Hirdetés
Aktív témák
-
Myki19
aktív tag
válasz dragonfx #5700 üzenetére
akkor irjál a póstának,néhány fenyegető levelet,esetleg küldj körlevelet a DHL-nek vagy a Fedex-nek hogy tegyék közzé a magyar pósta mennyire megbízhatatlan
Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #5686 üzenetére
Mindig Te mondod a legbölcsebbeket, Főnök úr
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #5706 üzenetére
már én se...
jo8
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
macikos
addikt
válasz adequate_cou #5696 üzenetére
dunkel gyerek érdeklődött nálam a link után, most valószínűleg azt nézi...
legyetek megértőek vele és ne közösítsétek ki ezért
-
Markgx10
őstag
Jó reggelt, uraim!
Tegnap este nagyon jól sikerült a másik fajta edzés, újra végletekig kihajtottam magam, de az a durva, hogy vagy a szervezetem kezd hozzászokni az ilyen terheléshez, vagy a cucctól sokkal gyorsabb a regenerálódásom, de ma reggelre semmi bajom, 6-kor kipattantam az ágyból és friss vagyok Pár hete, amikor ennyire megvertek, szétrúgtak és ennyire durván kihajtottam magam, hogy a végén már csak összecsuklani volt erőm, akkor másnap az ágyból nem tudtam kikelni, most meg semmi, pedig egyre kevésbé kímélnek a srácok (jobb vagyok, mint egy bokszzsák, mert mozgok vezényszóra ) Ma nem megyek gyúrni, mert igyekszem fel Budapestre Fradi-bérletet venni, de holnap rászánom a délelőttöt, már most alig várom.
-
dragonfx
veterán
a másfajta edzésről nekem nem a box jut eszembe, hanem egy női egyeddel kezdeményezett változatosna dinamikus nemi kontaktus
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
CarajoEsp
senior tag
Én is nyomom a Január 4.-e óta az edzéseket, kaja rendberakva, napi 4littyó víz lecsúszik, mellé Bcaa, meg GLutamin és a kedv is megvan, egy 2 kiló plussz már felugrott, majd meglátjuk, hol a vége
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Tomics
addikt
válasz CarajoEsp #5716 üzenetére
én is most vettem egy rakás tápkieget. edzés utáni fehérje, bcaa, glutamin, multi-x(edzésnapon), daily one(mindennap), calmag. majd diéta végére egy kis zsírégető meg zöldtea+cla. nyárra meg kreatin hogy valami látszódjön is ez legalább motivál, placebo. 22.én vizsgázok utoljára utána irány edzeni addig kényszerpihenés
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
CarajoEsp
senior tag
-
Tomics
addikt
válasz CarajoEsp #5719 üzenetére
Hát nem meglátjuk mennyit is ér valójában. Lehet ha elfogynak legközelebb csak fehérjére költök Szerencsére tavalyról még maradt egy csomó tescos, bioteches fehérje meg asszony is nekem adja mert nem jár most edzeni így azt nem kellett vennem. szóval 1g/tskg bevitellel nem lesz gond fejlődnöm kellene . többet úgysem érdemes kox nélkül elvileg...
Ch-t próbálom 2g/tskg körül tartani. még valami omega3 vagy lenmagolaj kellene mert zsírbevitelem elég satnya lesz szinte egész nap pufirizst meg csirkerizst fogok zabálni. talán diéta végén többet érPH! addikt since 2004
-
kovsol
titán
jól felszerelkeztél úgy nézem gondolom a 2g CH -t majd még csökkented menet közben vagy most nem diétázol majd ?
én most a kardió mennyiséget nyomom meg durván, remélem ér majd valamit de előbb is a natgeon néztem egy filmet a nap hatásáról a föld éghajlatára közben tekertem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Tomics
addikt
így van majd idővel. most 90-92 vagyok de 75 alá nem nagyon akarok csoffadni, pedig szerintem még marad zsír olyan formával bőven . penene szintet nem akarom hozni nem az a cél hogy romszálka és vékony legyek hanem valami forma kirajzolódjon. féjenek tőlem mint dragontól
penene: fele kajából (főleg hús), olyan 40-60g meg tápkieg. most olvastam MD-ben valami profi edző írta hogy 1g/tsgknál többen nem érdemes bevinni aki nem koxol...akkor meg minek így is sok pénz legalább könnyen lecsúszik az a 30dkg hús
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz Woodslave #5725 üzenetére
kikerestem neked, Charles Glass "A testépítő varázsló":
"Kérdés: Testsúlykilogrammonként átlagosan naponta mennyi fehérjére van szüksége egy kokszmentes testépítőnek?
Válasz :Ami a szükséges protein-fogyasztást illeti sovány (tehát nem teljes) testsúlykilogrammonként 1 gramm bevitelét ajánlom. Vannak akik szerint ez túl sok ( ), de az évek alatt úgy találtam, hogy ez így hatásos mindenféle testépítőnél beválik, legyen akár koxmentes, akár nem. Teljesítményfokozó szerekkel még ennél valamivel több fehérje is hasznosítható"Macikosnak rossz hír
Wood: akkor vedd meg az md új számát ha nem hiszed el
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Woodslave
félisten
ne érts félre, én teljes kieg ellenes és nagy dózisú fehérje ellenes lettem és én örülnék a legjobban ha Charles Glass ilyet mondana, csak nehezen tudom elképzelni
Ja el van qrva a fordítás tuti. Akkor neked ha 75 kiló akarsz lenni, elég lenne 75 gramm fehérje? Hát ez még szerintem is kevés
neked elhiszem, hogy ezt írja az újság
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
When asked how many grams of protein one should take in daily, he said that the # of grams you take in should reflect your "lean" body weight and not your actual body weight. For those of you who don't know how to calculate your lean body mass, its your actual weight - your fat weight; consequently, for a 220 lbs bber with a 12% fat, his lean body mass is: 220 - (220 x 12/100), which is 220 - (26.4) =193.6. Consequently, he should consume at least 194 grams of protein. I know many of us have difficulty eating 200 + grams of protein; so i think this info should be somewhat refreshing.
U can find this info in the June 06 issue of MD, Trainer of Champions Column
egy kis guglizás után
na ezek után tuti nem veszem meg az MD-t
Pedig már örültem, hogy áttörést ért el e protein mítosz lerombolása, de mégse
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
túl sokat olvastam az utóbbi időben, melyekben több rációt találtam, mint a scitec oldalán olvasottaknak.
De nem jó szó, hogy ellenes, inkább azt írom, hogy nagy részüket teljesen feleslegesnek gondolom, de mivel semmit nem tudok sem cáfolni, sem alátámasztani, inkább lexarom"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
LOTR
addikt
válasz Woodslave #5737 üzenetére
én egyetértek veled
a tápkieg nem sok mindent befolyásol, az meg pláne nem, hogy -átlag genetikával- 1,5 vagy 2g fehérjét eszik az ember /kg
marha sok kaja kell és jó sok év edzésmúlt, aztán talán lesz valami
amúgy most, hogy ~1,5 hónapja nem edzem, enni azért eszegetek, még ha kicsit kevesebbet is, mintha edzenék, nem igazán kezdtem összeszakadni, sőt néhol észrevettem, hogy elkezdtem (tovább)repedni, ilyen hosszú teljesen passzív pihenőt nagyon régen tartottam márOne Ring to rule them all
-
ithomas
őstag
Amit őrült tudósok fejlesztettek...és csak azért...hogy elhozzák Neked a bőrrepesztő izomnövekedés és durranás lehetőségét ebben a kis 900g-os dobozban..mindössze 18-20 e Ft-ért!
Tényleg hánynom kell ezektől a gyártóktól MuscleTech Assylum Project...ésatöbbi...
Real eyes realize real lies!
-
Woodslave
félisten
válasz ithomas #5742 üzenetére
említettem hogy van egy könyv a home made supplement. Nem tudom ki az a faszi aki írtam mennyire lehet hinni neki, de pl itt van a Muscletech első igazi génaktivátora, az Aplodan [link]
A faszi szerint a két csodaösszetevő nem más, mint creatine monohydrate és alpha lipoic
acid
Az egyéb összetevők meg dextróz, maltó, némi zsírsav. De mondom nem tudom ki a fazon és miért higgyünk jobban neki mint a muscletchnek, de azért nem árt az óvatosságKov: nem ugrok
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz God Vazzeg #5746 üzenetére
Az ilyet privibe mint a többi pofátlan, lopós patesz
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Na megjött a jumbo....egész fini de sok kell belőle ha ízét is érezni akarod a banánosnak.amennyit írnak 150gr ja egy shakerbe kell....
90be 3x4 ment lelki lökést megtette....
2 poénos szitu...
-jumbo polos kigyurt manusz...18assal bicozik, erőlködik..látja én 16ossal simán tolom..elvette egyből a 20ast..amivle mégjobban szenvedett....
-másik kigyurt fazon tleoba üvöltözik nőjével öltözőbe..megcsalta..na mondom biztos sok volt a koksz azt enm állt a cerka..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
adequate_cou
senior tag
válasz dragonfx #5748 üzenetére
Gyenyge bicosokat nem bantani, nem tudom nekem, hogy mint, de feleakkora emberek mint en edzesmult nelkul min 30%al többel csinálják.
Egyszerűen emelem, fájdalmat az izomban nem érzek de az ín mindjárt szakad mégsem jön feljebb, lehet elkezdem szarul csinalni mint a tobbiek, meg igy is jobb kezuk van
Majd következő edzésen nekiállok 5kg-ossal koncentált bicepszezni, hátha.
Anno mikor 135-el guggoltam meg 85-el nyomtam fekve is 20kg ment kétkezes bicepszben
-
kovsol
titán
válasz dragonfx #5748 üzenetére
de a jumbó pólósra azt mondják kigyúrt hiába edz akkora súllyal és rád azt szokták mondani ? nálunk is van olyan srác aki úgy néz ki mint én soha nem fogok és kisebb súlyokkal dolgozik mint én
(#5749) adequate_cou: én is gyenge vagyok bicóban nagyon amit betudok annak, hogy régen nem edzettem bicepszre mikor sportoltam, de azért múltkor 22.5 kg val toltam már a végén jó lehet röhögni többiek de egykezessel azért[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest