Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#5519) Bubee82 válasza headhunter (#5516) üzenetére


Bubee82
őstag

Valószínűsíthetően a második, igaz ezt ebből senki meg nem mondja biztosan.

Én tejfehérje izolátum és koncentrátum valamint micelláris kazein keverékét használom. Tiszta por, tehát semmi adalékanyag nincs benne. Ebből oldószer mennyiségtől függően olyan habot, szinte krémet lehet csinálni h megáll benne a kanál. És ennél "tisztább" anyag nincs. Ezt veszik a gyártók alapanyagként, amit aztán összemaszálnak.

40 gramm fehérje 3 deciliterben pedig igen masszív állagot kell h képezzen. Én is ennyiben - tejben - szoktam feloldani hasonló mennyiséget és nagyon szép habos lesz az oldat. Én amúgy imádom, mert kibaszott finom :K

A savófehérjék alapvetően nagyon jó habképzőek.

Az ízesített fehérjekészítményeknél az aroma illetve színező anyagok hordozója általában maltodextrin - én így tudom -, mivel az nagyon finom szemcsenagyságú. Erre viszik fel a cuccot, majd összekeverik a fehérjeporral. Ezzel "hígul" az anyag és a relatív fehérjetartalma értelemszerűen csökken, mivel annyival kevesebb lesz benne a fehérjepor, amennyi egyéb anyag kerül bele.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.