- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XI.
- (téma lezárva)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
2800 - 2701
5012 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
rii
nagyúr
-
Agyzuzo
addikt
-
rii
nagyúr
Pulzusokban otthon vagytok?
A polar órásban kaptam olyan infót, hogy 110-130 között lehet legjobban a zsírt égetni, de nekem akkor volt 110-130 közzött, amikor 60 km tekerés után a dunparton toltam a kerékpárt.
amikor lazán tekertem akkor 155-165 (20 kmp/h)
amikor beletpostam 175 (30-32 kmp/h)
az én pulzosommal vannak kibeba nagy gondok? Elég hamar kifulladok asszem ....
-
Pópa
senior tag
-
Janesz
őstag
-
Pá
addikt
-
_Blank_
senior tag
-
Janesz
őstag
nemtom nálunk 1hete van lábtoló...45fokos szabadsúlyos..
annak ellenére,hogy 220-at guggolok nem megy a lábtoló...200-ba 8-at elég nehezen toltam..
egyszerűen elképzelhetetlennek tartom,hogy a 400-500-at amennyivel mennie kéne ekkora guggolás mellé,egyáltalán megmozdítani meg tudnám..
nagyátlagban kb 2-2,5x akkora súly megy lábtolón az embereknek mint amennyivel guggolnak.. -
_Blank_
senior tag
hülyék
3-om 
fless aggyá neki
Manitu: nem rossz, de azé, megy ez följebb is
sztem lábtolón nincsenek akkora határok mint pl guggolásnál, nyilván..
csak akaraterő kell hozzá, múlthéten még a 180-ba toltam 8-akat tegnap meg 220-ba ment ugyanennyi, csak kicsit többet erőlködtem..csak nagyon utálom mindig fölpakolni meg leszedni a rohatt tárcsákat
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
-
Janesz
őstag
-
Manitou
veterán
-
fLeSs
nagyúr
adtam ma a testemnek minden ''jót'', ami kellhet neki diéta előtt.
bounty
rakott krumpli
megint vienetta
kókuszgolyók
epres yoghurtos milka
mandulás krémmel töltött boci csoki
mákos rétes
egy csomó rántott csirkemell -
God Vazzeg
veterán
+ még én, mint egy terhes fóka

-
Moddingfan
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
-
deniro2
senior tag
Ja, a bicepszemet szoktam a seggembe dugni minden másnap... Nő is tőle, mint az állat.
Próbáld ki, senki nem csodálkozna rajtad szerintem. -
BÁ Nutrition
addikt
-
fLeSs
nagyúr
-
Boxer001
veterán
-
Markgx10
őstag
-
Boxer001
veterán
Nekem is meló lenne, de ''sajnos'' nem vállaltam a szombatot, fontosabb uncsitesóm, aki aláírja ma a halálos ítéletét.
Most csak annyit tudok írni, hogy fél lábbal már én is ott vagyok, mert addig még ugye a villamos is elüthet.
Na szóval nagyon konkrétat még most nem tudok, de ahogy látom a sok koxos izomállat közé nem árt majd egy nyomorék is. 
-
Markgx10
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
-
Pópa
senior tag
-
Markgx10
őstag
-
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
deniro2
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
a meccs alatt megettem egy magnumot meg egy fél vienettát, és úgy érzem és látom is, hogy most kurvára betöltődtem.
lehet, hogy a jégkrém jobb, mint a rizs? 
-
deniro2
senior tag
Maga minek örűl ennyire?

-
God Vazzeg
veterán
-
deniro2
senior tag
Fú, ennyire még nem analizáltam ki a karjaimat. Ha összecsípem a bőrt (zsírt) a bicepszemen és a tricepszemen, akkor a balon vastagabb némileg. A tricepszeim formája totál eltérő, feszítve a bal teteje (a vállhoz közelebb eső része) kiugrik, mint az állat, aztán meredeken zuhan, a jobb tömegesebb, elnyújtottabb alakú. Na, mindegy, ez a negatívból pozitívba váltás azért érdekes.
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Kalandos volt, az tuti

-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
csak tipp volt.

nekem a jobb zsírosabb, nagyobb is, a bicepsz erősebb is, a tricepszeim kb. ugyanolyan erősek, de a bal tricepsz ''patkóját'' sokkal jobban ki lehet venni, az eltérés kb. 3-4 mm, de becsapós, mert a jobb bic izmom az rövidebb mint a bal (a tapadási pontok közelebb vannak egymáshoz), és így ''magasabb''. -
deniro2
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
-
deniro2
senior tag
Elvtársak, érdekes dolgot tapasztalok magamon és kiváncsi lennék rá, hogy mi a véleményetek. Szóval, jobbkezes vagyok, a bal karom gyenge, mint a szar és hidegen 1/2 centivel kisebb a jobb karomnál, viszont bedurranva 1 centivel nagyobb. Na, ez mitől van? Feszegetek ezerrel jobb karra és megse tudom közelíteni a balt, amit szinte csak behajlítok.
Gondoltam rá, hogy ugye a bal gyengébb és mivel azonos súlyt használok mindkét karomra, relatíve jobban megterhelem, de ez sem jó, mert, ha direkt rámegyek a jobbra, akkor sem tudom jobban bedurrantani. Nem értem. -
Vandit.
addikt
zöld tea+karnitin+tirozin+koffein+kis kardió=GARANTÁLT ZSÍRVESZTÉS

[Szerkesztve] -
_Blank_
senior tag
némmá egy zombee

ma kinyírtam mindkét lábam, guggolásba kicsit visszavettem a súlyt hogy rendesen le tudjam vinni, szabályosan- erre kegyetlenül nekiáll húzódni a lágyékom
, jó szar érzés
és ez baromira hátráltat a nagyobb súly használatától
többi gyakszi jól ment, lábtolón a 220-ba beleraktam 8-at, följebb nem akartam menni, így is kész voltam, múltkor 180-ba ment ugyanennyi
vádlizás után még aeroboztam úgy 40 percet, durván unalmas, jól le is estem róla mikor nyúltam le a vízért
-
Zomb€€
őstag
Jó napokat mindenkinek.
Végre van netem,elég eseménydus hetem volt.Nem elég hogy szolgáltató váltás gyötrelmei szakadtak rám,múlt héten hát edzés végén ugy meghúzódott a gerinc melletti alsó hátizmom,hogy 4 napig mozogni nem bírtam.
szóval a lábedzésem is kimaradt.2x is.
Most már úgy ahogy rendbejött,szal remélem jövőhéten elkezdhetek újra gyúrni. -
Pá
addikt
-
deniro2
senior tag
-
etilin
aktív tag
-
etilin
aktív tag
-
fLeSs
nagyúr
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
1 g zsír: 8kcal
1g fehérje vagy szénhidrát:4kcal
mindenki számolja ki a szükségleteit.
de gondolom ezt tudjátok
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
-
Markgx10
őstag
Ugyanonnan ahonnan a 2gr/tskg mint izmok növeléséhez való mennyiség ki van találva.
Szinten minden Scitec újságban ez van írva 
Sőt a bodybuilderről is idézek a kedvedért
:
''A fehérjék (amik aminosavakból állnak) az izomzatunk fő építőkövei. A nem sportoló átlagember napi fehérjeszükséglete mindössze 30-40 gramm, amit a mindennapi táplálékával könnyen biztosítani tud. A sportolók napi fehérjeszükséglete rendszeres edzések mellett az izomzatuk megtartásához minimum 0,7-1,0 gramm testsúlykilogrammonként. Aki izomtömeget akar növelni, annak a napi fehérjebevitelét testsúlykilogrammonként 1,0 gramm fölé kell vinnie, haladó testépítőnek ajánlott a zsírmentes testtömeg kilogrammjanként 2,0 gramm fehérje bevitele (LBM - Lean Body Mass; az a tömeg ami nem tartalmazza a testzsírt). ''
[link] Linket is teszek, hogy hiteles legyen
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
-
deniro2
senior tag
Figy Modding, én bírlak, de néha olyan mintha csak írnál és soha nem olvasnál....
100000x megbeszéltük, hogy a fogyás nem nagy érdem magában, mindenki tud fogyni, simán koplal, aztán annyi. Tildynek meg az a problémája, hogy nem mozog semmit, most szépen elfogyasztja a koplalással a maradék izomzatát, utána ráhízik, majd lefogy és tök jól fog kinézni.... Mindegy, ez magánügye, csak nem kéne ezt nagyon sztárolni. Bubbeenak a kajája kerűl 53 k-ba (gondolom tápkieggel együtt), ami rohadtúl nem túlzás, hiszen diétához több fehérje kell, a hús meg drága. Én is írtam, hogy napi 1500 lesz a kajám diéta alatt, hát nézd: 1 kg csirkemell ~1100 ft, sok pénzem már nem marad.
Az meg, hogy azt gondolod, fehérje nélkűl lehet izmot építeni, már csak hab a tortán.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Milyen értelemben? Nagyon diétásan eszel mostanság vagy hozzám hasonlóan nagyon nem diétásan?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Moddingfan
senior tag
-
Markgx10
őstag
Ez igaz, de jelenleg abszolút nem érzek magamban annyi erőt és kitartást, szó szerint még nem készültem fel lelkiekben, úgy volt, hogy csak jövőre diétázok, csak mostanában a számtalan csalás miatt (tulajdonképpen folyamatos
), elszaladt a zsír, és egyelőre ezt szeretném megállítani, majd szépe elkezdeni faragni. Addig felkészítem magam

-
Moddingfan
senior tag
-
Markgx10
őstag
Azé nem fogom mindennap beírni, nyugi

Kis célt tűztem ki magam elé egyelőre (ez még nem az igazi diéta, csak jövő héttől a 200gr ch-val, 30gr zsírral próbálkozok), mire jöttök ha legalább a 15%-os zsírt megint elérném (szerintem 17% körül lehetek), már nagyon boldog lennék
Vagy ha ez jól menne, akkor július 1-től már komolyan diétáznék, de egyelőre elég lesz ez is. -
Eagl3
veterán
-
Moddingfan
senior tag
-
Markgx10
őstag
Ez nem kábítószer

Más: Most értem haza Bp-ről és ma még csak 20gr zsírt fogyasztottam el
két hónapja ilyet be sem írtam volna, de most ez komoly eredménynek számít nálam
Sőt a ch is csak krumpli + rizs volt, és ha mindn igaz mivel csak ez van elkészítve, legalább a mai napot sikerül betartanom ''tisztán''
Valahogy el kell kezdeni 
-
Moddingfan
senior tag
Bocs, tütüke helyett berakott egy smileyt véletlenül, sorry

-
Moddingfan
senior tag
Azért volt mit leadni akkor is, de a kockás has nem csak a diétán múlik, ezt Te is tudod. Amúgy én eddig csak egyszer szálkásítottam és az eredményaek sztem magukért beszélnek, a belinkelt kép pedig nem szálkásítás, hanem egy komoly magánéleti válság után készült, mikor is 2 hét alatt 7 kilót fogytam, mert képtelen votam enni. Mindegy, tudom, hogy nem bántásnak szántad, de én akár mit csinálok mindig leszólnak (gyúrós topicban detto), de eredményket mégse mindenki tud felmutatni, sőt, nem sokan, a fogyósok között legalábbis én még nem sokat láttam, aki megváltotta volna a világot (kivételek pl.
ütüke, mondjuk Te is fogytál nem keveset, én se keveset, stb.). Nem sértődtem meg, de azért fura, hogy én mindent szarul csinálok eléméletben, a gyakorlatban pedig mégis többet mutattam fel, mint sokan, akik elméletben Istenek
Nem szedek semmit (fehérjét is csak heti 3x tolok, edzések után ,slussz) és mégis kimegy fekve a 120, pedig csak 85 kiló vagyok, és nem költök havi 50K az gyúrásra, akkor annyira mégsem cseszhetem el a dolgokat, nem?
Tildy-t is hogy szídtuk a módszere miatt, erre fogy vele, én sem gondoltam, hogy bejön Neki, de tényleg fogy, szóval akkor mégiscsak jó a módszere, legalábbis neki, de végső soron ez a lényeg, nem? -
Eagl3
veterán
-
etilin
aktív tag
-
Boglya
senior tag
Kipróbálom
, csak nehogy úgy járjak mint egyszer úgy fél éve, amikor másnaposan mentem gyúrni, nyomogattam az 50 kilót, aztán jó kedvemben az egyik sorozatban más szögben nyomtam ki egy-kétszer, harmadjára már nem ment... az meg hirtelen eszembe se jutott h csak meg kéne dönteni és leesnek a súlyok
, de szerencsére jött a segítség. -
LOTR
addikt
nem értelek
írod, hogy nem fejlődsz, akkor egyél többet, ha a tápkiegek ellen vagy (bár nem tudom miért), akkor egyél mégtöbbet
ja, de nem akarsz hízni, viszont fejlődni igen -na itt elvesztettem a fonalat (ha genetikailag nem vagy erős, akkor edzhetsz bármennyit, csak minimális változások lesznek, amennyiben nem nősz is közbe, de ha nem eszel eleget ez nem fog bekövetkezni)
nem akarsz óriási izmokat - megnyugtatlak, több év kemény edzéssel és fullos kajálással sem lesznek óriási izmaid (persze nem tudom, hogy neked mit jelent az ''óriási izom'')
a szívósabb izomra szerintem azt értetted, hogy szálkásabb akarsz lenni, meg növelni az állóképességet, de ha nincs rajtad izom, akkor a fogyás után csont és bőr leszel
na a lényeg: edzél normálisan, a kattogás miatt melegíts be rendesen, egyél normálisan, és meg fogod tapasztalni, hogy sokkal lasabb a fejlődés, mint ahogy azt sokan hiszik
üdv -
ithomas
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
-
Boglya
senior tag
-
Eagl3
veterán
Mi a f@szom kerül ezekben a cuccokban ennyibe... hát minimum havi 10rongyot kéne költenem erre, ha az előirtak alapján szedem sőőt még többet is kéne nyomni belőle valaki dubla adagot nyal be... ráadásul az, h. 1 ónapig szedem a kreatint meg tömegnövelő cuccokat, lóf@szt nem érek el vele, minimum fél év, az meg már 60rongy.
Megyek szalonnázni, közbe még1x átgondolom ezt...
Más: Itt van pl. a naposin (mondjuk disznótömegnövelőt nem szednék az fix) de a dinabiol (jól írtam remélem...) pl.: 40-60ft darabja. Namost egy kúra kb. 1 hónap. 1hónap kb. 100tabi = 6000ft. Ezalatt az 1 hónap alatt elérsz durván annyit mint poroktól 1 év alatt. Nem mintha szteroidokat akarnék szedni... csak nemtom mi kerül ezeken a porokon több 10ezer forintba. -
fLeSs
nagyúr
nem bántásként írom, de ha jól emléxem te a ''szálkásításod'' során nem tudtál összehozni egy kockás hasat (pedig már a diétád előtt sem voltál hűdekövér), sőt, még most is írod, hogy még mindig van mit leadnod, pedig mindeközben szépen összementél izomban (mint a korábban mellékelt képeken ez láccott). ennek megfelelően sztem te is megszívlelhetnéd amit Bubee és deniro2 írt.
-
ithomas
őstag
Hát ha ő versenydiétát nyomat az kb azt jelenti hogy közel 0 ch és RENGETEG fehérje.
Namost ez napi szinten akár 1,5-2 kg húst is jelenthet+a zsírégetők se valami olcsóak... -
Moddingfan
senior tag
-
Moddingfan
senior tag
Hát, én nem csak fullos, extra minőségű kajákat ettem, mégis sztem egész faszán leszálkáztam, sőt, utóbbi kép óta mégjobban, pedig semmi extra tápkieg nem figyelt be, még fehérjét sem eszek már vagy 2 hete és előtt is csak edzés után toltam egyet, slussz. Nekem nem volt drágább a diéta, a tápkieg az term. fix költség, de más tekintetmebn nekem nem okozott többletköltséget, de én más vagyok tudjátok, semmit sem úgy csinálok, ahogy a nagy könyvben meg van írva

Egyébként én min. 1500 ft/nappal számoltam diéta alatt + tápkieg - mi a halál kerül Neketek ennyibe?
Bubee82: 53K-ba? Azt hogy a jó életbe hoztad ki? Ennyit én egész évben nem költök a gyúrásra
Ennyi ráfordítással már min. egy Adonisznak kéne lenned 
u.i.: Azt hiszem én már annyia hobby gyúrós lettem, hogy ez a topic már igencsak túlnőtt rajtam
Nem értem, ha valaki nem költ vagyonokat a testépítésre, akkor már nem is nézhet ki normálisan? Én mindig büszke voltam arra, hogy brutális extra kiadások nélkül értem el, ami lettem
Eddig pályafutásom során összesen 7 kiló fehérje csúszott le cakk-pakk, ennyit sokat 2 hónap alatt betolnak 
-
fLeSs
nagyúr
-
Eagl3
veterán
-
fLeSs
nagyúr
annyi súllyal terheld magadat mindig, amennyivel 6-8 ismétlést tucc megcsinálni, az utolsó ismétléseknek már ''szenvedésnek'' kell lennie.
ha könnyen megy az edzés, akkor ne számíts semmire (nem az izzadtság és fáradtság számít).
a zabálást meg el kell felejtened ha izmosodni akarsz és nem hájasodni. -
Boglya
senior tag
Hehh, én eszek mindenből, tegnap éppen pizza volt a vacsi
. Súlyok emelkedése, hát picit. Néha felteszek ezt-azt 5-10 kilóval többre és úgy is bírom, de az az érzésem h régebben is bírtam volna, pl lábbal kitolós gépen
110 vagy 120 kiló nem sokat változtat, picit nehezebb és kész. Az is sokat számít h éppen milyen állapotban vagyok és hogy melyik gyakorlatot veszem előre. Van az a kétkezes ''fűrészelés'', azt általában a végén csinálom, olyankor 40, majd 45 és utána egyszer 55 (az 50es el van törve már fél éve
), de azt már alig bírom, ha meg ezzel a gyakorlattal kezdek, akkor az 55-sel is végig bírom csinálni az 5*8-at. -
Vandit.
addikt
-
Moddingfan
senior tag
Ha megyek, akkor természetesen
NEM

u.i.: ez csak természetes kolléga
De idén nem arra megyünk, az fix, hogy milyen sz@r utakon mentünk 
-
ithomas
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
ithomas
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
ithomas
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
-
Vandit.
addikt
-
fLeSs
nagyúr
hát igen, nem pizzából meg kenyérből kell többet enni, mert az hízlal, hanem rizsből meg húsból (csirke-pulykamell, marhahús). és sajnos a tömegeléssel jön fel zsír is, ez ellen nem lehet mit tenni.
edzéseiden folyamatosan emelkednek a súlyok? erősödsz legalább vmilyen szinten (nem edzésről edzésre de mondjuk havi szinten már kéne)? -
ithomas
őstag
-
ithomas
őstag
Most mondhatnám hogy volumass35,de igazából abba kb annyi kreatin van,hogy díszből rá lehessen írni.
Sokkal jobban járnál ha vennél sima fehérjét+dextrózt+kreatint...olcsóbb is lenne,és a kombinálhatóság miatt jobb is.arról nem is beszélve hogy érdekes lene pl vm35-el tölteni(Kb 8 turmix naponta...
) -
deniro2
senior tag
-
Eagl3
veterán
Milyen creatin tartalmú tömegnövelőt érdemes venni? Ami esteleg már többeknek is bevállt.
Szerk.: hiába olvasgatom a gyártók leírásait, akkora kamu az összes, h. az hihetetlen
[Szerkesztve] -
Hörpi
tag
Aktív témák
-
2800 - 2701
5012 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

3-om 
De nincs itthon

próbáld ki 1 hónapig...
De jót röhögtem
Kalandos volt, az tuti