- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XI.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
4300 - 4201
5012 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
fini volt az ebéd
[link]
bár egy cseten jól szétfikázták mikor belinkeltem..
fordítva van a kés meg ilyenekkel.. hús penészszínű, a rizs semmi extra, a banán, meg a paradicsom meg rothad.. a terítő 1000éves, a villa nincs elmosva(azért olyan mert azzal szedtem ki a húst, és nem leprás egyébként)
esetleg itt is jöhet egykét pozítív megnyilvánulás, amolyan magyarosan
-
Janesz
őstag
már ma éreztem edzésen,hogy diétázok...

fekvenyomásban gyengültem 5kg-ot és nem is durrantam be rendesen...
azt elfelejtettem tegnap írni,hogy már ezen a héten elkezdtem a ch-t csökkenteni (vagyis a jelek szerint csökkenteni mert megy az erő is) tegnap 400g ch ment..centikből eddig nem csökkentem... -
Agyzuzo
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Thom!
veterán
-
csudri
őstag
-
Woodslave
félisten
-
fLeSs
nagyúr
-
rob210
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Markgx10
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
Megköszönném, ha valamelyikőtök hozna, meg hozzatok pontos mérleget, pénzt, aranyat, tápkiegeket

-
Agyzuzo
addikt
Kurvajó, én meg ''diétázom'' (ha-ha
) már mióta, de a súlyom egy gramnyit nem ment lejjebb 120 kilóról (be vagyok betonozva
), viszont a hasam már nem akkora pókhas, mint volt és a karom is maradt 46 centi. Ettől függetlenül az összkép úgy szar ahogy van, de majd októbertől minden megváltozik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
-
Janesz
őstag
-
rob210
nagyúr
Ha komolyan érdekel megtartom no meg ha nem hetekről van szó.
Nekem ez most annyira nem sügős, csak számomra feleslegessé vált és ne fogja a port ha valaki használhatja is.
-
Markgx10
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Markgx10
őstag
Na jó reggelt!
Este mondom mérek már pár dolgot és legnagyobb megdöbbenésemre visszament 93cm-re a derekam (reggel 90-91), amit annak tudok be, hogy 90-95%-ban diétásan
eszem, csak ezt szakítom meg néha komoly csalásokkal.
Karom simán megvolt 44,5 hidegen, az nem ment vissza, viszont súlyban 99kg egy pici már el is múlt
reggel 
Mielőtt letöritek a lelkesedésemet
, tudom ez csak víz ami lemehetett, vagy olyan ingadozás, ami mérési hibahatáron belül van, de múlt héten ugyanehhez a súlyhoz este 95-ös derék (reggel 93) társult, szóval vagy máshogy áll a hold
vagy mittomén de valami változott az fix. 
-
BÁ Nutrition
addikt
-
rob210
nagyúr
Emberek!!! Akinek szólok az tudja, mi legyen a géppel?????
Hirdessem vagy kell??? -
dzsonhee
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés lenne:
2001 közepétől 2004 végéig szinte megszakítás nélkül jártam heti 4-6 alkalommal. Elején megettem pár doboz volumass 35 mert voltam kb 65 kiló a 185 centihez, de utána csak sima kajákkal csináltam.2004-től sajnos különböző okokból kimaradt sok edzés, volt h 5 hónap egyszerre...most is egy másfél hónapos kihagyás után vagyok. Ugye ezeknek következtében erő és térfogat csökkent és nem kevés zsír feljött.
Csúcsformában lehettem 79-80 kiló most 83-85 és jóval gyengébb.
A kérdés az lenne, hogy milyen kiegészítőt szedjek ha nagyrészt csak az erőt és az elvesztett centiket akarom visszahozni?...mert ugye súlyom az van.
pumpfx, attack?
Tényleg vmi hatásosat akarok ha már rászánom a pénzt. -
Geli
senior tag
-
Geli
senior tag
jah,az komoly volt
beszartam a röhögéstöl....mint egy bika úgy fordult meg 
-
God Vazzeg
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
-
fLeSs
nagyúr
ne reménykedj, az csak víz volt...

-
Markgx10
őstag
Előtte nem, de pont most közben iszogatom
és bár nem vagyok egy erős idegzetű, de annyi szar filmet lát az ember a tv-ben, hogy ez már esküszöm semmiféle hatással nincs rám, még magam is csodálkozom.
Pedig ki is nagyítgattam 
God: Én nem tudok tanácsot adni, de a diétánál a méretcsökenés az várható, az a lényeg, hogy a derekad minél kisebb legyen, aztán a többit később tuti nem lesz nehéz visszahozni. Szóval hajrá!
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
ne aggódj én is hasonlóan jól haladok
Csak én kisebb vagyok, de az arányaid még mindig jobbak -
God Vazzeg
veterán
Akkó fő! Mer néztem, és 94 killa vagyok, és épphogy van 46-os karom
Jól sikerül ez a diéta is
Asszem a július még végigmegy diétával, elérek egy 92 kilót, oszt augtól megy a tömegelés lájtosban megint
Jah, a derekam már csak 98cm!
Kezd pucolódni

Ötlet, tanács, hozzászólás?

-
Thom!
veterán
[Moderálva.
Legyetek szívesek az ehhez hasonló linkeket mellőzni.
Köszönöm.
Viktor0610]
nemtom látáttok-e már de gecc ez druva
ja, és előtte ne igyatok turmixot
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
a kis brutális

[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintem biztos vmi olyat szedett amitől agresszívvé vált. pl: Márkféle MD
-
Woodslave
félisten
na voltam fogorvosnál, mivel nem gyúrok, meg ma két ''parasztburgert'' (párizsis zsömle csalamádéval) ettem, szóval inkább átmegyek a ''Szuvas, gyökérkezelt fogak'' topicba. Pá
-
BÁ Nutrition
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
-
Janesz
őstag
-
Woodslave
félisten
-
Markgx10
őstag
-
Woodslave
félisten
na van két hetem hogy a xarból megpróbálja várat építeni
Nem fog összejönni

-
Janesz
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Janesz
őstag
egyenlőre az első hét ugyanaz lesz mint eddig...aerob edzéssel kiegészítve (napi 2x30perc egyenlőre)..aztán jövőhéten elkezdem csökkenteni a ch-t.. viszont annyira hanyag voltam mostanság,hogy fogalmam sincs mennyi ch ment egy nap..így most még megnézem mennyi az a ch amiből kell csökkenteni..kb 50g-osával fogom hetente csökkenteni..
ch források: zöldségek,zabpehely,pufirizs,barnarizs
fehérje: csirke és pulykamell
zsír: olivaolaj,lenmagolaj, olajos magvak
gyümölcsöt megpróbálom kizárni és a tejtermékeket is..
ennyi a terv..és még annyi hogy heti 4edzés helyett 5fog menni.. -
Markgx10
őstag
-
Janesz
őstag
jelentem elkezdtem ma reggel diétázni..
ideje is volt mert hétvégén tutti híztam vagy 2kg-ot zsírban...megettem vagy 50db kokoszgolyot,egy rakat cukrászsütit,szalonnástojást stb..
de nem baj..még 80 nap és olyan sukár fiatalember leszek,hogy még..
-
God Vazzeg
veterán
-
Thom!
veterán
-
Markgx10
őstag
Vasárnap reggel én is úgy ébredtem, hogy nem tudtam miért fáj annyira a bokám, hogy nem tudok ráállni. Aztán nagy okosan rájöttem, hogy előző nap segítettem 3 teherautó szalmabálát lepakolni
(komolyan) és az első sort, ahogy pakoltuk az alapnak letett, raklap beszakadt alattam
(csak alattam
) és ott kiment valamennyire a bokám, de ezt akkor nem is igazán éreztem, mert egyrészt volt 40 fok, ömlött rólam a víz és ugye mert egy lovastanyán történt a dolog, közben a krva nagy böglyök flyamatosan ''támadtak'' vagy három olyat harapott belém, hogy rendesen vérzett, aztán az akkor jobban foglalkoztatott, így szinte észre sem vettem, csak másnap reggel. 
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
Jó reggelt!
Mióta volt az a bizonyos bpesti közös edzés és Janesz rávilágított, hogy a fekvenyomásban a tricepszem a leggyengébb pontom, azóta ráálltam a tricepsz edzésére komolyan (hát-tricepsz napon a hát elé vettem a tricepsz edzését és sokkal komolyabban veszem) és a 120 után már múlt héten is kiment a 125, meg ma is
Ezen úgy fellekesedtem, hogy iszonyatosan jó melledzést csináltam, ilyen lelkes tán idén még nem is voltam. Kb. ennyi 
Tudjátok a mondást: kis hal is hal, ha mi fogjuk
Blank: Gratulálok
(láccik, hogy eredeti cuccot vettél
)
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
-
_Blank_
senior tag
pff..látom sikerült leölni a topikot a képeimmel

-
_Blank_
senior tag
-
Bubee82
őstag
-
Zomb€€
őstag
-
_Blank_
senior tag
na egy kicsit legyen min csámcsogni..[link]
és egy has[link]
munka után fáradtan összecsoffadva, 4 hete napi 3 szemét étkezéssel, bár ledolgozom munka közben, 88kg-san, 4 hét edzésmentesen
ennyi, ma többre nincs erőm

mod: fejemen erősen kijönnek a mai munka fáradalmai, szal ennek megfelelően illetve figyelembevételével kérem az oltást
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
spyki
tag
Hi!
Szeretném a tanácsotokat kérni.Már 2-3 éve edzek 180cm magas vagyok és most kicsit lefogyva a nyárra 83kg szóval valami alapom van azért... Szeptembertől belecsapok a tömegnővelésbe (megint
) és a Volumass35-öt néztem ki magamnak.Ez mellé kell még valami plusszban? Én még esetleg fehérjére, vagy Creatine-re gondoltam. -
Geli
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
-
Manitou
veterán
röff
Ma egyedül voltam a teremben, és még a vihar az áramot is kicsapta
---> Magno nuku, nagy kusba kellett edzenem, csak a tárcsák csörömpölése törte meg a csendet néha.Jó sz@hr volt
Ráadásul pénteken is egyedül voltam, amikor fekvenyomtam
Rohaggyon meg az összes befőttjük amiért nem járnak mások is ilyenkor 
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
vakondka
őstag
Tanácsot szeretnék kérni.
Sosem sportoltam (bár táncoltam latin táncokat, meg hip-hopot de ezer éve volt) és most azon gondolkodom, hogy kellene valamit csinálnom, mert már így is rendesen eltunyultam az ülőmunkától, csak éppen fogalmam sincs, hogy mibe kellene belefognom és hogyan.
Igazából valami olyan érdekelne, amit zenére lehet csinálni, de nem igazán találtam zenés sportgimnasztika jellegű dolgot...illetve találtam de az olyan ''csak nőknek dolog'' volt, én meg férfi létemre nem igen állnék be 30 nő közé ugrálni.
Hozzá tartozik még az igazsághoz, hogy állandóan fáj a hátam, mert egyszer nagyon rosszul estem el és elcsúszott egy kicsit egy-két gerinccsigolyám...bár orvos szerint a hátizom erősítése jót tenne neki, mert akkor az izom jobban tartaná a gerincet...
...bármi ötlet
-
x.geo
aktív tag
-
bandus
veterán
Régi mesékre emlékszel-e még?
#49120 -->a topiknak
#49131 -->csak Neked
-
rob210
nagyúr
-
Agyzuzo
addikt
Ezen ne múljon, rohaggyámeg!

-
x.geo
aktív tag
Nem tud valaki termet a blaha környékén?
Ne az astoria fitneszt mondjátok (kirakatgyúrás elég drágán)
-
rob210
nagyúr
Egy telefont engedj el előtte ha jössz.
Számom az adataimnál. -
God Vazzeg
veterán
Siralmas a topikunk!

Hol van már ama régi topik, mely hangos bazdmegektől és rohaggymegektől volt hangos, és mely topik otthona volt minden degecségnek! Ó be szép is volt

-
Bubee82
őstag
''Némi'' izmot azért sikerült felpakolnia, jah
-
God Vazzeg
veterán

Pisti jól felfejlődött
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
-
deniro2
senior tag
-
Bubee82
őstag
-
God Vazzeg
veterán
Persze h együtt, ha elviszel
Jó mittfarer voltam múltkor is 
rob210: rendben, akkor lebeszélem haverral, Fless nem nyilvánított véleményt, így hallgatólagos beleegyezésnek veszem
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Mint mondottam egy daewoo nexiába elfért.
Ehhez tudsz viszonyítani.
A vasárnap jó akkor itthon avgyok.
Szétszedni elég jól szét lehet.
De van egy két nagyobb darab egész pontosan hosszab ami ugye a gép magassága miatt van.
Meg a fekpad rész. -
bandus
veterán
-
Bubee82
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
Bubee82
őstag
Elvtársak! Szeretnék kérni egy szívességet vmelyikőtöktől aki Bp-n tartózkodik, lakik és van némi ideje h elugorjon a bp-i buildershopba és vegyen nekem egy kocka magnéziát meg egy Shut the fuck up and train pólót és elküldje postán mert most rendeltem ugyan, de elfejtettem hozzácsapni
Külön meg nagyon necces lenne mert 1500 huf lenne a kiszállítás ami enyhén szólva se lenne jó vásár.
Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Ahoj mindekinek!

Mi megint együtt megyünk mester? Sztem ha meglátsz nem szállsz be mellém, az tuti, mondván nem is én vagyok, mert Modi sokkal nagyobb, meg gyúr is
De hidd el, én leszek az 
-
God Vazzeg
veterán
-
Bubee82
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
rob210
nagyúr
Jó gondolkozz csak, nem szalad el.
Ha kell itt van.
-
Markgx10
őstag
Vazze, de várom már a talit.
Két hét múlva ilynekor már húzok haza, aztán várlak benneteket. Majd azért meg kellen még beszélni az egyéb programokat, pl. péntekei kaja mi legyen, hogy legyen stb. mert szombaton edzés után egész napra ''kibéreltem'' muterék házát (egy utcára laknak tőlem) csak mi leszünk, aztán ott estig el lehet szórakozni, grillezni, főzni stb.
Aktív témák
-
4300 - 4201
5012 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XI.
- (téma lezárva)
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nehogy az legyen, hogy rámszaladt egy pár kiló szárazizom, aztán ne derüljön ki soha

ideje is volt mert hétvégén tutti híztam vagy 2kg-ot zsírban...megettem vagy 50db kokoszgolyot,egy rakat cukrászsütit,szalonnástojást stb..

![[kép] [kép]](http://www.fitnesspont.hu/mass-shop/picture_gallery/Nemeth_Istvan/Nemeth_Istvan_023.jpg)