Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz ígyvanferi #30434 üzenetére
Ha még aktuális, és jársz a belvárosban, tudok adni. De CSAK gluténmentes sörrel fizethetsz
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
válasz ígyvanferi #31182 üzenetére
Fias-Párkányi a Szent István úton, Somogyi Elektronika, vagy Varga Tibi bá (Impukzus)
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Joker88
őstag
válasz ígyvanferi #31426 üzenetére
csak hogy is mondjam,eléggé bátor,illemtelen a gyerek.. jobban értékeltem volna ha szól is valamit,vagy hasonló..akkor még talán kapna is valamit,de nem ezzel a stílussal.
elég csak egyszer egy erősebb figurával összeakadnia..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Balinov
titán
válasz ígyvanferi #31428 üzenetére
Pontosan, csak a nicked tudnám ismételni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
sladka_pani
senior tag
válasz ígyvanferi #31569 üzenetére
Szintén
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
jamba
aktív tag
válasz ígyvanferi #32158 üzenetére
Hali
Most így karácsony előtt-és között érdemes egyben hirdetni ha lementek az ünnepek utána inkább alkatrészenként.
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
bundilolo
tag
válasz ígyvanferi #32214 üzenetére
Erről is tudok, de értesítő nélkül még én sem tudom megmondani, hogy jött-e csomagom vagy sem.
-
válasz ígyvanferi #32522 üzenetére
fm2-es rendszer? arra azok is jók, s eszméletlenül olcsón mennek
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Jazzos
őstag
Optiplex 390, 790, valamit biztosan ki lehet fogni használtban, azok elég jók.
-
Dryman
őstag
Optiplex 790-et láttam használtan azon cégeknél akik dell gépek újrahasznosításával foglalatoskodnal.
51990.- bruttoért vettem win7 refurbished coa-val, az annyit tesz hogy 12900Ft a windows-os része a dolognak..
ha ezt levonod, akkor dell 790-et 4GB rammal, 250-es hdd-vel és egy core i5 2500-val 39000-ért van atomstabil géped.....aztán létezenek ezek a gépek kiherélt változatban is core i3-mal és sima pentium G630-al is azaz pentium dualcore szériával...na ezek a pentium kétmagos 790-ek mennek olyan 25000Ft körül.
Socket 1155, de a chipsete meg a stabilitása kárpótol...ja és az MT kivitelben elbír a tápja egy normál PCI-E kártyát is ami nem igényel plusz 6 tűs tápot.....szóval még bővíthető is az integrált garfikus teljesítménye.Mellesleg van nálam egy Fm2-es gép A6 6400-as procival, csak össze kellene dobni és már vihető is lenne.
Ahogy a kolléga is mondja...jók ezek a kis FM2-es cuccok, és ha teszemazt sikerülne bele egy A8 5600-os procival szerelt példány kifognod, akkor a valós 4mag és a prociba integrált HD-s VGA lazán odaver egy Pentium Dualcore-nak, nembeszélve az Intel integrált vga megoldásairól....árban viszont ugyanannyiért adják... a minap volt a PH-n az apróban alaplap+A85600 12000Ft- áron ehhez kell egy ram, ház és táp és kész a gép
20-25K-ból....[ Szerkesztve ]
-
jamba
aktív tag
Ment PÜ
-
Coyot
őstag
válasz ígyvanferi #32910 üzenetére
Nálam van pci-e vga még talán valami ati 4350 meg van egy nv is, talán 8400gs vagy hasonló nagyteljesítményű
Má' nem
-
erdey_a
addikt
válasz ígyvanferi #32938 üzenetére
helyenként konkrétan 60mm esett egyetlen óra alatt
a többi stimmelVérboci
-
laszlohu
addikt
válasz ígyvanferi #32938 üzenetére
Egyik cikkben arról írtak, hogy egypár autó menet közben elvesztette a rendszámát Győrben
az "árvíz" miatt,
és ez volt, ami miatt paráztam.[ Szerkesztve ]
-
sotetlovag97
tag
válasz ígyvanferi #33395 üzenetére
Az a gond, hogy az is van olyan drága mintha egy kisebb házat vagy egy normál lakás lenne kibérelve.
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
sotetlovag97
tag
válasz ígyvanferi #33398 üzenetére
Már vártam egy hasonló kommentet.
Sajnos igen, rengeteg ember van aki miatt így gondolkodnak az emberek. Rossz élményt még senkinek sem okoztunk és nem is fogunk. Emellett mindenféle papírt hajlandó vagyok erről írni.
Több helyen is voltunk már, eddig mindig meglepődtek, hogy “tudnánk a fiatalok rendet is hagyni maguk után”.(konkrétan elhangzott mondat)Elnézést a kifejezésmódért, de az általánosítást nagyon nem szeretem és szerintem innen mindenki volt fiatal(legalábbis nagyon remélem ), valószínű legtöbbünknek megvan még a feje, keze és lába, fiatalnak lenni nem egyenlő a rongálással és a felelőtlenséggel. Szerintem.
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
envagyok
veterán
válasz ígyvanferi #33414 üzenetére
Semmi.
Ki mondta, hogy van benne?
Van akinek munka, van akinek szórakozás/hobby[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
-
erdey_a
addikt
-
envagyok
veterán
válasz ígyvanferi #33428 üzenetére
Szia,
Adok neked ingyen számítógépet, ha rászorulsz, keress meg privátban.
A topik címe, meg adok-veszek, beszélgetek.
Szerencsére azt csináljuk -
jamba
aktív tag
válasz ígyvanferi #33607 üzenetére
Hali
FSP Hexa 400 van 6000Ft-ért viheted.
Üdv
-
G@ben
addikt
válasz ígyvanferi #33808 üzenetére
A Lima nem beülős? El is lehet hozni?
Szerk: nem jó, holnap kéne, és úgy nézem, pont nincs nyitva.
Viszont az Interspar is jó ötlet, kösz![ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz ígyvanferi #33810 üzenetére
Akkor marad a többi, mindenképp holnap kéne.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
golya32
senior tag
válasz ígyvanferi #33978 üzenetére
Tudom de ezt nem hagyhattam ki
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
PociAti
őstag
válasz ígyvanferi #35702 üzenetére
A szolgáltatás jellegén múlik. Vannak nagy költségvetésű, és hosszú ideig tartó munkák, melyeknél az árajánlattal eltöltött idő hossza, vagy annak bérköltsége eltörpül.
Viszont vannak munkák, ahol ez nem így van. És az árlistában szereplő tételek alapján akár az ügyfél is ki tudná számolni magának a költségeket. Vagy legalábbis elég pontosan be tudná lőni. De sokszor hallottam már: "Kérjünk árajánlatot, az úgy is ingyen van!" -
golya32
senior tag
válasz ígyvanferi #37934 üzenetére
A Győr az passzol
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Gumi és felni topik
- Politika
- Wuthering Waves
- Spórolós topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok