Hirdetés
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz Márk01 #43199 üzenetére
Én is ezt írtam nem? Köszönöm szépen a bizalmad, ha anyagilag szeretnél támogatni, priviben elküldöm a számlaszámom.
joamilestoné: Váll szélesség szerintem elég, szerintem kiakasztod a könyököd, ahogy én is csináltam, amíg fel nem világosítottak, hogy nem szabad. Amikor kinyomod a súlyt, akkor csak a rúdtartó tetejéig nyomd ki, ne teljesen, amióta így csinálom, sokkal jobban érzem a gyakorlat alatt a mellem.
[ Szerkesztve ]
-
Márk01
tag
válasz szőröscica #43200 üzenetére
Majd ha megerősödik a vállad meg a tricepszed , akkor fogod érezni a mellben is.
===============================================================
-
Kassadin
addikt
Milyen gyakorlatok?
Nyilván komolyabb guggolásoknál az 1 perc pihenő nekem is kevés lesz majd.Varsam: Mindegyik rúdon van 1-1 recézett rész, nekem pont az a vállszélesség, szélesebb embereknek meg gondolom távolabb veszik fel a fogást a rúdon.
Amúgy ez a szűknyomás:
[link][ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz Kassadin #43213 üzenetére
Ja értem mire gondolsz. Én ennél szélesebben fogom, úgy mint G.Ogre is [link]
Teljesen leengedem, hogy hozzáérjem a mellemhez és kinyomásnál is mindig teljesen kinyújtom a karom. Lehet akkor ezért nem fejlődik úgy a mellem (bár még van pár gyak amit csinálok)
Holnap lesz mell, kipróbálom majd akkor így. -
Kassadin
addikt
válasz varsam #43214 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok profi a témában, nekem Mocsanisi hívta fel a figyelmem, hogy ne akasszam ki a könyökömet, és így sokkal jobban érzem fekvenyomásos gyakorlatoknál a mellem.
És persze fontos hogy minnél lassabban csináld, és ez vonatkozik minden gyakorlatra. Sokkal jobban megtudod dolgoztatni az izmaid, ha nem dobálod a súlyokat. Ezt még régebben nekem is mondták a másik teremben, például a csigás letolást kisebb súllyal tudom csinálni lassabban, de sokkal jobban megdolgoztatja. De ez csak a saját véleményem, nem szentírás.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Márk01 #43199 üzenetére
Persze, mert mire a terem elejéről odaérnek a "sugarak" és leképeződnek a retináján, addig 1 perc eltelik. Így 1 perc helyett 2-t pihen, és máris megvan a magyarázat miért nem izmos Hiszen a titok az 1 percben van, ha 2 percet pihen véletlen, az katasztrófálisan befolyásolja a sejtműködését, sőt, gyakori hiba a 3 perc pihenés, na ekkor már bekapcsolódnak a motorikus funkciók is, és heveny rángatózás jöhet létre, mivel hogy már a következő szériát csinálja a testünk, mert annak lenne itt az ideje! Így sajnos kénytelenek vagyunk 4 percet várni már, mire el tudjuk kezdeni a gyakorlatot, de mivel az már pihenőre esik így, ezért nem lesz hatékony!!
Remélem most már mindenki érti miért is olyan sarkalatos dolog az idő!!
-
varsam
őstag
válasz Kassadin #43215 üzenetére
Van benne valami, mert így a felső stádiumban nem tudod pihentetni a melled, hanem folyamat meg van feszülve.
Arra már odafigyelek, hogy a gyakorlatokat lassan, koncentráltan csináljam (vissza-és leengedést is lassan). Lehet is érezni(#43216) God Vazzeg
"hiba a 3 perc pihenés, na ekkor már bekapcsolódnak a motorikus funkciók is, és heveny rángatózás jöhet létre, mivel hogy már a következő szériát csinálja a testünk"Jaja, sok rángatózót lehet látni a teremben
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Tegnap találkoztam egy régi ismerőssel, azt mondja: hogy megváltozott az arcod, jársz gyúrni?
Pedig nem is szúrom magam ,hogy puffadjak vagy akármi Na mind1, érdekes. Semmibe veszik az ember munkáját.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Bibby
addikt
-
szőröscica
addikt
Azt szeretem bennetek, hogy olyan őszintén tudjátok lelkesíteni az embert!
-
Zomb€€
őstag
Wowowow, életem egyik legjobb bic + láb edzése volt csillagos 5!
Kraft is volt, meg kitartás, végre megtaláltam a legjobb bicepsz kombót, 48-ra biztos bedurrant
Azért ehhez az edzés utáni kémiához nem kevés vasszer kell, hogy ne kanalaznom kelljen. 50g fehérje + 10g gluta + 30g Vitargo.
Lassan frissítenem is kell a supportot, és ahogy nézegettem a fehérjéket, ez a Twinlab k. jó. Alapban van benne 4,x g glutamin, ami pl.: MyoFusionben nincs. Szerintem maradok ennél."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
macikos
addikt
Művelődjetek, ha már izmosak nem vagytok: BBTV 70.
-
Ijk
nagyúr
Durva lett a mai mell edzés. A nemrég olvasottak alapján most elhagytam a rudat, és csak kézisúlyzókkal toltam.
Ferdepados nyomás, ferdapdos tárogatás, fekvenyomás, tárogatás, végén a peck-decken már fájt a mellem. Kicsit szokatlanok még így a gyakorlatok, a karjaimat jobban terheli, és nem is mertem nagy súlyokkal dolgozni, bár így is épphogycsak ki tudtam nyomni a 12-es szériákat. Viszont keményebbnek éreztem mint az eddigi mell edzéseket, egyelőre most ezt csinálom és majd meglátjuk./人◕ ‿‿ ◕人\
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #43016 üzenetére
héjj God, aszondod ez a syngex sütikrém odaabasz? gyorsan válaszoljál ám, mert akkor még ma rendelek egyet
G.Ogre: csak nem te vagy az a vékony srác a másik fórumból? Isten hozott végre egy olyan topikban, ahol mindenki komolyan veszi az edzést, és még a mekibe is gurtniban meg izompólóban szalad le
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
whitezo88
nagyúr
mi van a telihold miatt edzett jól mindenki? én is 5* -ost edzettem. jó, hogy váltottam termet, jobban durranok, több az erő, jó a zene, és vannak olyan csajok hogy a szemem kiesik, mikor a seggeket meg a dekoltázsokat bámulom pihenő alatt.
amúgy havertól kaptam 1 levél testo pump-ot, kipróbálni, azt mondta jó anyag és még asszonnyával is nőtt a teljesítménye
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
én is kurva jót melleztem ma
85/12
90/10
95/8
100/7
80/12
60/20 -
deniro2
senior tag
Szerintem alap, hogy teljesen máshogy érzi az ember a kézisúlyzós mellezést. Én teremben lenyomom a szükséges max súlyos edzést és itthon még heti 1-2x rátolok 60 kilóval 5x10-et kézisúlyzóval, mert már régen rájöttem, hogy teljesen más terhelést ad ez a fajta mell edzés.
Kis súllyal/egykezesekkel olyan szintű fájdalmat lehet produkálni, hogy az ember majd összeszarja magát, ami merőben különbözik a nagysúlyos "nem megy ki több" érzéstől.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest