Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Lehet kicsit furának tűnik, de üres, azaz írható CD lemezeket keresek, normál 700MB-osat, és jó lenne olyan, ami minél kisebb sebességen is megírható. Playstation 1-hez kell!Sajna amiket most kapni "fillérekért", az legtöbb minimum 24X-es, amit abszolút nem olvas, vagy 16X-os, ami határeset, de szenved vele a gép, illetve megpróbáltam 10-12X-est is, nem sok javulással, és csak 1 db-ot tudtam beszerezni TDK-ból amit 8X-osan meglehetett írni, na ezzel már szépen fut a játék. De érdekel akár olyan amit 1-4x-esen is meglehet írni. Köszi ha tud valaki segíteni, max. kipróbálom az összes cd-t 2018-ban a piacon
-
zsigee
aktív tag
-
jamba
aktív tag
Gratulálok Kolléga
-
zsigee
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
-
golya32
senior tag
Gratulálok!!!
-
zsigee
aktív tag
Kedves topiklakók, ismerőseim!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a leendő "kockák" tábora tegnap reggel 6:34-kor bővült. Megszületett második kisfiam, Csongor Zétény. Baba és mama jól vannak.
Szép estét mindenkinek. -
half333
őstag
Üdv! Eladó Assassins Creed Origins Ps4 játék (használt). Akit érdekel írjon privátba.
-
Dryman
őstag
Fekete jól szellőző ATX házat keresek!
Hátha éppen pont egy topiklakónak lenne! -
zsigee
aktív tag
válasz
z123456789 #33078 üzenetére
Megy privát.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem tudna valaki ajánlani klíma szerelőt Győr környékén? Nem fúj hideget, illetve a kültéri egység mintha nem akarna dolgozni, beindulni.
Hálás lennék bármilyen telefonszámért. (Google-t már végig telefonáltam, légyszi ne onnan ajánljatok, csak olyat aki nagy eséllyel ráér, és nem csak saját egységet szervizel.
)
Köszönöm.
-
golya32
senior tag
2014-es Astra J kombi 1,6 benzin turbo 180 le 174e km-el első tulajdonostól eladó, érdekelhet valakit?
-
BaKeSZ87
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy könyvet keresek, a címe Fémtechnológiai táblázatok, ha valakinek van esetleg egy felesleges darab, megvenném. -
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek s 1155 procit:
Pentium 2020T vagy i3 3220T vagy i3 3240T egy HP asztali csodába kellene de csak a T-s procikat esyi a kis dög akinél lenne PÜ vagy telefonon elérhető vagyok
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, valakit érdekel nagyobb tételben euró?
-
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #33066 üzenetére
Hi All.
Ez engem is érdekel! Jó a téma!
Voltam a Szent Imre úton, mindkét boltban, hát azt hittem leülök...
Grande Punto, első-és hátsó hangszórók cseréje, alaphangon 50k... Persze cserével...
Én alap hangszórókat kértem, a jelenlegi gyári 25w-os, a gyári fejegységhez. A gyári a Rieglernél 13k/hangszóró+munkadíj.
Szóval, ki mit ajánl?Üdv.
-
Joker88
őstag
olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy hol érdemes megcsináltatni a kocsiban lévő hangszórók cseréjét/pótlását ? tudniillik, a két első ajtóban van egy-egy hangszóró és hozzá azok a köznyelvben "csipogóként" futó mini hangszórók, illetve hátul hiányoznak a kábelekkel együtt a hangszórók.. nem kell annyira profi zene,csak egy hétköznapi ,hogy halljam azért a zenét normálisan vezetés közben .
-
Dryman
őstag
Valakinek itt a topikban lenne eladó Thermaltake vagy Cooler Master ATX számítógépháza???
Jól szellőző fekete ATX számítógépházat keresek! -
Tarill
őstag
üdv! eladó családi házat keresünk győr 20-25km-es körzetében(minél közelebb annál jobb), 10-12milliós ársávban nyilván olcsóbb szóba jöhet drágább csak jó állapot esetén, közművesítettet(gáz nem fontos), felújítandó de nem romos tégla ingatlant!
gondoltam beírom ide is hátha
összességében eléggé elszomorító a helyzet
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #33057 üzenetére
Már üzentem sms be és telefonon is, semmi válasz nem jelentkezik, még 5.ig van idő, de nem látok esélyt.
-
golya32
senior tag
Kérdésem van.
Egyik ismerősömnek adtam kölcsön 150e-t amiről készült papír, havonta kellett volna törlesztenie, nem sikerült neki. 5.-én jár le a kölcsön, mit csináljak?
Jelentsem fel?
Természetesen nem elérhető, valszeg le vagyok tiltva nála..
Voltam már náluk, sajnos csak egy hete, anya garzonjába laknak az élettársával és 2 gyerekkel most jön a 3...
Amikor mentem akkor éppen csak a muter volt otthon, esély sincs rá hogy megadja..Már többször kért tőlem 30-50e-t idáig mindig megadta, most eltűnt.
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Két kisgyerekem (6 és 8 évesek) mellé keresek német tanárt, illetve anyanyelvű "oktatót", aki heti egy alkalommal (lehetőleg szombaton) beszélgetne velük németül. Tudtok ajánlani valakit? Köszönöm! -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. 1db RJ11 4/6-os dugót kellene egy kábel végén lecserélni.
Légzésfigyelőről van szó és letört a rögzítő pöcök. (Így adjál kölcsön bármit is...) Akinek van ilyenje, és rá is tudja rakni, jelentkezzen legyen kedves, és megbeszéljük. Természetesen nem ingyen várom. Valamint jó lenne, ha ilyen dugó is lenne, illetve hol tudom beszerezni?Köszi, sziasztok.
Erről van szó:
-
jack982
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #33043 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/samsung_evo_plus_128gb_microsdxc__sd_adapter/hsz_1-50.html
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem.
2003-as Fiestámat szerettem volna leműszakiztatni, de sajnos kitalálták, hogy azok a felnik amik rajta vannak, és amivel már kétszer átengedték, most túl szélesek (195/50/15).
Most 30 napom van újra vizsgáztatni, addig számít bele az elővizsga ~9k-s díja.
Szóval olyan segítőkész fórumtársat keresek aki:
a) tudna kölcsönadni pár napra 15-ös ford felnit vékonyabb nyárigumikkal szerelve VAGY
b) hajlandó lenne velem felnit és gumit cserélni a vizsga napjára (itt fontos megjegyezni, hogy új continental gumikkal adnám)Természetesen rugalmas vagyok, házhoz megyek, illetve fizetek is érte ha kell.
Előre is köszi!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sotetlovag97 #33043 üzenetére
128GB-os nem jó?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne eladó legalább 32gb-os microsd kártyája?
1080p 60fps videóhoz kellene egy Gopro Hero4 Session-be. -
lacy86
addikt
Valakinek velemenye van errol a cegrol?
[link]Esetleg tudtok “jobbat”?
-
Füleske
addikt
válasz
BigBlackDog #33002 üzenetére
Talán azért látsz sokat mert már pár éve hirdetik ezeket. 2-3 éve meghirdetett lakások közül sokat látok ami most tart az alapozásnál , vagy ami már elkészült annak a nagy részét sem adták el. Szóval ami nincs kész annál ne nagyon hidd el az elkészülési időpontot...
-
erdey_a
addikt
sziasztok, hol van nagyobb választék marcipánfigurákból?
valami tipp? -
Hannibhál
őstag
Hejhó
Kiadó albérletet keresnénk párommal, adott esetben 3.-ik embert is tudunk hozni ha muszáj, de jobb szeretnénk ketten. Párom tanító, én mérnök vagyok s mindkettőnknek stabil munkahelye van, ha nem Győrön belül van az se nagy gond, lényeg h rezsivel együtt ne legyen lehetőleg 75-80nál több
Ha valaki tud kérem szóljon, a tulaj 3 év után eladta a fejünk fölülXD -
erdey_a
addikt
O-gyűrűt hol tudnék venni, van tippetek?
42,52 x 2,62 kellene, de valami közeli mérettel is kibékülnék.
-
golya32
senior tag
CNC marost keresek Écsre másodállásba, állandó délutános műszakba (16-22)ig
Optimum F150 marógépre egyedi gyártásra. -
okiDoki
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok megbízható, nem csillagász albérletet ajánlani?
Egy ismerősömnek kellene, rendes, szolíd srác és szerelmi bánata is van!Köszííí!
-
jamba
aktív tag
Üdv All eladó mini laptopszerűség lenne:
PEAQ P1011-x típus a szörnyeteg.
Nagyon szép állapotban van a gép11.6" FHD-Led érintőkijelző
Intel celeron quadcore N2940 4X2.225GHZ
4GB DDR3 1333Mhz memória
Háttértár valami HCG8e 60 gb EMMC talán ssd lehet mert elég gyors a gép
Akku üzemideje kb 5-6 óra mivel 2 db van benne
eredeti töltőadaptere jár hozzá
A géphez saját win 10 home prémium op rendszer tartozik digitális kulccsal aktiválva
Bővebb infó: [link]
ára: 38900Ft -
jack982
aktív tag
https://hardverapro.hu/apro/samsung_evo_plus_128gb_microsdxc__sd_adapter
-
G@ben
addikt
És ezzel a csodával javítottam anno egy csomó havernak gépet, amik utána működtek is!
Még jó, hogy nem számítógéppel végzem a munkám! Ja, de.
De munkatárs is nézett, hogy ha ő nyomta le ugyanazokat a billentyűket, akkor ment, ha én, akkor nem. Mindezt pár másodperc különbséggel ugyanazon a gépen. -
G@ben
addikt
válasz
Dryman #33023 üzenetére
Átdugtam a kábelt, nem lett jó. Ahogy írtam, a routert is kihagytam a körből, tehát a lakásba bejövő kábellel próbáltam mindkét gépet. Úgy sem működött. Avastot nem frissítettem, a másik gépen pláne nem.
Úgyhogy visszadugtam mindent úgy, ahogy eredetileg volt, majd kb mikor írtál, vissza is jött a net... nem értem, miért, de működik... tuti van valami kisugárzásom, mert a számítógépek hajlamosak nem úgy működni, ahogy szeretném. Pl ugyanaz a billentyűkombináció az én irodai gépemen nem megy, a kollégáén igen, de amint kolléga az én gépemen próbálja, megy. A szeme láttára használom tök ugyanazt, nem nyomok félre, aztán mégse megy, 2 perc múlva meg igen...
Imádom a számítástechnikát!Azért köszi a tippeket!
-
Dryman
őstag
Azt irod hogy wifi ugyanazon routeren ok, csak a gépek amiket kábelesen csatlakoztattál az nem megy....a routeren ált. 4 utp csatlakozó van, elsö körben átdugnám a kábelt egy másikba...ha ott sincs net, ugy hogy legalább két különbözö géppel is probáltad, akkor a routered kábeles része lesz a ludas....de lazán az is elöfordulhat, hogy frissitetted az avast szoftveredet prora...pusztán véletlenségböl, aztán letelt a 30 napos probaverzio, és mivel nem fizetted be a fizetös licenc diját a hálókártyádon aktivált valami mininic vagy hasonlo szürőt pusztán kibacásból....viszont ez esetben csak 1db géppel lenne probléma....
-
G@ben
addikt
Segítséget kérnék! Bekapcsoltam a gépem, de nem megy a hálózat. Reggel még jó volt, most már nem. A router wifi része tuti jó, azon keresztül írok telefonról. A gépen azt írja, hogy nincs azonosított hálózat. Mi lehet a gond?
Eszközkezelőben az egér és a hálókártya között van egy ismeretlen eszköz sárga felkiáltójellel. Az mi lehet? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Kíváncsiság és érdeklődés szinten kérdezném, hogy van-e esetleg valakinek eladó női kerékpárja?
Lehetőleg legalább első kosárral és normál állapotban. -
Swordfish83
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék olyan nálam hozzáértőbb emberkét aki kicserélné a videókarimban az egyik ventillátort.( Vagy mindkettőt )
Nekem a teljesítménye az én felhasználásomhoz teljesen elég szóval lecserélni nem szeretném a kártyát.
A kari egy Sapphire HD7950 Dual X lenne.
Dupla ventis és az egyik venti már idegesítő hanggal karcol.
Nézegettem az olajzást de nem tudom az célravezető lenne e...Köszi
Balázs -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van pár új (szó szerint) eladó cuccom:
- 24-es Dell monitor
- Nikon fényképező
- Sony fényképezőIlletve van pár munkavédelmi cipő:
- Delta Plus Asti S1P SRC, méretek: 43, 43
- Coverguard 9VERO, méretek 40, 41, 42, 44, 46
Ár: 5k/párTopiklakóknak természetesen komolyabb kedvezményeket biztosítok.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a héten szeretnék lemenni Kaposvárra egy ETZ 250-ért és úgy néz ki, hogy futónk az már van(de az se gond, ha azt is lehet bérelni) , viszont egy vonóhorgos autó kellene, hogy elhozzuk vagy egy dobozos, amiben elfér esetlegesen.
Valaki innen tudna ajánlani valakit, aki nem horror áron ad ki ilyen autót/autókat?
(nem kell szépnek, vagy fullosnak lennie, csak vigyen el és hozzon vissza)Előre is köszönöm a válaszokat!
(Bödör Krisztiánt már próbáltam, jövőhét csütörtökig nem ér rá) -
-
Oldbiggy
tag
Üdv az Uraknak. Szeretném kérdezni, tudtok olyant aki P8 lite javítással foglakozik? Akkumulátor csere, és WiFi-Bt chip csere kéne. Köszi.
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #33011 üzenetére
Adorján Gábor Gyirmóton, ha ki bírod várni (engem szivattak sokáig, csak rá is ért a dolog), akkor nagyon szépen dolgoznak. Ha ott van autó, akkor már gyors a dolog, csak nehezen adnak időpontot. 1-2 hónapig ment a "hívj vissza jövő héten, hátha"...
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
személyautóban kormánykerék + váltógomb bőrözésre keresek szakit, tudtok ajánlani valakit?
-
BalooTM
tag
Hali, valakinek van eladó 32" körüli lapos tv-je eladó?
Köszi,
Baloo -
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, szeptember közepétől 15M-ig engem is érdekelne ingatlan, ha valaki tud valamit, ne habozzon
.(Panel lakás/társas házban lakás)
-
golya32
senior tag
válasz
BigBlackDog #33002 üzenetére
Nekem van egy eladó felújított lakásom ha érdekel..
-
Hannibhál
őstag
Érdekel valakit Doogee y6 max 3d telefon? 42ért árulom, de topiklakóknak 39-be elvihető, 2 évig garis még euronics-ba, doboza, töltője mind megvan
-
Dryman
őstag
Ismét keresek AMD-re való hőcsöves hűtőket, 2db is esedékes lenne mostanság...
Hőcsöves legyen és ne agyári AMD-s, AM2, AM3, FM2, FM2+ kompatibilitással...
Artic Freezer 7 Pro és társai érdekelnének...ID cooling, Cooler Master TX sorozat...
Köszönettel!
Dry -
bendeguz76
aktív tag
Most per pillanat győrben irgalmatlanul elszabadultak a lakásárak.boldog boldogtalan építkezik,nagyon nézd meg mit veszel minőségileg.
-
BigBlackDog
veterán
Győrben lévő, új építésű lakóparki lakásokról mit lehet tudni? Látok egy rakat, még el nem készült lakást hirdetve. Ennyire nagy lenne a kereslet, vagy csak túlbecsülték a piaci lehetőségeket a vállalkozók?
Mennyire lehet érdemes ezekben gondolkozni? Vagy jobban jár az ember, ha inkább olyan lakást keres, ami már készen van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- E90 05-11 bal hátsó led lámpa foglalattal.
- BMW 3-as sorozat E90/E91 (2008-2012) ködlámpák.
- Lenovo 15,6",8.gen.i3 (4x3,6Ghz)IntelHD,8-12GB RAM,128-512GB SSD,jó akku,szép állapot
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB GDDR6X 320bit OC RGB LED Videokártya
- 1 év garancia,Lenovo 15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 7520u,16GB DDR5 5500Mhz RAM,512GB SSD,Új állapot!!
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest