Hirdetés
Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Nah, mell + váll, ismét jó volt. Nagyon bejön ez az egykezes fekvenyomás. Ma előkerült egy (2) 40-es játékszer is...tényleg nem egyszerű felvenni.
Egyebet nemtok mondani. Jah de. Thx to macikos, elkezdtem nézni az elejétől a Red Rock Reality-t, nagyon jó, bírom Vörös Zolit."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Yeffy
veterán
-
Blackhole13
senior tag
Voltam ma Lantos Johnny termében, elég jól felszerelt, viszonylag olcsó, szép szál emberekkel.
Kár, hogy olyan környéken van... -
P00By
nagyúr
válasz Blackhole13 #43655 üzenetére
Nekem messze van csak ez a bajom vele.
-
Tomics
addikt
egyik legjobb ár/érték arányú igazi body-s terem pesten
imádtam oda járni[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
macikos
addikt
Tomics járt oda edzeni! Azt mondta, hogy jó terem, egyszer még Bunyós Pityu is edzett ott
-
szőröscica
addikt
És Bunny hol edz? Most tudom, hogy balesete volt, de előtte?
-
Tipo16V
aktív tag
úgy könnyű "felvenni", hogy ülsz a fekpad elején, megfogod a súlyt, rá a combodra,és ahogy vagy, egy az egybe hátra dőlsz, a lábad marad úgy ahogy volt alap helyzetben. nemtudom elmagyarázni, videót meg nem találtam" rajz: [link]
aztán lábat le...és had menjen.
headhunter megelőzött[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Zomb€€
őstag
válasz headhunter #43660 üzenetére
Hát ha valamelyik kuki szólna hogy ne dobáljam, akkor odaállítanám, hogy adogassa...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Rossi
addikt
Súlydobálással kapcsolatban:
Én is szoktam, sajnos. Azonban nekem már egyszer tört szét pont a kezemben sokat dobált kézisúlyzó, hanyattfekvős tricepszezésnél. Az egész terem szaladt oda, hogy egyben maradt-e a fejem, de szerencsére csak a szám repedt fel.
Nem volt egy nagy súly, talán 15 kg, de el lehet képzelni mit csinálna az ember arcával mondjuk egy kinyújtott kézből leeső 30-40-50 kg-os súlyzó...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Kassadin
addikt
válasz szőröscica #43661 üzenetére
Kérdezd meg az edző válaszolban, biztos örömmel fog felvilágosítást adni.
Tipo16V: Tehetséged van a rajzhoz, így tovább.
-
macikos
addikt
válasz Zomb€€ #43652 üzenetére
Amik még nagyon jók, azok a Vörös Zolis szemináriumok. Főleg ami a miskolci Mupy Gymben volt. Erről van a legtöbb videó, 13 rész:
Én ezt nem is tudom hányszor megnéztem már, ez a kedvencem. Igaz, nem voltam ott, de nagyon sok embert ismerek a videóról+Zolinak szakadok meg a szövegén
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz Kassadin #43670 üzenetére
Mivel ő soha nem indult versenyen, abból kifolyólag, hogy nem testépítő, így nem meglepő, hogy semmilyen eredményt nem ért el
Ő edző,szakértő. Igaz, papírja nincs róla, ezt sokszor a fejéhez is vágták, de mondjuk én leszarom Nem a papíron múlik a hozzáértés. Ha azon múlna, akkor Ronnie Colemannek Rubint Réka lenne az edzője
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz szőröscica #43674 üzenetére
meg is látszik rajta
kár hogy nem mindig kamerák előtt eszikde ez legyen a legkisebb baj vele...
független, elfogulatlan "újságíró" aki mindig közzéteszi hogy mondjuk kai green épp melyik expon lép fel, vagy hogy dexter jackson hol nyaralt, de azt hogy a magyar sportolóink eredményeit is beírja a hírek közé.. na azt már nem.. persze kivéve ha haverról van szó...na mindegy csak sose bírom megállni
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kassadin
addikt
válasz szőröscica #43674 üzenetére
Mese habbal. Az egy dolog, hogy mit mond a kamera előtt.
Nem szoktam bbtv-ket nézni, nem igazán tetszik Bunny legtöbbször alpári stílusa.whitezo88: Egy szóval se állítottam hogy hülyeségeket beszél/ír.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Tipo16V #43662 üzenetére
aztán minek kell a lábat is felemelni ? én nem szoktam és lazán felveszem
32.5 -t még úgy szoktam bicepszből felemelni fejem fölé is mikor vállból nyomok egykezesekkel, nem tudom mi itt a para egy fekvenyomásnál rárakod lábadra azt hátradőlsz, nyomod, felülsz lerakod a lábad elé, egyben has edzés is, mikor felülsz a két 40kg -s súllyal a kezedben, az a vicc 4 sorozatot szoktam csak ugye, de hasamba ettől is izomláz lesz, attól a kemény négy felüléstől[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
whitezo88
nagyúr
reggelt! indoljon egy szakértéssel a reggel, most olvastam:
A sok proteinnek annyi mellékhatása van, hogy a szíved is nő, mivel tömény izom.
-
szőröscica
addikt
Bár a húsvét kicsit eltolta a diétámat, mégis fogytam. Innentől viszont keményítés következik. Több aerob kell.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kovsol #43679 üzenetére
próbáld majd meg 55-60 kilóval megcsinálni aztán meglátod hogy miért van a "para"
szvsz kell a segítség ha a határaidon dolgozol. persze ez nyilván nem 30 kiló nekem. ahhoz nekem se kell segítségyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #43690 üzenetére
30at még én is fel-leveszem, pedig nem vagyok egy benga egyébként nekem is ez a gondom hogy szerelős súlyzó. Az nem túl kényelmes az ember combján.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Ami nem sikerült Németországban az Universum edzőinek, itthon összejön... (Úszógumi volt, nincs!)
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz headhunter #43692 üzenetére
Gyönyörű...
-
nepszter1
addikt
Irány lábazni
-
bandus
veterán
megjött a syngex fehérjém:
íz: 9/10
oldódás 10/10eddig talán ez a legjobb fehérje amit eddig vettem, így hirtelen még az on-t is űbereli
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Proxmox VE
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest