- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XI.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
3800 - 3701
5012 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Én meg pattantam

-
BÁ Nutrition
addikt
köszi God a segítőkészséged határtalan

de nem az én problémám volt csak bemásoltam, mert tök állat a szöveg.
de tényleg egy god vagy mégegyszer

-
God Vazzeg
veterán
Nézd meg hogy van-e ilyen fájlod: c:\WINDOWS\SYSTEM32\LegitCheckControl.dll
Ha van, akkor töröld ki
Ennyi
Mellesleg nagyon jól műxik, nekem is a full ''legal'' Xp-m épp most frissült update-n keresztül
Nem az lassítja a gépedet, hanem valami más 
-
BÁ Nutrition
addikt
''Lassan már azt fogom hinni hogy jó fej csávó vagy''
sajnom ki kellek ábrándítani... nem
elbactam mert ezt is linkelni akartam
mert emilben is elküldöztem aztá ott a szöveget másoltam be, nem a linket.
és amikor itt be akartam nyomni linkbe rájöttem hogy ez a szöveg.
pff
de azért köszi a bizalmat. alaptalan
-
Woodslave
félisten
ez azé korrekt hogy az egész Ph-n a gyúrós topicban uttad ezt megkérdezni. De a dumád elég ütős. Lassan már azt fogom hinni hogy jó fej csávó vagy.

-
BÁ Nutrition
addikt
ez még jobb
D
elnézést, h stilisztikám nem gördül vidáman most e késő esti üdén emelkedett hangulat és fennség lankáin, lágyan, megbocsátón, mint araráton megnyugvó noé-i bárka, vagy mint mátkáján összekulcsolva pihegő selymes ara keze, de...
hogy a picsába lehet leszedni ezt kurva Windows Genuine Advantage fedőnevű idegölőt???
kibaszott lassú lesz a net meg az egész rendszer tőle, cammog minden, a processből hiába lövöm ki, újraindul, ez egy ilyen önszaporító reinkarnálódó alien, a registryben nem találtam a szokásos ...blabla/run bejegyzések között, máshol sem, uninstallálni nem tudom (control panelből legalábbis nem)
ó, ti lovagjai a biteknek és bájtoknak, vajh mitévő lészen most árván maradt tévelygő lelkem?
(gyengébbek kedvéért: mijafasztcsinájjjak) -
BÁ Nutrition
addikt
-
Thom!
veterán
viszont németh pisti mellre gyúrhatna még

-
Woodslave
félisten
nincs miért, én is úgy vagyok xar ahogy csak lehet

-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
májusra már ilyennel kellett volna rendelkezned

-
BÁ Nutrition
addikt
-
Bubee82
őstag
-
Woodslave
félisten
-
Bubee82
őstag
Kötekedésképpen kijavítanám az aláírásod kedves kollega

Helytelenül:
To those who disagree with me I only have one thing to say: your wrong
Helyesen:
To those who disagree with me I only have one thing to say: you're wrong
Vagy:
To those who disagree with me I only have one thing to say: you are wrong

-
Bubee82
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Thom!
veterán
beszélgettem Remzső Ferivel

hát kicsit megvolt szottyadva..olyan hobbitestépítő formája volt, nem is edz különösebben, de azért így se rossz..
2007-től újra versenyezni fog -
Bubee82
őstag
-
Woodslave
félisten
benyomok egy pizzát

-
Geli
senior tag
-
Bubee82
őstag
-
Geli
senior tag
köszi a tanacsokat de sajna ennek mar az nem elég

most jottem haza dokitól,mindkettöt betömködte, és egy hétig minden nap be kell jarnom...:S
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Ébresztő
-
God Vazzeg
veterán
-
ReDPiTTY
tag
-
Geli
senior tag
-
ReDPiTTY
tag
nos azóta ugy módosult a kép,hogy a légkonditól jött egy laza mellhártya gyulladás+tüszős mandulagyulladás.Hasi ultrahang rendben minden belső szervem normális méretű.A véreredmény szerint meg benyeltem valahol egy kis heliobaktert
emiatt nem megy a kajálás.a májam rendben emax nem bántotta,de amit felszedtem tőle az most szépen lemegy,mivel 3 hetes gyógyszerkúrám lesz,úgyhogy ősszel tolok még egyszer valószínü valamit.de most legalább kockás lesz a hasam mint állat
Úgyhogy most nekiállok csoffadni! -
etilin
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
-
deniro2
senior tag
-
DLDKox
aktív tag
-
Woodslave
félisten
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Nekem ugyan nem szálkás, de legalább ez az egy nem csökkent 44,5 bármikor, bárhol, bármiért megvan
''Szerencsére'' egyelőre úgy néz ki ha vissza nem is fordítottam, de legalább ideiglenesen megállítottam a hízásomat, a derekam most már vagy két hete nem nőtt egy mm-t sem, este sajnos így is 94cm. Egy nagyon minimálisat talán erőben is kezd javulni valami
, de nem akarom elkiabálni, majd a talin kiderül, maradtam-e fos vagy lett belőlem egy adag szar 
-
deniro2
senior tag
Ma kezdem a diétát up!
-
God Vazzeg
veterán
Ja, meg én is
Ha így haladok tényleg szálkás 46 marad, már amennyire szálkás lesz
Közelebb van hozzám a malac 50
Most alapon 47-47.5 körül van, sajna kinéz vagy 43-nak, mert nagyon zsíros vagyok, már szerintem is durva
Remélem valamit alakulok azért (vagy így, vagy úgy
) mert jó lenne viszonylag alacsony tzs%-al kezdeni az őszi tömegelést

-
Markgx10
őstag
Romszálka 48
Valamiről lemaradtam

-
_Blank_
senior tag
..oszt jóvan, ez a menete. nekem remélem karácsonyra összejön a malac 45..

-
God Vazzeg
veterán
-
_Blank_
senior tag
ideje lenne már eldönteni mit akarsz, 50-es malackézt vagy egy romszálka 46ost

-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Bubee82
őstag
-
ReDPiTTY
tag
én meg már két napja nem ettem,mert megfáztam a légkonditól és ráment a beleimre.Az első két nap szörnyű volt még a víztől is égett a belem ugy hogy egyáltalán nem is tudtam enni semmit,most keztem még csak eszegetni igaz a húsra még nem tudok ránézni.csak rizs meg dinnye,kalóriának meg egy kis csoki.edzeni sem tudok mert 38 fokos lázzal döglök itthon.tegnap azthittem elpatkolok mert a hátam majdnem leszakadt a vesém görcsölt a szívem meg majdnem kiugrott a helyéről

-
LOTR
addikt
-
Bubee82
őstag
-
Janesz
őstag
nemtom ti hogy vagytok vele de nekem a meleg miatt nincs étvágyam...

és most,hogy egyre jobban közeleg a diéta ideje elkezdtem kívánni a szemét kajákat...
egyenlőre a húsra rá sem bírok nézni..már hányingerem van tőle..
a rizstől úgyszintén... 
-
Markgx10
őstag
-
LOTR
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Nekem mondod?
Hétvégén vóttunk lagziba asszonnyal (Miskolcon), betoltam vagy 4 kiló süteményt (krémesek, csoki meg málnatorta, fagyi, meg minden egyéb, amit láttam) és vagy 3 kiló húst (csirkecomb, csirkepörkölt, töltöttkáposzta, sonkatekercs, meg tudom is én mik voltak még), 2 nagy tányér húslevest és egy rakat krumplit.
Mondjuk olyan szinten visszatöltött ez a sok CH izomba hogy 3 centit vastagodott csak a karom, hideg állapotban, a vállam meg kb. a duplájára nőtt (a belemről már nem is beszélve). 
-
KisApám
addikt
Tegna voltam edzeni a Fitness 2000-ben... van valami légkondi szerű, de mivel a legfelsőbb szinte van a kondirész, kissé szauna szerű az edzés. Legalább 1 kg-ot leadtam 1,5 óra alatt. Úgyhogy ha Erdei Zsolt öklözőnknek valami súlyporblémája akad bunyó előtt, ide kell, hogy jöjjön...
Bicepsznél 50 kg-al alig bírtam megcsinálni a 4x8-at...
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
-
Markgx10
őstag
-
Thom!
veterán
-
Thom!
veterán
-
Markgx10
őstag
-
Thom!
veterán
ebbe a melegben a tömegnövelés helyett jobb ha arra ügyelek hogy nehogy foggyak

amíg ilyen meleg nem volt addig ment minden mint a karikacsapás, de ez a meleg nem fehér embernek való
-
Geli
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
-
Janesz
őstag
nyugi malackéz, úgyhogy kb 45-ösnek néz ki...

-
Janesz
őstag
-
Geli
senior tag
nah,és veled mi a helyet?
blogodat akartam nezni,aztan nem jött be semmi
átraktad masik cimre? -
God Vazzeg
veterán
-
Geli
senior tag
-
Janesz
őstag
-
Geli
senior tag
-
Janesz
őstag
-
Geli
senior tag
-
Janesz
őstag
én is a kálvinba jártam dextrózért és azt mondta a srác,hogy nem lesz többet...úgyhogy kénytelen leszek a cukrászokhoz menni és kimérve venni ...
nem emlékszik valaki a cég nevére amit anno Lord Helmet linkelt itt? valahol asszem a 14.kerületben vannak és 150ft a dextróz és 300 a malto náluk.... -
Geli
senior tag
a kálvintéren azt mondta a gyerek,hogy mar nincs, és nem is nagyon lesz, mashol is csak a megmaradt készleteket kaphatom:S
janesz: a multhéten, deakon szálltál fel 2hölgy társaságában a 3asra
vagy nem te voltál
? mert akkor jó hogy nem paskoltam meg a hátát az illetönek 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
-
Markgx10
őstag
Soha nem nyomnék Omnát az fix.
Ha már lenne valami akkor Deca, Susta, Trenbolon vagy ha lenne eredeti Winstrol, de most van kb 2 évre való amerikai tápkiegem
szóval egyelőre nem gondolkozom ilyenen, meg úgyis olyan dagadt vagyok most, hogy még jobban ráhízni már durva lenne. Egyelőre fogyni kéne, de még az sem megy 
-
God Vazzeg
veterán
-
hős
csendes tag
-
Markgx10
őstag
-
hős
csendes tag
-
Geli
senior tag
-
Scream007
őstag
de legalább tudom mikor vagyok az

u.i.:felejtős eza téma nekem
-
Geli
senior tag
váháháh visszatérteeem

Hello,hy,halihóóh mindenkinek
mi a helyzet veletek? remélem mar mindenkinek megvan az 50es kar![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vki fel tudna homályositani hogy a maltodextrin mér tűnt el?
vagy hogy hol lehet még kapni?
ui:Janesz,láttalak a metron
Hagyd békén a kapaszkodót, még egy ilyet nem bír ki 
-
Bubee82
őstag
Te se cáfoltad meg önmagad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tudja mindenki,hogy hardkór arc vagy meg minden csak azt nem tudja senki,hogy miért
Érdekes h mindig ezen lovagolsz. Ezt végig poénból írtam és fogom írni a következőkben, de nagyon komolyan vetted
Látszik h félsz attól amit nem ismersz
A hárdkórság csak poén, ez a lényeg. Semmiben nem vok több mint Ti. Ahogy unokabátyám mondaná: 150kg felett (fekvenyomásra értendő) elég erősen megindul a butulás folyamata 
A Mantiuhoz szóló hsz pedig abszolút poén volt, de érdekes h mindenki komolyan vette
Manitu és köztem gyengéd érzelmek vannak, szal ő tudja mi folyik itt 
Igaz, mérnökúr?
(Amúgy természetesen gratulálok neki!
)
[Szerkesztve] -
_Blank_
senior tag
-
Manitou
veterán
Kösz mindenkinek

Bubbe tőled nem ezt vártam

Ezentúl csak is szakmai hszeket fogok írni , vagyis idén már nem írok
-
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
-
Janesz
őstag
te sem sok értelmeset szólsz a topikhoz...

tudja mindenki,hogy hardkór arc vagy meg minden csak azt nem tudja senki,hogy miért...
és szerintem egy olyan,hogy MEGLETT AZ ÁLLAMVIZSGA belefér offként egy olyan topikba ahol elég jó a közösség...
szerk: látom nem komolyan gondoltad...de én igen úgyhogy nem törlök..
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
3800 - 3701
5012 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XI.
- (téma lezárva)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/images/no49p.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de nem akarom elkiabálni, majd a talin kiderül, maradtam-e fos vagy lett belőlem egy adag szar