Hirdetés
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Most akkor valaki tisztázza nekem, milyen a bcaa íze? Mondjuk rosszabb mint a porrá tört algopirin? (gyerekkoromban volt hogy így szedtem be).
Ελευθερια η θανατος
-
Zomb€€
őstag
Nekem meg a BCAA-val nincs semmi bajom. Mondjuk lehet azért mert ízesített?
Maci: az alkoholt kihagytad.
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
macikos
addikt
válasz Zomb€€ #42154 üzenetére
Nekem se, mivel még nem próbáltam
Most nézem: a BCAA-k az izomban bomlanak le, a többi aminosav a májban.
Mostanában szokott fájni a májam környéke. Mitől lehet?
-epe kizárt, alig eszek zsírt
-sok a fehérje
-sok a szénhidrátLehet, hogy a sok szénhidráttól nagyon betöltődik a májam és feszít?
Nem röhögni, komolyan kérdem
Ja és mindig csak akkor fáj, amikor ülök és általában kajálás után. Lehet, hogy májmegnagyobbodásom van? Az mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Tamoo
MODERÁTOR
myproteinesből nekem a chocolate smooth egyáltalán nem jön be.
A vaníliás viszont annál inkább. Az ízesítetlen is simán iható, kompletta íze van -
macikos
addikt
Én ebben a szabályos vállazásban, tehát hogy a könyök magasabban legyen, mint a csukló meg tenyér lefele nézzen dologban nem teljesen hiszek. Szerintem kell a hagyományos, parasztos kissé hátra emelő oldalemelés is. Nem azt mondom, hogy idióta mód dobálni kell oldalra a súlyzót, de hogy ez a szabályos változat nem teljesen jó, az fix.
Nem a rángatás miatt, nem rángatom, nem csalok, szabályosan csinálom.Na meg az a furcsa, hogy a profik nagy része is a nem szabályos változatot csinálja [link]
Szóval én is így csinálom, nincsen magasabban a könyököm, mint a csuklóm.
Nálatok mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
-
Herczi
senior tag
Az lehetséges, hogy szerdán edzem a bicepszem és kedden van benne izomláz? Pár hete már ez van, gondoltam, hogy esetleg a hátazásnál baszok el valamit, most kifejezetten figyeltem, nem erőltettem a bicepszem egyáltalán, szóval nem az a gond sztem. Vagy túlerőltettem esetleg? Pedig egy hónapja pihentem egy hetet vagy hogy.
-
macikos
addikt
válasz Herczi #42171 üzenetére
Jah, nem figyeltem Azt hittem, hogy másnap Igen, a 6 nap kicsit sok
Ilyen esetben érdemes a hátat a bicepsszel együtt edzeni és akkor tud bőven pihenni. De egyébként meg ez olyan dolog, hogy ha fejlődsz, nem gyengül a bicepszed, stb. akkor attól az izomláztól egyáltalán nem kell félni.
-
Herczi
senior tag
válasz macikos #42172 üzenetére
Most mellel edzem, van 1 hét pihenője, attól tartottam, hogy esetleg túl edzem, de ha nem gond, akkor jól van.
Volt már olyan is amúgy, hogy akkor volt benne izomláz amikor már vagy 4 napja nem is edzettem semmire. Nem olyan nagy izomlázra gondolok am, csak olyan ha megfeszítem fáj színtűre.
[ Szerkesztve ]
-
DirtyFREE
tag
válasz God Vazzeg #42179 üzenetére
Ne ragozzuk tovább a témát
Mert,a végén dokumentálnom kell az ellenérveket.
Az asszony meg félve nézne rám!Apropó God emléxel a kondi gépre amit hirdettem?
Elment 45k-ba!
(28k.-ba vettem anno )[ Szerkesztve ]
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
macikos
addikt
válasz Zomb€€ #42181 üzenetére
Jó hogy offszezon forma ennél offszezonabb már nem lehetne, mivel 2005-ben vagy mikor teljesen abbahagyta az edzést. Össze is csoffadt elég szépen: Innen tért vissza 2009-ben teljesen naturálként.
Ezzel egyidőben indult el a blogja, ahol minden nap videóval jelentkezik és tanácsokkal látja el az embereket: levronereport.com
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz macikos #42165 üzenetére
Ez a könyök magasabban legyen mint a csukló szerintem se jó annyira. Viszont ha kb. egy vonalban van az egész tűrhető. Próbálom az olvasottak alapján szabályosan csinálni, és elég durván érzem az oldalsó rész, amit eddig közel sem annyira. Igaz a súlyokból vissza kellett venni ehhez. Amire figyelek:
-kicsit előre dőlök és ezt befejezéskor is tartom
-könyök+csukló kb. vízszintesen a "csúcsponton"
-a súlyzók távolabb eső vége legyen feljebb a "csúcsponton"
-nem teljesen nyújtott karral csinálom, de nem is derékszög. Valahol a kettő közt.
Nekem így nagyon bejön mostanában. -
Bibby
addikt
válasz Woodslave #42185 üzenetére
Nem is tudom... nekem nem tetszik. Van rajta izomtömeg az biztos, de valahogy nem tűnik nagynak, nem mutat jól. Mintha tényleg az látszana, hogy egy rohadt izmos formából "leeresztett", nincs meg a tónus. Meg ez él az emlékekben.
A második képpel persze már más a helyzet.Ελευθερια η θανατος
-
Herczi
senior tag
Myproteinen most tényleg ingyen posta van? Mert általában csak UK-ra szokott vonatkozni, de most nem látom sehol, hogy írták volna.
-
Kassadin
addikt
válasz Herczi #42169 üzenetére
Ne aggódj, majd elmúlik az izomláz. Most már nekem se szokott lenni, pedig csak 3 hónapja nyomom, az első 1-1,5 hónapban minden edzés után volt, most meg már nincsen. Azt olvastam hogy az izomláz nem jó dolog. Fogalmam sincsen ez tényleg így van-e, vagy csak bunny viccesfiú.
Más: Anyagiak miatt ki kell hagynom 1 hét edzést, ezen a héten már 2-szer görcsölt be a gyomrom. Érzi a kicsike hogy nincsen odabaszó edzés...Na jó, lehet hogy nincs is összefüggés.
Bibby: Szerintem Penny, Lidl, ilyesmiket kellene meglesned. Ott rengeteg nagy kiszerelésű mindenféle joghurt van. Holnap megnézem neked, ha nem felejtem el.
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Azzal fordulnék hozzátok, hogy észrevettem, hogy olyan mint ha féloldalas lennék...tudom minden emberben val valamennyi, de pl a bal mellizmom nagyobb a jobbnál és a bal oldalon jóval erősebb a hasizmom mint a jobb oldalon! Annyira nem feltűnő, de mikor be van durranva, akkor lehet igazán érezni a különbséget! Pedig edzéseket szerintem jól csinálom ,nem ferdén, mindenhova ugyanannyit dologzok....
ezzel lehet valamit kezdeni?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA