Hirdetés
Aktív témák
-
macikos
addikt
A tej azért sz*r, mert Bunnynak megy tőle a hasa, ennyi. Ne igyon senki, mert ő azt mondta.
Ez mekkora egy idióta film: [link]
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Télen felment pár kiló plusz, és most diétázásba kezdek.
Nem ideális, nem tiszta diéta, mivel én nem vagyok testépítő.
Hetente háromszor járok konditerembe.A kajálást most diéta alatt úgy oldom meg, hogy reggel készítek magamnak két kiflit, kb. 400kalória értékben. Ebédre halat, vagy csirkemellet sütök, mellé rizset és zöldséget, kb. 5-600 kalóriányit. Vacsorára pedig vagy joghurtot, vagy valami szendvics félét. A lényeg, hogy 1500 kalória köré lőttem be az étrendet, így kalóriadeficitben vagyok.
A kérdésem a táplálékkiegészítőkre vonatkozna, ugyanis még sosem használtam ilyet. Diéta alatt edzés után érdemes valamit használni? Ha igen, akkor mit?
Hangsúlyoznám, NEM óriás izmokat akarok, diétázok, csupán az általános jó erőnlét a célom, ami eddig is megvolt, csak a télen a sok változás miatt nem tudtam az edzésre és a kajálásra figyelni, így felszaladt pár kiló. Magyarul a kalóriadeficit lényeges lenne, ezért gondolom nem szénhidráttartalmú kiegészítőt kéne szednem edzés után, hisz, ha jól sejtem, akkor ilyenkor zsírégetés helyett azt használná a szervezet.
Szerencsére flexibilis a munkaidőm, így az edzést délelőttre szoktam időzíteni, reggeli után kb. 1 órával, és az edzés után 1 órával tudok ebédelni is.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Jojo5
őstag
habafabibum....
na ezerrt nem szeretem en a szulinapi bulikat....;(http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
mocsanisi
senior tag
válasz szőröscica #42253 üzenetére
"Hangsúlyoznám, NEM óriás izmokat akarok"
Ezeken valahogy mindig mosolygok
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Zomb€€
őstag
válasz szőröscica #42253 üzenetére
"A kérdésem a táplálékkiegészítőkre vonatkozna, ugyanis még sosem használtam ilyet. Diéta alatt edzés után érdemes valamit használni? Ha igen, akkor mit?"
Ha a kérdésed a "szemesekre" irányult volna, akkor megértem, hogy "kúrákban" akarod szedni, de a táplálékkiegészítőkre inkább folyamatosságot kíván mintsem ciklikusságot, mivel ugyan oylan tápanyagokat tartalmaz, mint az étel. A kérdésedre akkor tudsz válaszolni, ha arra a kérdésre bólogatsz, hogy: "Kell neked extra tápanyag?"
Fehérje ajánlott diétához, pl: [link]Jah, és annyi, hogy ne a kalóriát számold, hanem a CH bevitelt.
"Nem ideális, nem tiszta diéta, mivel én nem vagyok testépítő."
Erre meg azt tudom mondani, hogy én sem vagyok testépítő, mégis tisztán csinálom a diétát, mert nem mindegy, hogy a kívánt hatás mikor érkezik el.[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
szőröscica
addikt
válasz Zomb€€ #42256 üzenetére
Elnézést, ha rosszul tettem fel a kérdést. Nem vagyok nagyon képben, bár próbáltam utánaolvasni a body.builder.hu-n. Azt tudom, hogy vannak tömegnövelők, és gondolom ezek széndhidráttartalma miatt nem ajánlott diéta alatt használni.
De tegyük fel nekem van most 5 kilóm plusszom. Most diétázok, és veszek egy bödön ilyen fehérjét, amit linkeltél. Ha lement az 5 kiló plusz, és visszaállok normál étrendre, ellenben az edzést folytatom ugyanúgy, akkor is jó lesz edzés utánra ez, amit ajánlottál?
-
sNORh
addikt
- környezetszennyezés van jah és? Globális felmelegedés is, tuti az ment az agyára..
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
harry
veterán
válasz szőröscica #42257 üzenetére
Szerintem fölösleges fehérje kiegre költened, hacsak nem csinálsz nagyon precíz étrendet - amit még ugye nem. Reggelire amúgy inkább zabpehely, és hát este is jobb lenne a szendvicseknél. Vegyél sok zöldséget inkább :-P
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
szőröscica
addikt
Én olyan ember vagyok, aki képtelen lenne ezt a precíz étrendet hosszú távon betartani. Nekem le kell csússzon egy pizza, vagy egy jó csülök, stb... Szeretek enni.
Nyilván most a diéta alatt nem zabálok ilyeneket, most tényleg odafigyelek, de nem a csirkerizses ember vagyok. Ezért is mondtam, hogy én nem testépítő vagyok. Volt egy elég korrekt alkatom, csak a télire átszervezések voltak a munkahelyen és nem tudtam figyelni az edzésre. Persze nem bánnám, ha még nőnék egy kicsit miután lementek a kilók, de a kajálásom ugyanolyan lesz, mint régen. Olyan, amit sok testépítő szemétnek hív, én meg átlagos emberi étkezésnek.
Tehát így akkor felesleges fehérjeport vennem?
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz szőröscica #42260 üzenetére
Tehát így akkor felesleges fehérjeport vennem?
Ha elég fehérjét eszel, akkor ne vegyél, ha meg nem, akkor vegyél...
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali!
182-3cm magas vagyok súlyom 55kg körül! Nem vagyok alul táplált semmi ilyen sőt napi 4 akár 5x eszem (22éves vagyok pár zúzódáson kívül nem volt nagyobb bajom, tehát soha nem tört el csontom) Nem tudok hízni! :/
Többször próbálkoztam gyúrással de nem sok eredménnyel. Legtöbb időszak 7-8 hónap egyhuzamban! Egyszerre kezdtük haverommal vége fele már majdnem 2x annyival csinált mindent mint én, de nem is az zavart h többel nyomja hanem h rajtam kevésbé látszott! Semmi port, szert nem szedtem!
Sose leszek egy erős gyerek de szeretnék a látszatra adni, főleg hogy jön a jó idő! Jó lenne vmi hatékony megoldás! Ha tudtok segíteni legjobb lenne privibe!Előre is köszi!
Üdv: Vacsek -
Zomb€€
őstag
válasz -=Vacsek=- #42262 üzenetére
"182-3cm magas vagyok súlyom 55kg körül! Nem vagyok alul táplált"
De bizony."...napi 4 akár 5x eszem...Nem tudok hízni!"
Ezt nem az étkezések száma, hanem a elfogyasztott mennyiség befolyásolja leginkább. Hidd el, hogy nem eszel elég sokat. Azt kéne csinálnod minden étkezés alkalmával, hogy mikor már azt hiszed tele vagy, eszel még..."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Woodslave
félisten
válasz szőröscica #42260 üzenetére
csaj vagy vagy fiú?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz -=Vacsek=- #42262 üzenetére
az aláírásod megmagyaráz mindent, nem tudom mit akarsz még tudni?
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Zomb€€ #42263 üzenetére
Próbáltam hidd el de annak csak az lett az eredménye h nagyobbat sz@rtam, bocs a kifejezésér
Egy átlag nap Reggeli 2-3 zsemle, ebéd, du-n 3-4 fele szintén megéhezem olyankor ami van, este szintén zsemle kenyér tojás virsli meg ilyenek, és lefekvés előtt is, eszem vmit! Hova egyek többet??
Woodslave: mint írtad az csak aláírás
[ Szerkesztve ]
-
Márk01
tag
válasz -=Vacsek=- #42266 üzenetére
Szerintem egy gyengébb lábedzés után többet eszem egyszerre,mint te két nap alatt.
===============================================================
-
Woodslave
félisten
válasz -=Vacsek=- #42266 üzenetére
én folyton "diétázom" de edzés után megeszek másfél kiló rizseshúst, vagy egy fél kakaóskalácsot. Mondjuk én egy nap alatt "hízok" 4 kilót (persze csak víz )
Sajnos túl átlagos a kajád, és ebből nem is tudsz elvonatkoztatni ez a baj. Haverom is ilyen, el se tudja képzelni, hogy reggelire nem kenyér van
1 kilós hús meg 1 kiló rizs egy nap 1 évig aztán gyere vissza és kérdezz ha van mit (ez olyan volt mint valami népmesében )
[ Szerkesztve ]
-
Márk01
tag
válasz -=Vacsek=- #42270 üzenetére
"183cm,55kg,zsömle,ebéd,mikor megéhezem...."ez pont elég viszonyítási alapnak.
Egyébként mi az,hogy reggeli 2-3 zsömle?Van egy kandúrmacskám ha reggelire 2-3 zsömlényi tápanyagot kapna,hanyatt fekve kiröhögne.
[ Szerkesztve ]
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Márk01 #42271 üzenetére
Írjam le h vaj szalámi uborka kecsap meg amit éppen beleteszek? Te mennyit eszel reggelire 6zsemlét? vagy egy fél csirkét?? Nem tudom miért nem lehet elhinni hogy eszek rendesen.. Sose volt problémám az evéssel mindenki irigyel hogy mennyit eszem és nem hízok mikor nekik meg oda kell figyelni! Azt eszem amit szeretnék annyit meg akkor amikor én szeretném!
Pont azért kérdezlek titeket hogy ennek ellenére mit kezdjek hogy kicsit izmosabbak nézzek ki! -
dnelb
veterán
válasz -=Vacsek=- #42270 üzenetére
Kibaszottul keveset eszel, akármit mondasz. Ilyen szarokkal hogy zsömle meg virsli soha az életben nem fogsz hízni 1 kurva kilót se, pláne ha még ektomorf is vagy.. Min napi 5-6xor kéne enned annyi rizst vagy tésztát, hogy a hányinger rád jöjjön. Akkor talán felmenne rád valami súly.
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz -=Vacsek=- #42273 üzenetére
Olyan magas vagyok, mint te és középiskolában és sem voltam sokkal nehezebb, úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy bármit is gondolsz a kajádról, nem eszel eleget...
Írd be ide a kajádat és, ha nem lesz meg a 4-500 g szénhidrát és legalább 100 g fehérje, akkor nem eszel eleget.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #42273 üzenetére
Mit szoktál enni pontosan és mennyit?
A gyúrás nálatok miből állt?
Mennyit mozogsz?
Mennyi folyadékot iszol?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Márk01
tag
válasz -=Vacsek=- #42275 üzenetére
Minden válasz értelmes volt,csak te nem értetted.
Ráadásul mindenki ugyanarról beszélt,csak más "megfogalmazásban".===============================================================
-
-=Vacsek=-
senior tag
Most ettem meg 600g (lemértem) krumplis tésztát de tényleg minnyárt hányok..
Evés: mikor mit, tésztákat, húsokat, főzelék meg ami jön..
Gyúrás: heti 3 max 4 alkalom volt egy könyv amiből vettünk pár edzéstervet meg gyakorlatokat. Rendesen minden izomcsoportra.
Mozgás: ha jo idő van bicaj (régebben sokat mára már kevésbé olyan sokat) néha séta. Télen snowboard 4alkalom/idény ~20nap.
Ivás: Inni iszom eleget abba biztos vagyok! Tehát így reggeltől számítva 2l tea meg 1l rostos vmi.
-
Ijk
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #42281 üzenetére
Hát ebből aztán sokat nem tudtunk meg.
Jó lenne tudni, hogy átlag napi hány deka húst fogyasztasz, mennyi szénhidrátot (rizs, tészta, krumpli). A következő héten nagyjából számold ki ezeket.
A gyúrás meg olyan, hogy bemész a terembe és másfél-két órán keresztül izzadsz, a gyakorlatok között zihálsz, émelyegsz, az utolsó ismétlést pedig már vörös fejjel, remegő végtaggal csinálod meg minden sorozatnál.
Csak azért mondom mert rengeteg embert látok a konditeremben aki azt hiszi hogy gyúr, közben meg ilyen wellness átmozgatást csinál.
Ha jók az edzések és elég a kaja, akkor kizárt dolog hogy nem fejlődsz, ilyen testsúllyal fél év edzéssel 10 kilót is fel lehet szedni. Gondolom hormonbetegséged meg nincs./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Márk01
tag
válasz szőröscica #42283 üzenetére
Az a mai világban nem jelent semmit...
-
God Vazzeg
veterán
Ma már a Béla is elég kedvelt női név lett, kérlek pontosabban fogalmazz
Szerk: amúgy én is azt gondoltam hogy csaj vagy[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #42284 üzenetére
látom kaptál tanácsokat, ha be is tartod, ettől függetlenül nem leszel izmos nyárra. Legalábbis nem a 2011-es nyárra
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Woodslave
félisten
bocs, az avatar, meg a -né megzavart
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Tesztoszteronfokozóból mi jött be nektek?
-
nepszter1
addikt
válasz -=Vacsek=- #42284 üzenetére
Reggelire szépen eszel zabpelyhet elmész a liddlbe fél kg 200ft körül van minden reggel vagy 100-150grammot benyomsz . Vagy ha esetleg nem tetszik a zab amibe szinte biztos vagyok akkor mellette van ilyen müzli 1kg 550ft akkor abból nyomsz be reggelire. Aztán napközbe csirke rizs , a csirkét felcserélheted halra , pulykára , hal konzerv esetleg. A rizst pedig tésztára meg krumplira . Napközbe még szépen elrágcsálsz puffasztott rizst amennyi megy. Esetleg ha az se ízlik veszel Győri jó reggeltet vagy mi a neve. Edzés után mehetne 30gramm fehérje . lehetőleg tejsavó . Utána melé még benyomhatsz megint 100gramm zabot én így szoktam . Igy feltöltöd a glikogén raktárakat ami edzés közbe kiürült. Utána 6fele megint csirke rizs , 8 csirke rizs , lefekevés előtt túró vagy esetleg cottage cheese vagy mi a neve.
A másik nem tudom hogy dolgozol vagy suliba jársz . Nem kell az a kifogás hogy áá dolgozok nem érek rá . Én 18éves fejemmel viszem a suliba a kis ételhordómat és abból eszek .A másik tanács hogy akkor mérd le a kajákat mielőtt megsütöd/megfőződ Mert a rizs sokkal több lesz a csirke meg kevesebb .
Majd jön Macikos ő ad még tömegnövelésbe tanácsokat
-
szőröscica
addikt
válasz God Vazzeg #42286 üzenetére
Férfi vagyok! Így jó?
És teljesen tanácstalan. Lehet, hogy veszek pár zacskó ilyen fehérjét, mert szerintem nincs meg a napi 100g. Ennyi kell diétázás közben is, ugye?
-
brownus
veterán
srácok, ez kamu kép?
vagy a csaj 150cm és ettől is nagyobbnak látszik az a lény ott mellette? -
harry
veterán
válasz szőröscica #42292 üzenetére
Miért ebben látod a megoldást? Mit tettél eddig a diéta érdekében? Ezek extrák, legyen tiszta a kajád, és eddz keményen, aztán jöhetnek kiegek.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest