Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Ma van nemzetközi tejnap, és senki nem szól?
Ελευθερια η θανατος
-
Bubee82
őstag
De. Ma - csak úgy, mint szinte minden nap - ennek örömére ittam legalább fél liter jersey tejet. Jóvót. Ja és ettem egy kis sajtot is. Az is jóvót.
És mondjunk hálát a magyar szakembereknek, akiknek köszönhető h ma kiváló minőségű tejsavó és kazein fehérjeporokat zabálhatnak a testépítéssel foglalkozó jónépek. Többek között.
-
BÁ Nutrition
addikt
a kosárlabdában lényegesen többet számít a szakmai képzettség.
szerintem nem döntő az hogy cuccol vagy nem. és semmiképp nem ölt olyan méreteket mint más sportban.
pl én is tudtam közel akkorát ugrani hogy lefejeljem a gyűrűt, és ez szerintem bőven elég. mindezt naturálban 18 évesen, ill szintén tudtam 360fokos, zsákolásokat is csinálni stb. ennél magasabbra nem kell ugrani. nem ezen múlik az eredmény, max cirkuszi látványosságnak jó.. a profi sport meg nem erről szól ezeket általában csak szar védők ellen lehet megcsinálni, vagy egy sikeres leindításnál. szar védőből kevés van, leindítás meg ígyis úgyis előfordul. az már részletkérdés hogy dobsz egy pincért vagy ugrasz egy fejest a végén a gyűrűbe. több pontot nem kapsz érte.
ill ha zónávédekezés van akkor megint mire mész a kokszal? ... ill korlátlan cserelehetőség van, annyit pihenteted az emebereket amennyi kell.
szerintem itt sokkal többet számít a játéktudás. és hogy hogy van összerakva a csapat. mekkorák az emberek. a kondi is fontos, ilyen efit, még el is tudok képzelni hogy szednek, vagy valami mást. de nem ezen múlik, ezt más is be tudja szedni és ugyanott van pár perc alatt vele.
na ennyit ugyse olvasok el úgyhogy nyugodtan lehet beszólni valamit, pl kapjátok be a f*szomatyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #14453 üzenetére
húzzál a kosarasok ide topicba, viszlát
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
válasz Bubee82 #14456 üzenetére
Hogy szakszerüen leszűrik és így nem marad benne zsír meg nem lesz pille a tetején, mint 40 évvel ezelőtt... idősebbek mindig a vajat hiányolják és a többi hasonló zsírt.
Amúgy tegnap tudtam meg, hogy antibiotikum szedésnél nem ajánlatos tejet inni, mert csökkenti a hatását.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz macikos #14444 üzenetére
Hát nem igazán. Tegnap jöttem haza a 3 napos kirándulásról..és egyből dőltem be fürdés meg evés után az ágyba és ma délbe keltem fel, olyan 14 órát aludhattam. Hála istennek túléltem de elég nehezen. Folyékony kenyér és a Jim Beam kóla tartott életbe(ja meg a csipsz ). Mondjuk voltunk étterembe kajázni, cordon bleu (vagy mi) sült krumpli, rántotthús, csirkepöri(ez szar volt mert elsózták) és lekváros palacsinta(ez meg túl édes. ). Persze mellette ment a pufirizs meg konzerv bab. Első nap meg 16 stangli(8 sajtos,8 pizzás) a teszkóból.
Majd holnap reggel rakok, most tele van a tárhely PH-n.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
LOTR
addikt
hát azért nagyon nem mindegy mikor fárdnak el a játékosok, és az állóképesség is nagyon fontos, meg a koncentráció a technika miatt - ahogy te is említetted - és itt is biztosan használnak doppingot
One Ring to rule them all
-
penene
őstag
Jaja, nem is maguktól vannak úgy felhúzva 90 percig pl. a focisták.
Egyébként van jó néhány naturál kiegészítő is, ami képes az ilyen mentális fókusz és állóképesség növelésére, de nyilván van durvább cucc is, ami még jobban segít.Nekem pl. egy fél adag energizáló úgy hat, hogy edzés után is totál fittnek érzem magam.
-
-
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #14471 üzenetére
nekem nem az jött le, hogy azon múlik, nem is írtam olyat, de azt már igen, hogy a dopping egy nagyon fontos tényező
ha nem lenne dopping akkor is valószínű ugyan azok nyernének minden sportban, mint most, de mivel van dopping így használják is, és az amúgy is kiemelkedő teljesítményük ezáltal még jobb lesz
ezt valószínű úgysem neked kell bemutatni, hogy nincs élsport dopping nélkül, és ez alól tulajdonképpen semelyik sport sem kivétel (jó példa a pekingi olimpián sportlövészetben vagy hol, a legutolsó helyen egy kínai lány végzett, ellenőrizték, doppingolt)One Ring to rule them all
-
$R64
tag
Nem az hogy biztos, 100% hogy használnak doppingot, csak az NBA-ben vagy Spanyol vagy Angol banjnokságokban stb meg is "éri", bár ezek irreálisan sokat keresnek!! Nfl-t küzdő sportokat ne is említsem.
Itt Magyarországon is megy a koksz, még foci nb 2-ben is, sőt Amcsi foci témát aki kicsit vágja, az tudja hogy az 1. osztályban rengetegen cuccolnak itt Magyarországon, 0 forintért, a sok marha... Szedik a sok kétes eredetű szart.
Nyilván magasabb szinten, olyan cuccot nyomnak a világklasszisok amiknek a mellékhatása elfogadható és jóval komolyabbak amiket itthon lehet kapni. de azok sem veszélytelenek, mikor a sportoló össze esik a pályán az mitől van? nyilván a helyes étrendtől meg a tápkiegtől... na ja...
Sajnos oda tart a világ hogy már minden lof**z sportban megy a koksz, és aki tartani akarja a lépést annak be kell állni a sorba. A testépítés meg tényleg az a sport ahol el kell dönteni egy idő után hogy igen vagy nem. Mindenképp a NEM, a helyes út, de hát hiú az ember, és mindig nagyobb akar lenni.Nyíregyháza "réme" --> [link] na ős se koxolt... Messze a legnagyobb combja van a hazai mezőnyben [link] Vörös Zotya, Kathi Béci "nagyság", csak nem nagyon versenyzik az utóbbi időben.
-
$R64
tag
Már lehet ez is volt --> az olajos "tetű"
Testépítés szégyene hogy vannak ilyen és ehhez hasonló "emberek"... Egy vicc, egy 0, "sport teljesítményről" nem igen lehet beszélni!
a full víz,zsír és olaj kombinációja - na igen ilyenek is vannak, sajnos...[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Quan-Chi #14463 üzenetére
le (mondjuk nem 5% testzsírra az is igaz )
de kurvára nem azt mondom, hogy 100 kg 15% az kinézetre, elérhetőségre stb. egyenlő egy 90 kilós 5% tzs-ú versenyfazonnal. (egyébként szerinted akkor mennyi a versenyzők tzs-a?) Annyit próbáltam mondani, hogy az izomtömeg pusztán matematikai alapon ugyanannyi. Ismétlem, nem azt hogy a 100 kilós fazon le tud 90-re menni 5% tzs mellett. Nézegess a builder.hu-n versenyző profilokat. Biztos hazudnak, de Lénárd Lajosnál 10 kg a különbség. Biztos qrva sok izmot elveszít a diéta során.
Mindegy hagyjuk, Boxer megmondta a tutit, hülye vagyok, biztos te csinálod jól, aki 1 hét alatt 20 kiló vizet ledob (csak hogy tompítsam az élét )
[ Szerkesztve ]
-
Márk01
tag
Természetesen van alapja annak amit leírsz,de azért azt se felejtsük el,hogy amikor "kox"használatáról beszélünk,nem csak a "hagyományos"testépítő cuccok vannak.Nagyon komoly kémiai cuccok segíthetnek,a regenerálódás,motiváció,izületek,keringési rendszer,belső szervek,teljesítmény, stb...csúcsra járatásában.
Nemhogy a profi sport,de még ezek a hitvány sztárocskák is (zene,film...)élnek a "lehetőséggel".Egyébként nézd meg a kiöregedett NBA sztárokat,szinte mind csak egy roncs,szétment izületekkel,és hát mentálisan sem a télapóhoz hasonlítanak.===============================================================
-
-
Quan-Chi
őstag
szerencsére megjött reggel az ElitWhey egy felüdülés lesz az ISO100 után , meg egy Xpand ... óriási mázli hogy még a múlt7en megrendeltem mert most 4K-val feljebb ment a fehérje kutya világ lesz ránk ha tovább emelkedik az USD
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Quan-Chi
őstag
válasz Woodslave #14484 üzenetére
akkor te is az a fajta vagy akinek nem az eredmény számít hanem az hogy 100 évig bejárjon ? BB.hu-n van egy nagycsomó ilyen kérdés " te bani meddig elég ez a kieg ? "
én se iszok túl sokat de mittudom én ha nincs edzés 2 adag ha van 4kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #14489 üzenetére
Érdekelne, hogy ezt honnan veszed, ugye az elfogadott és 1000-szer (kellőképp) megindokolt módszer, hogy edzés után a legfontosabb. Milyen csodamódszert olvastál már, hogy te ha iszol is csak edzés előtt? Vagy edzés után tudsz azonnal megfelelő mennyiségű fehérjét szilárd kajából bevinni?
-
Quan-Chi
őstag
válasz Markgx10 #14491 üzenetére
nem a mennyiséggel van a gond, mert lehet edzés után elegendő fehérjét bevinni kajából is. csak épp az lassan szívódik fel míg a tejsavó gyorsan. itt a sebességen van a hangsúly ! én edzés után duplázni szoktam legtöbbször valami izolátum-koncentrátum keverékkel. edzés előtt meg vagy valami NO fokozó vagy ha off van belőle 2 havonta 4 hétre akkor BCAA+karnitin
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Woodslave
félisten
válasz Quan-Chi #14494 üzenetére
ja ezt mondd el majd Ronnie Colemannak, aki edzés után betért a Firehouse Steak bárba steaket és édesburgonyát enni. A hülyéje ahelyett, hogy az öltözőben shakelne egyet. (megint csak hülyülök, biztos shakel egyet, csak azt még nem láttam)
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok urak,
1 év 2 hónap kihagyás után újra edzek
Tudom viszlátNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV