- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Santses
aktív tag
Nem hiszem hogy át akartak baszni mivel ajánlottak másokat is ólcsóbbakat csak mondták hogy itt többen azt szedik és nagyon bevált.. volt benne szteroid és ez 100%!
Amúgy meg kreatin meg ilyen hülyeségeket se akarnék szedni.. Olyan szereknek semmi értelme amit ha nem szedek leépül..! Az igaz hogy ha abbahagyom a kondit akkor valamennyire igen.. de nemm olyan mértékben mint aki ilyen szerektől szedett fel izmot! Nekem is volt olyan betegségem ami 4 hónapot tartott és e miatt nem edzhettem de semmit nem fejlődtem vissza..! (persze erőben igen nem tudtam ugyanazokal a súlyokkal nyomni de kinézetre nem estem vissza)
A srác nem tudom mit szed de most november óta megin kondizik és most megin ugyanakkora..
Lehet van olyan is ami CSAK sima fehérje és szénhidrát.. de én ilyen fajtát nem láttam mármint amikor mutatták nekem! Meg mostmár el se hinném ha ráírnák..
Növésben megálláshoz nincs köze a fehérjéknek az tuti, egyértelmű.. de van olyan anyag ami gátolja! Nem egy orvos mondta és azt a diplomát nem viccből adják.. !
Amúgy meg nem genetikai csoda ha valaki 3 év alatt nagyra nő szerektől.. Most újabban van 1-2 gyerek akik alig 1 éve járnak is igen nagy darabok lettek, meg olyan is akit rég ismerek 2 éve jár és most fél éve ő is szed valami bizbaszt és azóta rettenetesen fejlődik (de komoly else hittem..
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest