Hirdetés
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz macikos #4401 üzenetére
Én most jöttem egy jó közepes válledzésből, utána elárasztottam izmaim mindenféle tápanyaggal, amire csak szükségük lehet és most pihengetek. Holnap délelőtt még hátedzés, aztán Szilveszter otthon pár kg kaja társaságában, majd 2-án újra edzés. Annyira lelkes vagyok most, hogy még a kimaradó 1-ét is sajnálom. Asszem, nem voltam ennyire lelkes még soha, mióta lejárok CSAK A SPORT!
-
Markgx10
őstag
Kovsol kollégának utólag, God Vazzeg mester úrnak pedig előre (holnapra) kívánok boldog születésnapot
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #4371 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
újévi fogadalmam: ismét 80 kg alá menni, felkeltette az érdeklődésem a Bunny féle motiv klub, ha mást nem hasznos tapasztalatokkal, tanácsokkal leszek gazdagabb. (jelentkeztem is)
-
dunkel
őstag
bsz God! Jó testépítő szülinapod van, 1-el kevesebbszer kell berúgnod egy évben
-
BÁ Nutrition
addikt
mer ha születésnapod van be kell rúgni?
tegnap tartottuk a 50 kilós nyomkodós napot előszilveszter keretében
most ugye olympiai súlyok vannak, full le vagyok pusztulva, de így is nyomtam bele 80at is pedig kurva gyenge vagyok ha nem kellett volna kihagyogatnom mostanában 100 is ment volna szerintemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #4408 üzenetére
Jó reggelt, uraim!
50gr fehérje a szervezetben és már indulok is hátazni, majd egész napos evéssel és Xbox-ozással (a kisfiammal) múlatom az óévet Senki ne menjen bulizni, nehogy izmot vesszen CSAK A SPORT ÉS CSAK A KOKSZ!
-
God Vazzeg
veterán
Ma azt mondták nem úszom meg, és be kell rúgni, ezzel csak az a gond, hogy én mindig együtt iszom a többiekkel, de mindig én maradok állva Na mindegy, amúgy se szeretek berúgni, csak módjával
Köszi Márk a felköszöntést, azért igyál meg egy piát az egészségemre, tudod: kis mértékben orvosság, nagy mértékben meg gyóccer!
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #4410 üzenetére
Boldog szülinapot itt is!
-
cerkarobi
csendes tag
válasz adequate_cou #4403 üzenetére
Ez igaz. A jegyzőkönyv dátumát is nézd meg. A másik pedig ha az alapanyag, az összetétel nem változott, csak a fantázianév..?! Ez pedig nem egyedi eset. Hiszen vannak termékek ahol a gyártó u.a. csak valakinek le lett gyártva, az pedig csomagolást váltott. Sőt láttam már olyant is nem egyet, hogy megunta a gyártó a termék külsejét, nevét, (talán esett a forgalma a terméknek) változtattak rajta.
De most is azt tudom írni...
1 próbát megér - ár/érték aránya terméknek egyáltalán nem rossz.Vagy ajánlom a Stillmass-t ami még jobb választás(!!)
-
Jojo5
őstag
Boldog Születésnapot Kívánok
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
adequate_cou
senior tag
válasz cerkarobi #4412 üzenetére
Figy, nem akarlak megsérteni de mennyé má a picsába jó.
Oda van írva jegyzőkönyvre, hogy 86%-os fehérje a MAXX, te jössz, hogy a 100% wheyre lett átnevezve de annak már az összetevők listájáből is kitűnik, hogy 80% alatti fehérje, nemhogy valós mérés után. Abba most bele se menjünk faszom, hogy egy minimális marketinget folytató cég, hogy a picsába merné még a saját termékát átnevezni, meg, hogy minek.
Nem egyszerűbb leírni, hogy bazzeg, van egy fehérje, lemértük, jó, igaz kapni nem lehet, van egy másik, az kevésbé jó. Ehelyett átakarod vágni az embert, hogy az egy és ugyanaz? Akkor a gyártó miért ír rá kevesebb fehérjetartalmat mint a mérés? Túl sok a profit vagy mi?
-
Manitou
veterán
Boldog születésnapot !
Újévi fogadalmaim:
kockás has ( 1 kockás )
~8% tzs
60-as kar ( mert 50 már uncsi )[ Szerkesztve ]
-
cerkarobi
csendes tag
válasz adequate_cou #4414 üzenetére
Baszd meg ne nekem szájkaratézz. Húzz el a musclebear kunyhójába, kopogtassál be és azokat küld a picsába. Baszd meg ha úgy gondolod átverés a cuccos, akkor ne rinnyálj, hanem vegyél mást. Lassan már a mésztelepen is protkót árulnak
-
cerkarobi
csendes tag
válasz adequate_cou #4351 üzenetére
Szemezten én a 6.5-ös soypróval de azért lefekvés előtt 5g dextróz diéta alatt, hát elmennek az anyjukba szájtekék, nem igaz basszameg, hogy nincs elég aszpartámültetvény.
Ennél meg szemezni kell, hanem megvakulni Odáig oké, hogy diétázós korszakodban a szója izolát jó, de ekkora cukorgumival [link] Válaszd ezt [link] 1 adag/25g és ebben kevesebb, mint 0,3g a szénhidrát. Baszd meg, csak ne hogy most meg azért rinyálj, hogy nem jó az íze
-
macikos
addikt
Boldog születésnapot!
A tegnapi edzés meg jól sikerült, egyből rendbe is raktam a hátgépen a kábelt Bár igaz, hogy ez az 5. alkalom ( a legutóbbi karabiner kihajtással ), de most nem én voltam a hibás, mivel rosszul húzták meg rajta a szorítót két nappal ezelőtt, mégis mindenki engem hibáztatot, hihetetlen...
Ma talán még én is fogok inni egy pohár pezsgőt... nehogy megálljak a fejlődésben
-
Quan-Chi
őstag
én most vettem akciósan egy 1literes Chivas Regal -t , szerintem elég lesz
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Sotho
őstag
válasz cerkarobi #4417 üzenetére
Gyúrsz is vagy csak a pofa meg a reklám van?
Más:
Tetszik ez a 0-24 óráig dolog a gilda-maxban, az alleeben voltam mint már említettem, szép új terem bár inkább divatos mint igazi HC eszközök vannak. Nekem a padok kárpitozása túl süppedős volt az egész egy rehabilitációs központ benyomását kelti ,de lehet keményen edzeni és ez a lényeg. Futógép lépcsőző is van dögivel. Az árak meg Bp.i viszonylatban egész jók. Pláne január 31.ig[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
BÚÉK mindenkinek!
egyetek-igyatok sokat, nőjetek nagyra jövőre isOne Ring to rule them all
-
bandus
veterán
Boldog születésnapot Godnak, és boldog új évet Godnak!
najó, mindneki másnak is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kovsol
titán
legyetek jók továbbra is meg BUÉK meg ilyenek
épp most jötte meg mell-tricepsz edzésről nem voltam ma a toppon, de élveztem a dolgot és durván bedurrantam is
May the Force be with you!
-
Jojo5
őstag
BÚÉK mindenkinek
Este még lemegyek bicózni
-
Radnix
senior tag
BUÉK és izmokban gazdag új évet kívánok Ma pedig partizzatok, ami a csövön kifér
-
harry
veterán
Áh, a két hetes tömegeléses pihenés után voltam végre először edzeni, de jól esett El is fáradtam rendesen. Ja meg feljött két kiló bejgli Este még nem tudom merre-hogy... Viszont vettem sört, nagy baj nem lehet
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
dunkel
őstag
Tonight, let us shake this cave. Tonight, let us tremble these halls of earth, steel, and stone, let us be heard from red core to black sky.
Honnan az idézet? Google tilos!
-
8nemesis8
veterán
Az erő legyen veletek
-
glutamin
őstag
Hipertrófiában gazdag új évet mindenkinek!
Mentem berúgni... majd pár óra múlva
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Manitou
veterán
BÚÉK mindenkinek!
Hamarosan én is indulok "izmot bontani"[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
BUÉK gyerekek. Az óévnek üzenem, hogy ugorhat, viszlát!
-
Tomics
addikt
BUÉK he
Januártól brutális edzésPH! addikt since 2004
-
Jojo5
őstag
Na skacok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK !
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Továbbá ideális hormonszintet
Célok jövőre:
1. Nőni
2. Lábazni minél többet
3. Hasazni minél többet
4. Nőni -
Quan-Chi
őstag
most jöttem haza, 1 liter Chivas után is élek, ez nagy pozitív , eredményekben gazdag új évet minden kedves fórumtársnak
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Markgx10
őstag
válasz macikos #4445 üzenetére
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek én is!
Az én céljaim idénre:
1. Bedurranva 50-es kar (jövőre a hidegen 50 lesz a cél)
2. 140-be 6 szabályos ismétlés + legalább 160-ba 1.
3. Megtartani azt a lelkesedést, ami az utóbbi időben jellemzi az edzéseimet.
4. Nyerni a lottón és tápkiegre költeni
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest