Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
headhunter #5516 üzenetére
Valószínűsíthetően a második, igaz ezt ebből senki meg nem mondja biztosan.
Én tejfehérje izolátum és koncentrátum valamint micelláris kazein keverékét használom. Tiszta por, tehát semmi adalékanyag nincs benne. Ebből oldószer mennyiségtől függően olyan habot, szinte krémet lehet csinálni h megáll benne a kanál. És ennél "tisztább" anyag nincs. Ezt veszik a gyártók alapanyagként, amit aztán összemaszálnak.
40 gramm fehérje 3 deciliterben pedig igen masszív állagot kell h képezzen. Én is ennyiben - tejben - szoktam feloldani hasonló mennyiséget és nagyon szép habos lesz az oldat. Én amúgy imádom, mert kibaszott finom
A savófehérjék alapvetően nagyon jó habképzőek.
Az ízesített fehérjekészítményeknél az aroma illetve színező anyagok hordozója általában maltodextrin - én így tudom -, mivel az nagyon finom szemcsenagyságú. Erre viszik fel a cuccot, majd összekeverik a fehérjeporral. Ezzel "hígul" az anyag és a relatív fehérjetartalma értelemszerűen csökken, mivel annyival kevesebb lesz benne a fehérjepor, amennyi egyéb anyag kerül bele.
Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest