt a gyakorlatot, viszont más fajtában kipróbálnám" témán belül. A klasszikus fekvenyomás alternatívája mi lenne, ami szintén tömeget hoz? Valamely gépes gyakorlat?
-
-
adam_
senior tag
válasz Coccolino_O #35395 üzenetére
Még, jó, hogy itt kint Németországba kb. 75 Ft (akciósan) amúgy meg 117 Ft fél kg.
-
adam_
senior tag
válasz Miamiquake #36166 üzenetére
Köszönjük a kommentet!
-
adam_
senior tag
Ez meg ruha nélkül még nyárról.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz Miamiquake #36172 üzenetére
-
adam_
senior tag
Kökény Béci eléggé
csoffadtszáraz lett.Csak egy kis összehasonlítás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Az edzésre kerékpárral elmenni, és annak végeztével kerékpárral hazajönni, ami kb. 15-15 perces tekerést vesz igénybe, mennyire jó / hasznos az izomépítés szempontjából?
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Ha mostantól heti 4x is tudok edzeni, mi lenne a legkézenfekvőbb felosztás? Annyit igazából szeretnék, hogy minden edzés végén legyen egy has edzés is beiktatva.
Valamint mit gondoltok az edzés utáni szaunázásról?
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
2-3 hete a képen bekarikázott ponton nyomó mozdulatoknál közepes fájdalmat érzek, ez mitől lehet? Pihenőnapokon is, ha simán úgy kelek ki az ágyból, hogy hátulról a kezemmel felnyomom magam, akkor is fáj azon a részen. Nem tudom mitől lehet, de nagyon bosszantó. Orvoshoz menjek vele, vagy egyszerűen kíméljem, ne használjak akkora súlyokat és idővel el fog múlni?
Köszönöm a válaszokat!
-
adam_
senior tag
válasz deniro2 #43102 üzenetére
Ennyire "idegesítően" még nem fájt semmim se. Néha-néha egy erősebb görcs, izomláz becsúszik, de ilyen folyamatosan, időben is kiterjedő kellemetlen érzést még nem tapasztaltam... és egyszerűen ha csak felülök egy kanapén, kinyomva magam, akkor jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Sziasztok!
Úgy általánosságban kérdezném, hogy szerintetek "ér valamit" az edzés után és úgy általában napközben elfogyasztott protein szelet? Bár, tudom, hogy nem ettől leszek izmos. Ízre nem rossz, vagy inkább a turmix? Ki mit preferál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest