Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Taki_
tag
válasz
Füleske #33882 üzenetére
Nézd. Te döntöd el, hogy melyik a jobb: Bemész vad idegenként egy boltba, ahol rádsóznak vmi drága cuccot, hogy az ilyen-olyan fasza és közben szart sem ér. Vagy bemész egy olyan helyre, ahol nagyon jól ismernek téged is, meg a bicajodat is és aszt mondják, hogy ne szórakozz ilyen 10-15e ft-os zárakkal, ha kell nekik a bicaj, úgy is elviszik. Egy zár önmagában semmit sem ér! Bicajvédelem az az, amit Gaben csinált! Lehet nála érdeklődni!
-
ixtom
tag
válasz
Speeedfire #33893 üzenetére
Egészségetekre
mod: ez is egy avatar
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #33889 üzenetére
Bírom, ezeket az avatár-linkeléseidet.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33889 üzenetére
Nekem az maga a buli
-
VinoRosso
veterán
válasz
Füleske #33884 üzenetére
Végignéztem, meg a 2.-őt is, és ha egnézed a végén ott a reklám, hogy milyen zárat vegyél. Ha nem látom a kamerát akkor biztos hogy lerúgtam volna a csávót. El nem tudom képzelni, hgoy nem volt senki sem, aki beszólt volna neki, hogy mi a f.szomat csinál. Sőt szerintem volt is, csak azt nem rakták fel.
-
Taki_
tag
válasz
Balinov #33875 üzenetére
Én is pont egy pcworld-ben kezdtem el tapogatni még 4,5 éve, mikor megjelent a Tiger
Aztán rá fél évre meg is tudtam venni.
Speeedfire:
Ezt már többen is mondták. Az a baj, hogy nem tudom az AutoCad megy-e linux alatt... Majd kiderül... Ha nem megpróbálkozok ezzel a win7-el, mert hát szeretem a kihívásokatMonitor téma tárgytalan!
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #33873 üzenetére
Ez inkább Clint Eastwood - nak néz ki.
-
Füleske
addikt
-
Taki_
tag
válasz
Balinov #33789 üzenetére
Ok. Értem én ezt, de akkor a mac-em miért tudja mégis lejátszani az összes régiókódot. És már 4 éve is tudta, mikor vettem, pedig akkor még netem se volt hozzá odakint.
Meg még pár windows fail: nem tud adat dvd-t írni, nem tud pdf-et olvasni, nem tudja a canon raw-ot (cr2) lementeni a gépemről, illetve megnyitni meg pláne nem. Egyszerűen csak folyamatosan rácsodálkozom, hogy mennyire egy primitív egy oprendszer a win. Ennyi.
MÁS:
Keresek 4:3 arányú (17 v. 19-es) LCD monitort. Elsősorban használtat, vagy új is lehet, de az csak is számlaképes helyről.
-
Speeedfire
félisten
inkább linkelem az animációt mert elég hosszú
chuck norris -
VinoRosso
veterán
Nem tudom, hogy melyik milyen hatékonyságú lehet, de ha valamit visszaállíthatatlanul törölni akarsz az kemény dió, és jó sokáig tart, az egész vinyót tele kell írni radnomizált adattal 4x-5x, és akkor nagyjából visszaállíthatatlanul törlődik minden, de volt már olyan, hogy így is sikerült visszaállítani infokat. De mondjuk neked elég ez ilyen is szerintem, hacsak nem valami pentagonos cuccot akarsz elrejteni.
mod.: nem működik rendesen a softpediás link. Írd be oda hogy shredder, a liszensznél válasz a freeware-t, a sort resultsnál meg a by date-et.
-
Kéne egy kis help!
Mivel lehet egy vinyót leápolni, hogy a most rajtalevő adatok visszaállíthatatlanok legyenek?
Volt régen valami wipe.exe vagy mifene, és azzal kellett gyalulni nem kevésszer.
Köszi!! -
MR_Joe
senior tag
válasz
Jazzos #33857 üzenetére
Hát ez épp ie nyóc volt. Először azthittem az csak a cenzúradoboz, aztán kapcsoltam, h nem fekete kitakarás, hanem fehér és még vmi szöveg is van benne
Amúgy ilyet már eljátszott nekem : Chrome, Opera, IE, meg linyukszos mozillaSzerk.: Jut eszembe, van egy eladó Belkin G+-os kétantennos rútR. Nem sokat hasnyált cucc, vki?
-
Én már nem is merek írni semmit, mert nincsenek nénis képeim...
Szép napot! -
ftc
nagyúr
A mai nap jol kezdodik.....19 pont a 20bol
valaki assemblerhez kicsit? kene egy kis help valamit nem tudok megcsinallni
-
ungicer
csendes tag
Sziasztok!
Mai nappal kellene nekem :
- Olcsóbb S775-s DDR2-es alaplap max 10k
- Olcsóbb Core2Duo, max 15k
- 2x1gb ram, ddr2 természetesen, max 10k
- És egy gyári intel hűtő C2D-hezakinek ami van, pls írjon
-
MR_Joe
senior tag
-
VinoRosso
veterán
válasz
Speeedfire #33853 üzenetére
teloszámát küldheted priviben
-
Jazzos
őstag
-
Jazzos
őstag
Ki a mami kedvence?
(Bocs, hogy nem csajos kép
)
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33848 üzenetére
Egyébként 3. nőt írtál, az ugye nem lehet faszi semmiképp. De olyan szép magas volt az a laszti
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33845 üzenetére
A 3. az faszi
-
Fricó
aktív tag
ja és győrben ingyenes kiszállítással
-
Fricó
aktív tag
Eladó új eredeti márkás parfümök olcsón, bolti ár alatt!
Több ezer féle parfümöm van, a honlapomon megtalálod az árlistámat itt [link] -
Dorien
veterán
Problem:
Egy Asus laptop Firefox 3.5 és IE 8 alatt hibásan, bizonyos képek nélkül jelenít meg bizonyos weboldalakat. Pl. hiányzik a Google.hu színes "Google" felirata, vagy a Startlap kék kerete, háttere, stb. Mitől lehet ez?
Google Chrome és Opera 10.10 alatt minden oké. -
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Szükségem lenne egy USB-s bluetooth adapterre, szinte ingyen, természetesen. Valaki tudna segíteni? Köszönöm!
-
Thunder78
őstag
Szép napot!
-
válasz
Speeedfire #33820 üzenetére
Jaja végül is igazad van, ennyiből ki lehet hozni, de én tök új termékekből nézegettem, a szereld magad akciósat is.
Mondjuk az Asrockban 2,5-es HDD van az drágább.meg slim DVD firka, azt se kapsz 3k-ért.
Nah jó nem hasogatok szőrszálakat.
-
sagesz93
addikt
válasz
cellpeti #33825 üzenetére
Nincs az már nyitva?
buszokat itt. -
Speeedfire
félisten
szép napot
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor nyit ki a jégpálya?
Hol tudom meglesni,milyen busz jár arra fele? -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33822 üzenetére
lehet vegignyomom az SP-t a hetvegen, igazabol meg az MW1-et sem toltam vegig....pedig az is megvan mar 2 eve,
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #33821 üzenetére
kár, h csak a traininget nyomattad mert igazán pörgős és látványos lett
1-2 helyen meghökkentő h a tervezők mit ki nem találnak
nekem nagyon bejött a játékélménye
hát igen mindig jönnek a frissítések, meg jönni is fognak még
a legjobban a sacred 2 frissítések tetszettek amikor a legvégén már vagy 2 giga frissítést töltöttem le -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33820 üzenetére
single playert nem tudom, az az igazsag, abbol idaig csak a treninget csinaltam vegig. Pecsrol: csak amiota megvan, es figyelem a multi fomenujeben a verzioszamot mar 2 update volt, de elkepzelheto,hogy mar ennel tobbnel is jarnak
-
Speeedfire
félisten
hát ha nagyon számolgatni akarok akkor:
zotac alaplap táp nélkül új 24k
táp: akármilyen alap sztem megfelel 1k
ház: vmi fekvő barbone h nézzen is ki valahogy 3k
ram: 2gb vmi alap occó 6k
odd: 3k
hdd: 80 gb sztem elég 4k41k összesen nekem már ezis elég nagy különbség a 66-hoz képest, 320as vinyóval is max 45k
persze ez csak a saját elképzelésem
és akkor én szenvedtem meg az összerakásával
Balinov: az nem is annyira vészes, sztem az itteni árakat nézve
a várással kapcsolatban meg annyit h sokszor ennyi idő alatt is adnak már ki patch-et szóval, érdemes várni mindig egy kicsit
mellesleg nagyon jól sikerült sztem, olyan lett amilyenre számítottam
sokan írták h rövid, dehát az előző részek sem voltak hosszabbak
az meg h most a steam irányítja szervereket, egyrészt jó másrészt nem
ha tényleg annyira jó a multija akkor úgyis sokan megfogják venni
cs 1.6 is már vagy 10 éve a piacon van és a steam van mögötte -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33817 üzenetére
makom volt, mert mikor oktoberben elorendeltem a cdwow-nal volt egy akciojuk,hogy 32EUR hazhozszallitassal. az igaz, hogy masfel hetig jott, de sztem megerte.
-
válasz
Speeedfire #33817 üzenetére
Igen, ez a 95W-os tápos verzió, ha összeszedegeted PH!-ról, akkor lehet ugyanott vagy, és megmarad az élménye, hogy Te magad szerelted/válogattad össze, ezt teljesen megértem.
-
Speeedfire
félisten
ez az zotac amit írtál, már külső táppal van szerelve igaz?
amúgy tényleg nem lenne olyan sok a különbség, ha te magad rakod össze, kivéve ha nem vmi nagyon occsó cuccokat keresel PH!-n használtba
mert akkor elég sokat lehet spórolni
de a kiindulástó témától már kicsit el is kanyarodtam
sztem érdemes beruházni, ha a mindennapos teendődre kell csak a gép
office, film, net stb
Balinov: hát igen, csak nekem még egyelőre elég drága, majd talán később ha lemegy az ára és kiderül mennyire lesz népszerű onlineezt a flash dolgot nem is hallottam még
ígéretes -
sagesz93
addikt
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33809 üzenetére
youtube-hoz fel kell tenni a 10.1-es Flash betat-t ami tamogatja a flash GPU gyorsitasat is.
-
Balinov
titán
válasz
eerteeem....halistennek ez nem erint, megvettem eredetiben.
-
válasz
Speeedfire #33811 üzenetére
Nem mérvadó az én áram, nekem olyan 66 az Asrock, a zotac lap meg 31 körül.
-
Speeedfire
félisten
nos, még intel atom tuningról nem halottam de biztos lehet benne egy kis kakakó mivel a legtöbbet passzív hűtéssel látják el és alig fogyasztanak
mondjuk ez az építés dolog is szubjektív, mivel én szeretem saját magam megépíteni a rendszereimet, olyanra amilyenre nekem kell, amilyenek épp az igényeim, nameg az anyagi kereteim
azt tudom h az nvidia cuda jó rendszer énis egy olyanra akarok idővel beruházni, alacsony a fogyasztása és viszonylag egész jól teljesít
szerver htpc kombó alapnak szánom majd, csak egyelőre hiányzik az anyagi része
na meg 1-2 pci foglalat eddig nem sokat láttam amiben volt legalább 2
mellesleg mennyibe kerül ez az asrock cucc? -
válasz
Volt ilyesmi gépem...de az még az első szériákból, úgyhogy azokat tudom mennyire voltak gyengék, de talán ez már használhatóbb, mert ebben egy Dual Core 2.1Ghz-re húzható... van mellette egy értelmes nvidia chipset.
Ami nálam volt (kiverte a biztosítékot az agyamba, ment el a háztól a papírnehezék):
[link]
Atom 330
[link]
Igen, a Zotac is ugyanerre épül, csak kell hozzá ház, táp memória... hdd, optikai drive.
Összességében az sokkal testre szabhatóbb, de szvsz nem jön ki árban olcsóbban, ahogy nézegetem a dolgot, és nem feltétlenül tudsz jobbat összerakni azzal. -
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #33805 üzenetére
sztem az ő játéka sem támogatja a steamet, mint ahogy az enyém sem
asszem elég finoman fogalmaztam
cOxeR: sztem ez olyan lehet mint a Zotac ion, csak adnak hozzá még plusz dolgokat is
egy megfelelő szoftverrel viszi a full hd-t is
mondjuk azt nem tudom h mennyire jó ár/érték arányban azt ki kellene számolni
lehet h szereld magad verzióval occóbb lenne
azt azért tudd h ezek az atomok elég gyengék, a youtube szaggat rajtuk -
MR_Joe
senior tag
Skacok! Eladó lett 2 komplett DSL szereld magad csomag (D-LINK DSL 360R modem, szűrő, kábel, táp) egy új, egy használt. 2000 FT/db. Lehet tolongani
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
nincs valakinek eladó Moto V3-ja? Normál állapotban?
-
jamba
aktív tag
válasz
Dryman #33798 üzenetére
Kinek van arra ideje Laci mikor mindenféle "újoncok" az idegrendszeremre törnek a faszságaikkal Csúnya vége lesz előbb utóbb
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest