Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum X. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1851) God Vazzeg válasza Woodslave (#1850) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Tudod te hogy hogy értem ;) Méret le, gyengülés, idegesség is :D

(#1852) fLeSs válasza God Vazzeg (#1848) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Hát, annak fényében, hogy milyen minőségben művelem a diétát és mit meg nem teszek az egészért én az IZOMméretek csökkenését teljesen elfogadhatatlannak tartom, különben mi a fasznak csinálom az egészet? Engem meg az erő pont nem érdekel, de diéta alatt az erőnlét folyamatos figyelése sztem elég jó kiindulópont az izomméret megtartását illetően, legalábbis eddig úgy gondoltam, hogy ha az erőm nem csökken, akkor az izomméret sem. Egyébként az előbb nézegettem a lábamat és valszeg zsír ment le (összemarkolásztam a zsírt és ez jött le :D), de azért érdekel ez a kérdés.
Én az edzések 99%-án maxot adok ki, másképpen már rég elbasztam volna a dolgokat. Mellesleg sztem nőtt a vállam, persze nem elképesztő méretekben :DDD, de számomra láthatóan, pedig diétázok. :U

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1853) God Vazzeg válasza fLeSs (#1852) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Ez nem ilyen egyszerű, a végén meglátod te is :R Mondjuk úgy, hogy mindent megteszel hogy sikerüljön a diéta, és ez jó, a végeredménynél látszik majd, hogy ez mennyire volt jó így, vagy sem ;)

Az izomméret mindenképp csökken, mert megy ki a víz, meg a ch töltöttsége is kevesebb, ezáltal szinte törvényszerű hogy gyengülsz is kicsit, inkább arra törekedj, hogy ez minél kisebb legyen.

Ja, de én nem értek hozzá, jóhogy nemmá a zsírmalac adja itt a tanácsot :D Majd Janesz főistenmester elmagyarázza jól :D

(#1854) Bubee82 válasza God Vazzeg (#1853) üzenetére


Bubee82
őstag

Janesz főistenmester elmagyarázza jól

Én még hozzátenném a Jedi Mester címet is mint ifjú padawan(ja) :DDD

(#1855) fLeSs válasza God Vazzeg (#1853) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Nem seggnyalásból mondom, de eddig a bunny edzőválaszolban leírt elveit követem, tehát azt, hogy nem veszem el drasztikusan a ch-t (magamhoz képest), sem a kalóriát (2600-2800 kcal körül vagyok), és ez őszerinte megőrzi az izomméretet és a gyengülés sem törvényszerű, max egy kevés. Sztem eddig beválik.
A víz és ch csökkentéséből adódó izomméret csökkenése sztem mindig azt követően következik be, amikor csökkentesz a ch-n, én már elég régen egy szinten vagyok ch-ban, szal emiatt sztem nálam most nem kell méretcsökkenésnek lennie. Amúgy nincsenek alacsony ch-s tüneteim sem (ahogy olvastam hogy ezzel milyen kísérőjelenségek járnak).
Gyengülés sincs, ha msot abbahagynám a diétát, akkor ugyanazokat a súlyokat tudom feltenni a rúdra, mint a diéta elkezdése előtt (vezetem a kis edzésnaplócskámat :DDD) és ugyanannyiszor tudok belenyomni/felállni vele mint diéta előtt.
De igaz, úgyis csak a végén láccik majd, hogy mi az ábra.

szar procid még mindig megvan? :DD

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1856) Janesz válasza fLeSs (#1852) üzenetére


Janesz
őstag

mindenképp csökken az izomméret is...egy jól feltöltött kar akár 1cm-rel is nagyobb lehet...
mindenképp arra menj rá,hogy minden edzésen maxot nyújtsál és ne törődj bele a gyengülésbe!! és ne kövesd el azt a hibát,hogy lejebb veszed a súlyt és inkább azzal nyomsz többet!! ha kell kérj meg valakit hogy segítsen de ne adj alább súly terén...
bár én még igazi diétát nem nyomattam de amit tavaly toltam ott jól bevállt ez a szisztéma.. :U

(#1857) Janesz válasza God Vazzeg (#1853) üzenetére


Janesz
őstag

te is meg Bubee is kapjátok be a golyóimat!!
ami hála a Anabolic Extreme PCT-nek sokkal nagyobbak és majd szétdurrannak.. ;]

(#1858) Falco6 válasza LOTR (#1842) üzenetére


Falco6
tag

BANN!!!!!!!!!!!!!!!! ;]
Na egyébként nem rinyálni akartam. :U isten ments!
csak kiwi voltam hátha mondtok valamit h úristen ne mert ez meg ez lesz tőle vagy f@sz tudja. sose lehessen tudni :F
gondoltam inkább megkérdezem hátha ti tudtok valamit amit én nem :R
amúgy meg ne keménykedjél itt mer nekifutásból ruglak meg ott ahova nem tudsz gyúrni... :DDD ;] :DDD

(#1859) fLeSs válasza Janesz (#1856) üzenetére


fLeSs
nagyúr

próbálom a maxot nyújtani, valszeg ezért nincs gyengülés.
amúgy most 2 hete kipróbáltam, hogy a szokásos piramisos fekvenyomás helyett egy edzésen 9-12-ket nyomtam (3 sorozat ugyanazzal a súllyal), következő edzésen nagyobb súllyal 8-10-eket, és amibe eddig max 6 ment, az fog most következni, kíváncsi leszek, hogy mennyiszer megy majd ki. :U van egy olyan érzésem, hogy emelni tudok majd a súlyon, de nem akarom elkiabálni. :D

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1860) God Vazzeg válasza fLeSs (#1855) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Ahogy látom, sokkal jobban vágod a diétát mint én, szal nem jó személy adott neked tanácsot :B :R

Szerintem úgy lehetetlen diétázni hogy az izomméret ne csökkenjen, illetve lehetséges, de te nem úgy csinálod! :D

Proci megvan még, most vettem még 512 ramot a dualchannel miatt, érezhetően jobb lett, lehet megmarad, annyira nem erőltetem. :U

(#1861) Bubee82 válasza Janesz (#1857) üzenetére


Bubee82
őstag

Fúúúj ;] :D

Ez NEM a reklám helye ;]

(#1862) Janesz válasza fLeSs (#1859) üzenetére


Janesz
őstag

figy sztem amíg tartod a súlyt vagy még emelni is tudsz rajta akkor tiuti nem veszítesz izmot...hisz nőni is csak úgy tudsz a legjobban,hogy nem az adott súlyba nyomsz 6-helyett 8-at vagy 10-et hanem ha emelsz rajta...ugyanis bele is tudsz erősödni egy súlyba (ami kiment egyszer annál sztem a több ismétléshez nem kell feltétlenül nagyobb izomtömeg) viszont ha emelsz velejárója a növekedés is..

(#1863) fLeSs válasza God Vazzeg (#1860) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Szóval a te felvetésedet is beleszámolva két okból leheccséges az izomméret csökkenése
1. kimegy a víz meg a ch
2. izomból fogysz

az elsőt nemtod elkerülni, úgyhogy csak a kettestől kell óvakodni.
Ez mitől tud bekövetkezni?
1. túl kevés ch (az egyén anyagcseréjéhez és napi mozgásmennyiségéhez mérten)
2. kevés fehérje (elvileg 3 gr/tskg kell diéta alatt)
3. kevés a kalória
4. az aerobot túl magas intenzitással művelem hosszú ideig
5. súlyzós edzésen csökken az intenzitás

Nálam a ch sztem jó, többtől nem fogytam, úgyhogy nincs más választásom. Fehérjéből megvan a napi 3 gr/tskg, még több is. A kalóriám is rendben van, és az aerobot az általánosan elfogadott 110-130-as pulzustartományban csinálom (általában inkább 120 körül). Az edzéseimen tartom a megmozgatott súlyokat.

Azzal nyugtatom magamat, hogy mivel jól csinálok mindent, így nem veszíthettem jelentős mennyiségű izmot, szal zsírt veszítettem. :D :DDD

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1864) fLeSs válasza Janesz (#1862) üzenetére


fLeSs
nagyúr

A beleerősödés a kulcsszó. :D

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1865) SpeCial_F


SpeCial_F
csendes tag

Sziasztok

Kérdezni szeretnék tőletek megint:
Szóval, egy ideje már diéta, edzés megvan, és látszik is az eredménye.
(persze hasból, derékból még nem ment le sok, de arc, kar, segg vékonyodott rendesen, az izom meg ugy tunik eleg jol erzi magat rajtam :) )

Szeretnem ezt a folyamatot gyorsítani, vagy spiroval vagy, vagy hagyomanyosabb zsírégetőkkel. a kető között mekkora a kulonbseg hatasfok kozott? Ha igazi eredmenyt akarok akkor spiro vagy ugyanigy hatasos tud lenni az altalatok mar tobbszor ajanlott kombo? (aminek persze most nem jut eszembe a neve....)

az extremefiten tobbfele keszitmenyt talalok, ezek kozott melyik az amelyik meg hatasos?


Meg egyet kerdeznek, melyik a jobb, reggel ehgyomorra 30-40 perc kardio vagy este fele 60-90 perces? a reggeli 60 perc nem jo sajna :)

koszi elore is


.

(#1866) fLeSs válasza SpeCial_F (#1865) üzenetére


fLeSs
nagyúr

aerobnál sztem ha este 3-4 órával az utolsó ch-s étkezés után csinálod az aerobot (ahogy én is), akkor jó, időtartam szempontjából mindenképpen jobb, mint reggel (elvileg a szervezet fél óra után kezdi el a zsírt felhasználni).

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1867) God Vazzeg válasza SpeCial_F (#1865) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Alfa burn + L-karnitin kombó, éjszakára zma ;) Nagyon jó a spiro is, de csak jó diéta és az előbbiek mellett lehet értelme, és tudd hogy a spironak elég komoly mellékhatásai vannak ;)

(#1868) fLeSs válasza God Vazzeg (#1867) üzenetére


fLeSs
nagyúr

lassan majd én is elkezdek zsírégetőzni, eddig nem láttam értelmét.
amúgy próbálta már vki az alfa burnt lefekvés előtt 3-4 órával bevenni? el tudok utána aludni? :D

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1869) God Vazzeg válasza fLeSs (#1868) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Tuti nem fox tőle aludni, de ki kell próbálnod :D Én nem tudtam tőle :D

(#1870) csudri


csudri
őstag

Na szép már három órája semmi!

De hogy ON is legyek. A ma esti edzés elmarad, mert a partnerem lemondta az edzést. De holnap megyünk, úgyhogy legalább van miért élnem.

(mással sajnos most nem tudom lekötni magam, mert bnőm meg tételek tanul :( )

(#1871) God Vazzeg válasza csudri (#1870) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Én is voltam ma edzeni, amolyan egyszerű edzés volt, megint meg vagyok fázva, trüsszögök, lázas vagyok :O Eddig semmi bajom nem volt, szinte csak évente 1x valami kis 2 napos trüsszike :F

Egyelőre hagyom is a qrát, ezen a héten má nem is nyomok, és szépen levezetem, ennyit nem ér az egész :( Majd őszre megint, ha akkor is lebetegszem, akkor többet az életben nem nyúlok ilyen foshoz :(

(#1872) Markgx10 válasza God Vazzeg (#1871) üzenetére


Markgx10
őstag

Azért írhatnál egy rövid összegzést ide, mindenki kedvére, okulására, hogy mit hozott ez a 7 hét tömegben, méretben, erőben. :R
Persze csak ha gondolod :D

(#1873) Falco6 válasza Markgx10 (#1872) üzenetére


Falco6
tag

még lógsz egy privivel :B :)

ON: megkértem anyukám h hozzon nekem neocitránt de kapott a gyógyszertárba valami jobbat. Fervexnek híják. ez is ien oldódós cucc. jó íze van :D
remélem segít! mai edzés végülis elmaradt mert lázam ugyan nincs de tiszta forrónak érzem a búrámat :F már úgy belülről. szal szar lett volna így edzeni :(
ha mákom van a hétvégén majd kigyógyulok... pedig úgy akartam edzeni :O de ez csak szenvedés lett volna :((( jóéjt mindenkinek!

[Szerkesztve]

(#1874) etilin válasza Falco6 (#1873) üzenetére


etilin
aktív tag

Anyuka ágybahozza a vajas kiflit tejkaramellával minden reggel na attól nő nagyra az igazi punksárkány.
tiszta forrónak érzem a búrámat már úgy belülről
Gondolom a sok gondolkodástól, túlpörgött az agyad, és már közel jártál ahhoz hogy elfüstöljön.

Na ez most vérbeli degec volt, hátha boxer is beindul.

Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?

(#1875) Markgx10 válasza Falco6 (#1873) üzenetére


Markgx10
őstag

Már nem :D

(#1876) Markgx10


Markgx10
őstag

Na hogy ON is legyek má egy picit. Beszélgettem ma Major Attilával (tudjátok az egri versenyző, meg SB- bajnok meg miegyéb) a fehérjékről. Mondtam, hogy Sciteceset eszek és most a Cítogent akarom kipróbálni, de legnagyobb meglepetésemre lebeszélt, pedig ő ezeket árulja. Azt mondta, hogy nem valami jó a minősége, egyek inkább SNI Exteme Pro Whey-t (konc + izolátum keveréke, Janesz is ezt nyomta mostanság) mert nagyságrendekkel jobb a minősége, ő csak ezt fogyasztja és árban is teljesen jó. [link]
Azt mondja ez egy alapanyaggyártó cég volt, csak sikereiken felbuzdulva elkezdtek kész termékeket is gyártani. Szóval mivel most fog elfogyni a fehérjém a Masterdrol alatt ezt fogom tolni, egy próbát megér. :U Szerintem...

(#1877) Falco6 válasza etilin (#1874) üzenetére


Falco6
tag

tapasztalat? ;]

(#1878) Janesz válasza etilin (#1874) üzenetére


Janesz
őstag

pedig nem tűnt degecnek.. :F
csak amolyan írjunk valamit ... :U

(#1879) Agyzuzo válasza Markgx10 (#1876) üzenetére


Agyzuzo
addikt

''Azt mondta, hogy nem valami jó a minősége, egyek inkább SNI Exteme Pro Whey-t (konc + izolátum keveréke''

Az Anabolic Whey is ugyanez, sztem mindegy melyiket választod.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#1880) Janesz válasza Markgx10 (#1876) üzenetére


Janesz
őstag

mondtam,hogy jó cucc az..2 keverés után rázás nélkül oldódik...

sztem az epreset vedd mert az egész jó ízben is...

jelenleg designer whey-t tolok ami amerikában a legnépszerűbb fehérje...fasza cucc ez is... :U

(#1881) Markgx10 válasza Agyzuzo (#1879) üzenetére


Markgx10
őstag

Köszi, most ezt kipróbálom, aztán tovább nézelődök.

Na mondom a nap történetét (számomra). Lenn volt reggel a teremben a bácsi akit múltkor említettem (ha nem akkor most teszem) Ahogy edz, bazzeg mindenki leáll, mert csodaszámba megy. Ma odamentem megkérdezni, hogy hány éves, mióta edz és kiderült 71 éves és már vagy 20 éve lejár (Bpesten lakott ott járt le valahová) edzeni. Egy kis görbehátú max 70 kilós öreg bácsiról van szó szódásszifon szemüveggel, olyan, hogy senki nem hinné el, hogy gyúr, de most jön a lényeg.
Ma fekvenyomásban 85kg-ig ment fel a szériával :Y :Y úgy, hogy a második 85-ös sorozatnál, megkért nézzek már rá :D de akkor is kiment a 6 csont nélkül, olyan szabályosan, hogy én még úgy nem csináltam sose ;] :D
Lábtolónál meg 200kg-ma lábtolózott :Y
Egy 160 centis, 71 éves, max 70kg-os öreg bácsiról van szó. Még akik legrégebben járnak le, azok is megálltak az edzésben, mert nem volt túl hihető látvány. :D
Ennyi :U (mára nem tudok nagyobbat hazudni :D)

(#1882) Myki19 válasza fLeSs (#1843) üzenetére


Myki19
tag

Ha diétázol és az erőd stagnál és megiszol ugy 130G fehérjét csak tápkiegből akkor izmot nem fogsz veszteni sőt(még nőttem is izomba)! (Saját Tapasztalat)

Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?

(#1883) Myki19 válasza Markgx10 (#1881) üzenetére


Myki19
tag

Na én hasonlót láttam a strandon:) az életkor nagyjából stimmel is csak ő cigánykerekezve ugrált a vizbe meg szaltozva,de 10percenként és örült magának:) nagyon nagy volt!

Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?

(#1884) fLeSs válasza Myki19 (#1882) üzenetére


fLeSs
nagyúr

én nem winstrollal meg spiróval diétázok. ;)

szerk: hanem növivel ;]

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#1885) Myki19 válasza fLeSs (#1884) üzenetére


Myki19
tag

Vinyó nélkül volt akkor:D amugy vinyóval jobb diétázni EHEH:)

Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?

(#1886) Janesz válasza Myki19 (#1885) üzenetére


Janesz
őstag

De DNP-vel a legjobb!! ;]

(#1887) csudri


csudri
őstag

Látom megy a humor-koxolás. :D

(#1888) Janesz válasza csudri (#1887) üzenetére


Janesz
őstag

ez nem humor.. :(( :DDD
nézd csak meg a DNP leírásában milyen jótékony hatással van az emberi szervezetre.[link].nem értem miért nem lehet vénynélkül kapni.. :(

(#1889) Markgx10 válasza Janesz (#1888) üzenetére


Markgx10
őstag

Jó reggelt! :D Na márcsak 3 napom van a kezdésig. Azt az egyet nem kérdeztem még meg, hogy amíg egy szem megy a Masterdrolból azt reggel vagy este ajánlatos beveni? És éhgyomorra vagy kajával?

[Szerkesztve]

(#1890) Janesz válasza Markgx10 (#1889) üzenetére


Janesz
őstag

sztem mindegy,hogy este vagy reggel veszed be...én reggel venném be reggeli előtt...
de mivel te egyből mész edzeni így edzés után a kajálással..

(#1891) Markgx10 válasza Janesz (#1890) üzenetére


Markgx10
őstag

Köszi. Amúgy holnap megyek guggolni,felhúzni stb. :Y :D Ez nálam azért nagy szám mert eddig egyszer lábaztam életemben, de most már tényleg elkezdem, tudod a Masterdrol alatt nem akarom, hogy legyen bármilyen gyenge láncszem is amire rá lehetne fogni az esetleges kudarcot (ami biztosan nem következhet be :D)
Kajálásban úgy érzem magamhoz képest, az eddigi abszolút maxot nyújtom, most már ''felvezettem'' pont annyira amennyi a MD alatt lesz. Folydékbevitel még 7l, ezt lehet megemelem egy kicsit még hétfőtől. Edzést is sokkal komolyabban veszem most, sőt még pihenni is többet pihenek mint eddig. Szóval készen állok :D

(#1892) Janesz válasza Markgx10 (#1891) üzenetére


Janesz
őstag

amíg nem indokolt a folyadékbevitel emelése addig elég lesz 6-7L majd ha dehidratált leszel akkor..(én most megint az vagyok...hála a retainnak !) szal megint iszok jó sokat...

(#1893) God Vazzeg válasza Markgx10 (#1891) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Ez igen, ez ám a hozzáállás! :Y :R

Na, kis összefoglaló a 6 hetes ''epizódról'':

2006.02.11 Szombat:
Kezdeti méretek:
Súly: 97kg
Comb: 67cm
Vádli: 44cm
Derék: 99cm
Mellkas: 127cm
Kar: 46.8cm/46.2cm (bal/jobb)
Testzsír: 22%

2006.03.27 Hétfő 01:52
A méretek 6 hét után:
Súly: 101kg
Comb: 70cm
Vádli: 44,2cm
Derék: 100cm
Mellkas: 130cm
Kar: 48.5cm/48cm (bal/jobb)
tzs: nem mértem :B

Sajnos a qra alatt szinte végig beteg voltam, hol ezért, hol azért, illetve minden olyan dolog közbejött, ami hátráltatott, soxor időm sem volt edzeni. A betegség egyelőre nem tudom hogy a használt anyagok számlájára írandó, vagy csak spontán jött, a köv próbánál kiderül :( Ezt már csak őszre tervezem, addig hagy pihenjen a szervezetem ;)

Max méreteket mértem karon: 49.9cm-t (akárhogy feszítettem sehogy nem bírt meglenni az 50 :O), testsúlyban pedig 106-107 kilót, este, kaja után. Persze ezek nem mérvadóak, a bedurrant méreteket nem tartom fontosnak (ugye Janesz! :D :P )így ezt csak tájékoztatásul írtam :R

Mindenki vonja le a következtetéseket magának, és edzetek keményen! :D

(#1894) etilin válasza God Vazzeg (#1893) üzenetére


etilin
aktív tag

Álítólag ősszel jön Ronnie a Fitparádéra.
Addigra be kéne mutatni neki az új magyar ötvenest :)
Valahogy nem akart most ez neked összejönni, sajnálom. Jó arc vagy megérdemelnél egy ötvenes kart :R

Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?

(#1895) Boxer001 válasza God Vazzeg (#1893) üzenetére


Boxer001
veterán

Az épp jól összejött körülményeidhez képest sztem azért jó ez májsztró! ;) Nem ez volt benned a max. ;)
etilin
Na, csak jöjjön, végre agyonlövethetem a picsbe. ;] :D

(#1896) God Vazzeg válasza etilin (#1894) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Köszönöm mindenkinek a drukkot, egyelőre ennyi tellett, betegen kár lenne már erőltetni, úgy érzem :( Őszre tuti nem lesz 50-es, most nyárra lesz egy kis diéta, a derekam nagyon elment, jó lenne olyan 90cm-re leszorítani. Karméret egyelőre ha megmarad hideg 48-on már örülni fogok neki, hisz őszre akkor innen indulok :D Próbálom azért minél jobban csinálni, eddig is ezt tettem, a motiváció megvan, itt vagytok, és figyeltek :D ;]

(#1897) Boxer001 válasza God Vazzeg (#1896) üzenetére


Boxer001
veterán

Nem próbálsz te is majd ilyen amcsi csoda qrát? :)

(#1898) God Vazzeg válasza Boxer001 (#1897) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Egyelőre tuti nem, nyáron semmit se akarok tolni, csak fehérjét és vitamint. Meg akarok csinálni máj és vese méregtelenítést is, bár azt majd csak nyár közepe fele, mert nagyon fogyaszt :B ;)

Szerk: illetve lehet hogy kipróbálok szálkásításhoz még valamit, de ezt majd akkor ha működik ;) :D

[Szerkesztve]

(#1899) Boxer001 válasza God Vazzeg (#1898) üzenetére


Boxer001
veterán

Ravasz... :D
Pucold le magad...lessük má meg mi van a védőréteg alatt. :)

[Szerkesztve]

(#1900) LOTR válasza God Vazzeg (#1893) üzenetére


LOTR
addikt

most van egy ilyen vírusos járványféle, fejfájás, nátha, torokfájás, köhögés ilyesmi, felénk is majd mindenki elkapta, szerencsére nem vészes betegség, de elég kellemetlen, lehet, hogy ezt kaptad el te is
ja a felénket értsd: budapesttől kaposvárig kazincbarcikán keresztül át szegeden :D
mondhati országszerte :)

1898#: szálkásításhoz napos :D

[Szerkesztve]

One Ring to rule them all

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.