Hirdetés
Aktív témák
-
macikos
addikt
Jó banda
-
Tomics
addikt
Tegnap rendesen bemelegítettem minden gyakorlat előtt (2-3 bemelegítő sorozattal), nem egyből toltam a munkasorozatokat mint mikor gyorsan akartam végezni az edzéssel. A pihenőidőket is másodpercre pontosan betartottam, meg is lett a hatása, olyan izomlázam van hogy felkelni alig bírtam.
Srácok edzetek rendesen, ne csak úgy mint a himbi limbi!
PH! addikt since 2004
-
deniro2
senior tag
Én nem méregetek pihenőidőt, mell-váll esetében 37 sorozatnak kell beleférnie 80 percbe, ennyi...
-
Tomics
addikt
Anyátok hogy van?
PH! addikt since 2004
-
Tamoo
MODERÁTOR
Tudom hogy van jelentősége a pihenőidők hosszának, de ha van hogy 3-4percet is pihenek akkor nem lehetek izmos? nem mindenki kapkod úgy mint ti
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Ha 3-4 percet pihensz, akkor kár lemenni edzeni.
Én 1-1,5 percet szoktam pihenni. Hosszabb pihenőidő legfeljebb lábazásnál megengedett. Ráadásul ez az 1-1,5 perc is olyan, hogy közben folyamatosan sétálgatok ide-oda a teremben, hogy minél kevésbé lassuljon le a pulzusom. Néha a vége felé leülök pihenő közben, de ritkán fordul elő.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nekem van hogy kell ~3-4perc hogy újra alá tudjak feküdni mondjuk a 100kg alá. De általában 2perc körül pihenek.
-
Márk01
tag
Pihenőidő tekintetében úgy látom erősen elmentetek a "demagóg" irányba.A pihenőidő variálása bizonyos és ésszerű keretek között,egy lehetőség (a sokból) a fejlődéshez.Szerintem.
===============================================================
-
-
Woodslave
félisten
tegye már fel a kezét aki stopperrel méri, köszi
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
F.B.I.
veterán
Üdvözlet az uraknak!
Segítséget szeretnék kérni. Barátom gerincsérvvel szenved, ezért nagy lehetőségei nincsenek erősítés terén. Mostanában panaszkodott, hogy zavarja az egyre növekvő pocakja.
Tudnátok valami edzést ajánlani neki? Fekpad, csigás hátazó gép, bordásfal és kézisúlyok állnak rendelkezésre, fater házi konditermében.
Válaszokat előre is köszönöm!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
szőröscica
addikt
Nekem ma mell-kar volt.
Kb. 2 perces pihenőket szoktam tartani közben. Mellnél biztos, karnál egy kicsit pörgetem.Egy tanácsot szeretnék kérni mell-edzéshez.
A 45 fokos nyomást, és a tárogatást érzem a mellemben. Viszont a fekvenyomást nem. Akárhogy próbáltam, én azt leginkább tricepszben és talán a vállamban érzem. Néztem már videókat, mikor leengedem, akkor mellbimbó alá megy a rúd, az alkarom függőlegesen áll, és mégsem érzem mellben.Van valami tippetek esetleg, hogy ezen hogyan tudnék javítani?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
nem semmi a gyerek, főleg h honnan indult, bár kicsit vastag a nyaka, meg mintha nem tudná kihúzni magát
[link] -
Ijk
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #43190 üzenetére
ja mondjuk egy ilyen bemutatkozó videó után elég nehéz "fogást" találni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
Komolyan mondom, minél "szarabb" minőségű a videó, annál jobban átjön az ottani élmény. Faszául megvan csinálva, hogy húzza az időt, várják-várják, hogy hol van már, aztán amikor beindul a zene akkor belép és megőrül mindenki
-
Kassadin
addikt
-
Márk01
tag
-
Kassadin
addikt
válasz Márk01 #43195 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nyilván úgy szoktam ahogy írtad, csak a terem végéből nem látok el a terem elejébe(szemüveg), és ilyenkor a másik órát szoktam használni a 1 perc belövésére, ezért írtam hogy van egy rakat óra, és egyik se egyformán jár. Tetszik érteni?
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest