Hirdetés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz God Vazzeg #2298 üzenetére
jól néz ki ez a kaja, csak én utálom a gombát. a húst megenném meg a hagymát.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
myrra
senior tag
válasz God Vazzeg #2296 üzenetére
mézeskalácsház a szomszédban
azé lett nagy a hasam''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
myrra
senior tag
nem titok de szerintetek úgyis szar.
minek írjam le. nem eszek napi 10szer csirkerizst''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
válasz Bubee82 #2283 üzenetére
Ja mert nekem ma nagyon kevés volt a 7 liter víz , a vízhajtó hatást tehát már érzem és ez kivételesen nem belemagyarázás
Fless: fogytam is rendesen csak ha jól emlékszem a karomon kívül nem linkeltem képet, hogy hogyan néztem ki. Elbasztam, csak nem ismertem be Janesz már látta akkor mi volt, azért hív éccesnek -
Markgx10
őstag
Én nagyon szeretem a vadpörköltet (dödöllével ) bár ritkán eszem azt, csak akkor ha fater néha azt készít, de akkor véletlenül mindig megyek látogatóba
Mindjárt lefényképezem a holnapi kajámat én is már össze van készítve, már mára nem sok van, csak egy kis tonhal.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz Markgx10 #2308 üzenetére
Én spec. nem fanatizmusból veszem a törzset, hanem mert a daráltnak szerint undorító íze van...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
DLDKox
aktív tag
Letöltöttem énis a BBTV8-at. Hát tényleg készek voltak a srácok.
Persze nagyot ámultam az elején mert a Vidában vették fel és én oda járok
Robi edzősködik ott mostanában mindig csajokat edz ;-) -
attilam
őstag
válasz Boxer001 #2314 üzenetére
Amúgy nagyon hülye elképzelés az, hogy aki izmosabb, meg nagyobb annak van igaza. Sajnos ez már szokás a legtöbb ember körében. Persze nem vonom kétségbe Bunny hozzáértését sem, de neki is vannak hiányosságai a tudásában.
Mod.: Ez NEM azt jelenti, hogy okosabb lennék nála, nehogy valaki ezt gondolja.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #2314 üzenetére
Én nem igazán tartom már sokra a véleményét, biztos jókat mond, majd meglátjuk, hogy azon múlik-e a fejlődésem, hogy naponta 30dkg aprított tonhalat eszek tonhal törzs helyett. (ez a fehérjebevitelemnek ötöde kb.) Ha ezen múlik, akkor abbahagyom az egészet.
De mindenki tudja, hogy kurvára nem ezen múlik, ez már csak szőrszálhasogatás szerintem. -
Boxer001
veterán
attilam és Márk
Egyet értek.
Én ezen az edzésmúlton gondolkoztam el... -
Markgx10
őstag
Akkor már tényleg nem hívhatnám magam hobbigyúrósnak, ha tömegelés alatt ennyire tisztán kajálnék. Így is csak csirkemell, tonhal, tojás, sovány túró és tejsavó a fehérjebevitelem, a ch meg szinte kizárólag rizs, zöldség és néha egy kis mazsola Fless után szabadon
Ezt akkor sem fogadom el, hogy bármi is múlna ezen -
-
etilin
aktív tag
válasz attilam #2323 üzenetére
Azért Bunny biztos nem koxol annyit mint a Németh Pisti. Ha ő is úgy nyomná az anyagokat mint egy versenyző biztos jobban nézne ki.
Más dolog hogy Egy Pisti egy Johny melett jóval vékonyabbnak tünik az ember.
Esztero is kis bélféregnek tünt 90-kilósan Vörös Zoli melett.
Más dolog hogy Radnainak naturálban is tí év edzésmúltal jobban kéne kinéznie mint most. Mert nagyon nulla szintem van.
[Szerkesztve]Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
attilam
őstag
Igen az ár/érték arányon van a hangsúly. A tonhaltörzsbe se tudod mi van, meg az aprítottba se. Lehet, hogy nem is tonhal van benne, ki tudja.
Nekem mindenesetre jó az aprított is, aztán mindenki azt eszik amit akar. Szerintem ezen nem múlik semmi. Én aprított tonhallal diétáztam, és nem bántam meg. -
LOTR
addikt
válasz Markgx10 #2329 üzenetére
én emlékszek rá amikor vettem az összes fajta tonhalból ami létezett a tecsóban, 120ft-ostól kezdve a 300-400ig, rio maret korábbról ismerem, azt nem vettem
aztán én is azt a szart ettem egy időban amit bunny csak úgy félredobott, de ízre is egész más volt mint az atlantik (azt hiszem az áll árban a legközelebb hozzá), ezek után már nem vennék aprítottat, te meg úgyis tömegelsz, zabálj csak mindent metil mellé az kellOne Ring to rule them all
-
Szőkeamazon
csendes tag
Sziasztok!
Szálkásítani szeretnék. Várom a javaslatokat, mit és hogy? -
LOTR
addikt
válasz Szőkeamazon #2336 üzenetére
diéta + sok kardió
és body.builder.hu
de ha átnézel a fogyjunk le topikban, ott is van rengeteg tipp
vagy itt a keresőbe írd be a kardió és a diéta szavakat, sok hsz-t ki fog dobniOne Ring to rule them all
-
Boxer001
veterán
Képet!
-
Markgx10
őstag
Persze 10 perce regisztráltál ez az első hozzászólásod. Ráadásul egy hw fórumon rögtön a gyúrósokhoz találtál ide.
Ezt hányszor fogjátok még eljátszani srácok, mert már kurvára unalmas kezd lenni? -
Gambit
őstag
válasz Boxer001 #2340 üzenetére
Természetesen olyan kép kell, amin a testfelület minél nagyobb része látszik. Persze elölről és hátulról is kell kép. Maximum bikinis, lehetőleg tangás, sőt...
Márk: Olyan vagy, elrontod a játékot!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Agyzuzo
addikt
válasz Markgx10 #2331 üzenetére
Az aprítottban kevesebb a hús, mérd le... Vegyél egy törzset és egy aprítottat (ugyanabból a márkából), csöpögtesd le, mosd meg és a tiszta tömegét mérd le. Az aprított alig több húst tartalmaz, mint a törzs fele. Ha meg így számolom, anyagilag már nem is olyan jó... Részemről én maradok az Atlantik és Happy Tuna törzsnél, már csak azért is, mert baromi finom.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Janesz
őstag
szerintem menjél megint kivizsgálásokra, de inkább a fejedben kéne keresni a daganatokat
kicsit vissza kéne venned nem?
amúgy meg szerintem itt a topikban ha kettőnk közül valaki hiteles az nem Te vagy...
engem már többen láttak élőben ..sőt edzettünk is együtt...
én nem akarom megmagyarázni neked,hogy a csirke egészségesebb mint a vadhús mert nem az..de te meg azt ne magyarázd már meg nekem,hogy te a mostani kinézeteddel és étrendeddel még az idén szálkásnak mondható leszel...(DNP nélkül persze)
sokat érsz azzal,hogy te vadhúst eszel ha falod mellé a kalácsot meg a vajaskenyeret ...
igazad van én télleg primkó vagyok...persze TE nagymester a 160-as IQ-ddal nemtom mért nem tudsz helyesen írni (bedurranik stb..) persze lehet,hogy én vagyok tuskó hisz én még ''csak'' az első diplomámat csinálom a leggagyibb suliban és a leggagyibb szakon...(BME építőkar)
már ne haragudj de te mit akarsz újratárgyalni? hogy a napos meg a vajaskenyér jó a szálkásításhoz? vagy ,hogy a ránézésre 25%-os zsírtartalmú vadhús jó a szálkásításhoz?
vagy mit? megsúgom ezzel az étrenddel amit beírtál nemrég 2-3 év múlva is ugyanígy fogsz kinézni...
részemről a vita lezárva,de azért nem ártana eldöntened már végre mit is akarsz.. és 50-es ''kézzel'' sem szégyen kérdezni mi az amin javítanod kéne...Márk is játszotta az eszét tavaly,hogy az jó amit nyom és úgy nézett ki a mostani képeihez képest mint egy aids-es akin már a koktél sem segít.. -
myrra
senior tag
''persze lehet,hogy én vagyok tuskó''
igen
''kicsit vissza kéne venned nem? ''
ezt E/1ben kellett volna írnod
''persze TE nagymester ''
igen
''engem már többen láttak élőben ..sőt edzettünk is együtt... ''
kijafaszt érdekel
a leggagyibb suliban és a leggagyibb szakon...(BME építőkar)
te mondtad... nem kétlem
jah és leszokhatnál róla hogy mindenféle álnéven beírogatsz ide(Bogárpi,Szőkeamazon)''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Gambit
őstag
Azért poénból belinkelhettél volna valami tangás fitness csajszit...
Szerk: Janesz: Ne vitatkozz vele, mi úgyis tudjuk, hogy ki a frankó ember! Tök felesleges.
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
God Vazzeg
veterán
Amazokra nem vagyunk kíváncsi, írd át a neved Szőkerajtam-ra Esetleg Szőkeboxin még elmegy, mer a Boxer tesó Ráfér egy nő má, de csitt, vissza ne mondd neki!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest