Hirdetés
Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz Markgx10 #5300 üzenetére
Fenyegetni? Ez nem fenyegetés, ez tény volt vagy nevezd ígéretnek, ha nem válaszolnak 3 napon belül akkor nagyobb nyilvánosságot adtam volna neki.
Úgy látszik más körökben mozgunk, én is vállalom a tetteimért és minden leírt szavamért a felelősségem, ezt el is várom mástól is, ha egy bolt nem korrekt én is váltok.
Meglepő felismerés az, hogy olyan embereknél is kiverte a biztosítékot akiről nem is gondoltam volna, hogy nem egy véleményen van velem, de ez az én elveimen nem változtat, tudomásul vettem.
Mindazonáltal szeretném megjegyezni, hogy szerintem nagyon sarkítva látod a ténykedésem és hozzáállásom ezügyben, olyan dolgokat magyarázott bele pár IQ huszár amilyen motivációm nem is volt és ez szerintem igen-igen befolyásolt téged és a véleményed alakulását.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz adequate_cou #5301 üzenetére
ő egy befolyásolható utés csicska, mégis mit vártál?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #5304 üzenetére
Más:
Ki mennyi fekvőtámaszt bír megcsinálni egyhuzamban?
-
Quan-Chi
őstag
válasz macikos #5305 üzenetére
95-100körül ment szabályosan 2perc alatt! még anno mikor a ZMNE-re felvételiztem 73 -ért adtak max pontot, én lenyomtam 90et , az utánam következő második legjobb 56-7 volt ... persze utána futáson lehagytak a francba az 50kilós kölykök
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Quan-Chi #5306 üzenetére
én most jelentkeztem az őrezredhez, ott is kérnek fekvőtámaszt, asszem 30 másodperc alatt kell 30at megcsinálni a max pontszámhoz
meg 60 kilóval kell fekvenyomni 23-tól max pontszámot kapsz, nyomok bele vagy 70et
a futás nagyon nem fog menni 2000 métert kell lefutni 14 percre még adnak 1 pontot a 25ből, ha rosszabb érvénytelen, hááát nem tom meglesz-e
mikor kosaraztam az 1000 métert 3 perc alatt futottam, változnak az idők
de ugyse ezen fog múlni hanem hogy belémkötnek-e orvosinyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kovsol
titán
válasz BÁ Nutrition #5307 üzenetére
nálunk suliba 2600m 12perc alatt és testsúlyod 80%-ával 6x fekve nyomni és akkor felmentést kaptál tesi óráról
maradjunk annyiba, hogy a futás a nehezebb a kettő közülMay the Force be with you!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #5307 üzenetére
Néztem a fiamnak a rendőrszakközép fizikai követelményeit, hát a jövő rendőrsége vagy környezetbarát lesz, mert nem járnak kocsival, vagy eleve futással előzik meg a bűnözést....
Minden fizikai követelményt tudnék kis edzés után teljesíteni, de a futásnál a maxhoz kellene fél év intenzív edzés legalább, de a minimumhoz is kellene még jócskán gyakorolnom.... -
dragonfx
veterán
fax ki van a terembe az átlagot nem érem el alsó 1/3ba vagyok kinézetileg.
jó erősségbe a felénél kb.
de akkor is én nagy darab akarok lenni.
mosmá tényleg kell valami koksz mert ez így drámai...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Markgx10
őstag
Uraim!
Asszony diétázna, pontosabban már bele is kezdett. Kapott Karácsonyra Gasparis zsírégetőt, van Protein Delite-ja (jó neki ), kardiózik minden nap, az étkezésén is változtattunk, na nem bodys, meg nem tökéletes, de nincs cukor, nincs liszt meg ilyen alap dolgok, bevezette az ötszöri étkezést, 69,3kg-ról indult és most kerek egy hét elteltével ráállt a mérlegre és 68,2kg. Kérdéseim: első héten a glikogén ürülése miatt nem kellene többet fogynia? Ha igen, mit basztunk el? Köszönöm szépen
-
adequate_cou
senior tag
-
-
kovsol
titán
válasz Markgx10 #5312 üzenetére
én nem értek a lovakhoz, ezért én is csak kérdezek
mivel nem csinál súlyzós edzést, hanem kardiózik csak akkor is kiürül minden izomból a glikogén ?
más: én egy hét után nem jelenteném ki, hogy elvan rontva a dolog, mert ha továbbra is tartja az ilyen kb 1kg/hét fogyást akkor jól van csinálva a dologMay the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz BÁ Nutrition #5314 üzenetére
azért ilyen a mérce, mert ugye így nem kell tesire járni, de így legalább tudják csinál is valamit az emberke
May the Force be with you!
-
BÁ Nutrition
addikt
nem feltétlen, az első héten akár még hízhat is akár, mert ilyenkor megemelkedik a vízvisszatartás valamiért, de tudományosan nem tudom indokolni
nálam számtalanszor előfordult hogy első 2 hétben híztam 2 kilótha meg nem sportolt rendszeresen akkor nem veszít szerintem annyira könnyen a glikogén szintjéből, ha egy kis megnyugvást akar akkor vegyen vissza drasztikusabban a CH-ból és megindul lefelé, gondolom 150 g ch körül kezdtetek
-
nepszter1
addikt
Valaki véletlen nem tudja hogy mi az előnye ha lerakom a tesi érettségit? De gondolok arra hogy tűzoltóság , katonaság , rendőrség
-
dnelb
veterán
hali. Tejport csak ugy magába inni ha nincs más, van értelme? Mert 1 ismerősöm szerint 100g tartalmaz 35g fehérjét meg 55 ch-t és elég olcsón tudna hozni. De akárhol olvastam mindenhol szidják hogy mennyire szar Gondolom csak van alapja...
-
Boci_83
őstag
-
adequate_cou
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fogyókúránál az egyik legfontosabb a mérés szempontjából, hogy mindennap reggel étkezés előtt, de ürítkezés után érdemes ruha nélkül méretkezni, egyébként a súlyvesztés soha nem annyira lényeges, mint a derékbőség mondjuk....
Egy hét az nem igazán mérvadó egyrészt, másrészt a fogyókúra mint olyan, nyilván Te is tudod, hogy értelmetlen, életmódváltásnak van inkább értelme.
Ha elég sokat mozog és azelőtt nem nagyon, akkor a súlya nem is fog túl sokat csökkenni, ha testmozgást is végez a táplálékmegvonással egyidejűleg, mivel, izomtömegnövekedés minden edzéssel történik nyilván. Tehát az elvesztett testzsírt, izomban pótolja.
Náluk nyilván elég nagy a testsúly, relatíve kicsi ruhaméretek mellett... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz philoxenia #5332 üzenetére
szerintem nem profi sportolókat kéne ez esetben felhozni
meg nem hiszem hogy olyan szinten edzene hogy jelentős izomtömegnövekedéssel kéne számolni
egyszerűen nem minden esetben reagálja le a szervezet ilyen gyorsan a diétát, szal fő a kitartás, 3 hét után már biztos jönnek az eredmények, ha nem akkor csökkenteni kell a ch-n de nem tom hová lőtétek be kb mert gondolom nincs kiszámolva pontosanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #5333 üzenetére
Nálam a táplálékmegvonás testmozgás nélkül, gyors és látványos fogyást eredményezett, mikor később már nem fogytam, elkezdtem mozogni is, de a testsúlyom akkor már hasonló táplálkozás mellett, nem csökkent jelentősen, 2-3 hét alatt egy kg-t, míg előtte bőven megvolt a heti egy kiló... Nem súlyzós, hanem kifejezetten testsúlycsökkentő edzésről van szó, gyaloglás és könnyű futás....
Szerk. a lényeg a naponkénti mérésen lett volna az előbb, mert nekem például naponta változik a súlyom, most kb. 84-86 között, ezért a heti mérés nem igazán hoz pontos eredményt....[ Szerkesztve ]
-
LA_COSTE
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy közvéleménykutatásom (az adatok nem az enyéim):
Egy 130 cm-es mellkashoz 47-48 cm kar jól néz ki?
Magasság 190 cm, testsúly kb. 117 kg. -
macikos
addikt
válasz LA_COSTE #5336 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani...
-számítanak az izomformák
-mennyire telt a tricepszed
-van-e rajta szőr
-na és persze az is, hogy mennyi rajtad a zsírNekem 183cm-hez 53-54cm és kicsi Persze ez csak az én véleményem. A legtöbb ember szemében már egy 40-es kar is nagy tud lenni...
[ Szerkesztve ]
-
kisninja
őstag
válasz BÁ Nutrition #5314 üzenetére
basszus én 60 at olvastam mondom oda kevés vagyok